MakoUSM Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Witam Kolegów:) Poniżej moja skromna cieszymordka... -szaraczek z 12.2008r -2.0TDI Avant -Multitronic -tu już na zimach 245/40/18 -bixenon , ledy -Fis, MMI 2G -Tempomat -Zmieniarka na 6płyt -nagłośnienie bang & olufsen -czujniki zmierzchu i deszczu -podłokietniki -chrom pakiet -elektroniczny hamulec ręczny -fotele s line elektryka -zawieszenie s line 1BE -zderzaki s line -progi s line -18 s line ori i RS też 18 -przyciemnione szyby -ABS -ESP -8 poduszek -czujniki parkowania -doświetlanie zakrętów -test zegarów i odblokowanie ukrytych opcji itd To jest dość świeży nabytek, ale chyba niczego nie pomyliłem, ani nie pomieszałem;p Na początek plany małe, ale może potem zobaczymy: -ledy w halogenach, w środku i na tablicy- zrobione -składane lusterka -lampy tył neon -listwa chrom pod klapę bagażnika, jest tak starta, że aż wstyd;/ -są trzy małe wgniotki, ale myślę, że bez problemu uda się je wyciągnąć - 1/2 zrobione (tle co się dało) -living/coming home - zrobione -ukryte opcję itd - zrobione -hamulce s4/rs4 Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez MakoUSM
peter22 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 ładna sztuka , rdza ci już wyłazi na przednich błotnikach????
andynl Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 rdza ci już wyłazi na przednich błotnikach???? O masz pozytywne myślenie Furka wygląda spoko, coś nam ostatnio obrodziło w szare sreberka Bezawaryjności życzę
peter22 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Pytam bo znajomy ma takie b8 oryginalny lakier a błotniki przednie masakra tak ruda wciąga
Kaju77 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Gratki fury i bezawaryjność życzę...te ramki tablic rejestracyjnych jakoś nie przypadły mi do gustu reszta maga się prezentuje.
MakoUSM Opublikowano 19 Października 2014 Autor Opublikowano 19 Października 2014 ładna sztuka , rdza ci już wyłazi na przednich błotnikach???? Jak na razie jest ok. Nic złego się nie dzieje;p może kolega malowane ma, a to wiadomo jak jest. Ja mam jedna str, ale dość świeżo, więc dłuższy czas będzie spoko. Mam taką nadzieję Gratki fury i bezawaryjność życzę...te ramki tablic rejestracyjnych jakoś nie przypadły mi do gustu reszta maga się prezentuje. heh, coś z tym będę działał Dzięki:)
jedrekx Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 ładna! tylko ten znaczek na grillu
adi_328 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Fajny furacz, tylko te koła w ogóle mi się nie widzą. A B&O jak gra ? Bo ja u siebie nie mam,a słyszałem ogólnie podzielone zdania.
MakoUSM Opublikowano 20 Października 2014 Autor Opublikowano 20 Października 2014 Fajny furacz, tylko te koła w ogóle mi się nie widzą. A B&O jak gra ? Bo ja u siebie nie mam,a słyszałem ogólnie podzielone zdania. Tu już zimy... Na wiosnę wrzucę coś lepszego. B&O wielkiego szału nie robi, ale myślę, że z subwooferem by już było naprawdę przyzwoicie;p
adi_328 Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 To tam nie ma suba? Chyba fabrycznie powinien być ?
skrab Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Ładna sztuka ,ale gdzie spryski?
Krzysiek290785r Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Ładna sztuka, nie za szerokie opony na zimę ?
MakoUSM Opublikowano 20 Października 2014 Autor Opublikowano 20 Października 2014 To tam nie ma suba? Chyba fabrycznie powinien być ? Nie wiem... U mnie nie ma;( Ładna sztuka ,ale gdzie spryski? Bi po małej przeróbce są... Dlatego nie ma :mellow: Ładna sztuka, nie za szerokie opony na zimę ? Zobaczymy jak będzie zimniej i na śniegu. Jak na razie jest elegancko
dziadek Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Fajny furacz, tylko te koła w ogóle mi się nie widzą. A B&O jak gra ? Bo ja u siebie nie mam,a słyszałem ogólnie podzielone zdania.Tu już zimy... Na wiosnę wrzucę coś lepszego. B&O wielkiego szału nie robi, ale myślę, że z subwooferem by już było naprawdę przyzwoicie;p To nie słyszałeś nagłośnienia w b8 gdzie nie ma B&O ...doceniłbyś to co masz ...zwykłe gra jakbym słyszał radio safari u ojca polonezie truci 20lat temu Poza ta refleksja furka całkiem spoko , fajnie ze automat
MakoUSM Opublikowano 20 Października 2014 Autor Opublikowano 20 Października 2014 Fajny furacz, tylko te koła w ogóle mi się nie widzą. A B&O jak gra ? Bo ja u siebie nie mam,a słyszałem ogólnie podzielone zdania.Tu już zimy... Na wiosnę wrzucę coś lepszego. B&O wielkiego szału nie robi, ale myślę, że z subwooferem by już było naprawdę przyzwoicie;p To nie słyszałeś nagłośnienia w b8 gdzie nie ma B&O ...doceniłbyś to co masz ...zwykłe gra jakbym słyszał radio safari u ojca polonezie truci 20lat temu Poza ta refleksja furka całkiem spoko , fajnie ze automat Wcześniej była A6 też avant i miałem 6 głośników, więc może dlatego aż tak dużej zmiany nie odczułem:)
dziadek Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Nie porównuj a4 z a6 , to inna liga
griga-st Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Wygląda na to ze poprzedni właściciel tez rzezał Poka wlepe Trochę razi ten znaczek i brak spryskow, ale generalnie fajna sztuka
Rekomendowane odpowiedzi