Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Schowki pod przednimi siedzeniami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm fajnie, czy zabawa warta świeczki? jest z tego jakiś pożytek?

Opublikowano

Jakby co ja też mam prawy schowek pod siedzenie na sprzedanie .

Opublikowano

kazuyaet ale ile chcesz za niego? napisz na PW

Opublikowano

hmmm fajnie' date=' czy zabawa warta świeczki? jest z tego jakiś pożytek?

[/quote']

no właśnie u mnie żaden... trzymam tam szmatki do czyszczenia - kupa obudowy i niewielki środek z napisem "do 0,5kg"

może inni się wypowiedzą jakoś bardziej pozytywnie ale dla mnie to kompletna bzdura...

Opublikowano

No właśnie tak podejrzewałem, że więcej z tym zachodu, niż później korzyści.

A co możecie powiedzieć o siateczkach na tył fotela, gdzie można to kupić (oryginał, zamiennik).

Czy w ogóle jest możliwość zamontowania oryginalnych siateczek do siedzeń które ich nie posiadają.

Opublikowano

MI akurat schowek sie bardzo przydaje trzymam tam rózna drobiazgi jest wyłożony gumą i tak rzeczy nie dzwonią jak w schowku.

Siateczki na tył fotela też można założyć ja miałem zwykłe plastiki i pozakładałem sobie siateczki i schowki pod siedzenia jestem zadowolony. Siateczki i schowki płaciłem po 100 zł za sztuke.

Opublikowano

kazuyaet a gdzie płaciłeś za siateczki i schowki po 100 zł za sztuke??

Opublikowano

Panowie :ot:

Opublikowano

Ja schowki i siateczki znalazłem na allegro koleś miał zniszczone fotele to od niego kupiłem same schowki i siateczki . Tylko ze mi schowki sprzedał dwa od prawego sam nie wiem jak to zrobił i teraz jeden schowek mam na zbyciu. Cieżko jest to dostać bo nikt foteli nie sprzedaje na cześci tylko jak już całe komplety.

Opublikowano
  • Autor

sprzęt zamontowany. Robotka prosta jak drut, wyjęcie fotela to drobiazg, montaż 4 klipsów do stelaża i mamy gotowy schowek na różne drobiazgi. Polecam

Opublikowano

sprzęt zamontowany. Robotka prosta jak drut, wyjęcie fotela to drobiazg, montaż 4 klipsów do stelaża i mamy gotowy schowek na różne drobiazgi. Polecam

Zrób zdjęcia :)

• 2 lata później...
Opublikowano

potrzbuje nr katalogowy klipsa moze mi ktos podac

a5b4156602e54648gen.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

potrzbuje nr katalogowy klipsa moze mi ktos podac

8E0 881 712 D

Opublikowano

fotele masz z ręcznym sterowaniem, jeśli tak to czy montował ktoś schowki do foteli z elektryką

93499be268e94ea6m.jpg

mocowania pasują, ale nie można max. zjechać fotelem w dół :naughty:

Opublikowano

Może ktoś powiedzieć czy da się te schowki zamontować do foteli sportowych? I chętnie zobaczyłbym fotkę w środku ile tam jest miejsca i tych siatek na fotele też. Zastanawiam się czy wogóle warto tego szukać.

Opublikowano

Schowki widziałem w sportowych fotelach zamontowane ale żadna rewelacja. Też miałem szukać tych schowków ale strasznie małe one są :confused4:

Opublikowano

Schowki widziałem w sportowych fotelach zamontowane ale żadna rewelacja. Też miałem szukać tych schowków ale strasznie małe one są :confused4:

no, nie są duże, ale jak zamontowałem lodówkę w schowku to akurat przydatne drobiazgi powędrowały do schowków i git :gwizdanie:

Opublikowano

Może powiedzieć ile mniej więcej brakuje do dolnego położenia fotela??Chodzi mi o to jak dużo wyżej ci się teraz siedzi.

Opublikowano

ja też miałem z tym problem..nie mogłem opuścić do samego dołu siedzenia..a jak opuściłem coś szorowało..okazało się że to plastik który przysłania gniazdo przewodów..wystarczy podpiłować górną krawędź i problem znika..

Opublikowano

Wejdzie tam flacha?