3r4 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Opublikowano 22 Października 2014 cieknie tył... więc pewnie przód z 2004, a drugie pół dospawane z tego co było Strasznie głupia "usterka" ale chyba tylko uszczelką przy szybie gdzieś musi lecieć bo innej opcji nie ma Może faktycznie z dwie czarne trytki założyć i mieć spokój. Bo jak tak pomyślę to te dziury w uszzelce to ch** dają bo pewnie przy zamkniętych drzwiach się zaciskają
feniks Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Waldek a czy na tylnych uszczelkach trytytki są w tych samych miejscach czyli kilkanaście cm od przodu drzwi?? ciut bliżej ale też od przodu założone
Rabbi Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 dzięki. Waldek a czy na tylnych uszczelkach trytytki są w tych samych miejscach czyli kilkanaście cm od przodu drzwi?? ciut bliżej ale też od przodu założone dzięki
marjan83 Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Witam ponownie, doczekałem się porządnego deszczu i stwierdzam ze trytytki pomogły. Założyłęm z na tylnych drzwiach, woda pojawiła sie znowu na przednim progu, nie wiem czy drzwi niedomknięte były czy co, zobaczę następnym razem jeżeli to nie przez domknięte drzwi to założę tez na przód. Dziękuję i pozdrawiam. Edytowane 27 Października 2014 przez marjan83
Rabbi Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Witam ponownie, doczekałem się porządnego deszczu i stwierdzam ze trytytki pomogły. Założyłęm z na tylnych drzwiach, woda pojawiła sie znowu na przednim progu, nie wiem czy drzwi niedomknięte były czy co, zobaczę następnym razem jeżeli to nie przez domknięte drzwi to założę tez na przód. Dziękuję i pozdrawiam. czy zdejmowałeś tapicerkę do montażu trytytek?
marjan83 Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Nic nie zdejmowałem nie ma takiej potrzeby
Voucher Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Ktoś jeszcze testował u siebie patent z trytytkami? Mam u siebie ten sam problem. Woda zbiera mi się w tylnych drzwiach, a teraz na dodatek jeszcze zamarzła.. Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Voucher
3r4 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2014 Minęło już trochę czasu i na pewno też padało przez ostatnie 2 miesiące. Na pewno pomogło (choć idealne to nie jest). Zbyt często tam nie zaglądam ale żadne niespodzianki już na mnie nie czyhały
razorsl Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 gdzie można kupić takie trytytki? Tylko ASO czy są inne miejsca gdzie takie "bajer" można dostać. U mnie woda także stoi w tylnych drzwiach lewych i prawych.
feniks Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 gdzie można kupić takie trytytki? Tylko ASO czy są inne miejsca gdzie takie "bajer" można dostać. U mnie woda także stoi w tylnych drzwiach lewych i prawych. przecie to zwykłe opaski samo-zaciskające, dostępne w każdym budowlanym
turzol Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Audi poprawiało sukcesywnie uszczelki w naszych B6 bo patrząc na historię nr części były takie nr 8E0 839 911 K --> zamienione w 2005 na 8E0 839 911 L --> zamienione w 2005 na 8E0 839 911 M --> zamienione w 2006 na 8E0 839 911 N i ten ostatni nr to aktualny występujący również w A4 B7 gdzie problem z odprowadzaniem wody nie występuje. Prawdopodobnie poprawione uszczelki mają małe nacięcia odprowadzajace skutecznie wodę , tak jak na fotce poniżej Ja zamówiłem na próbę nową uszczelkę z tym najnowszym indexem i zdam relacje czy pomogło.
Tomi_G Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Audi poprawiało sukcesywnie uszczelki w naszych B6 bo patrząc na historię nr części były takie nr 8E0 839 911 K --> zamienione w 2005 na 8E0 839 911 L --> zamienione w 2005 na 8E0 839 911 M --> zamienione w 2006 na 8E0 839 911 N i ten ostatni nr to aktualny występujący również w A4 B7 gdzie problem z odprowadzaniem wody nie występuje. Prawdopodobnie poprawione uszczelki mają małe nacięcia odprowadzajace skutecznie wodę , tak jak na fotce poniżej Ja zamówiłem na próbę nową uszczelkę z tym najnowszym indexem i zdam relacje czy pomogło. Wymieniłeś uszczelkę ? Pomogło ? Ja też się zastanawiam co z tym robić u siebie
3r4 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Trytka Ci pomoże, teraz po deszczach zostają już tylko krople
GRESTA88 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Miałem wodę na progu pasażera po umyciu i wyczyszczeniu uszczelki (było tam sporo błota) jak na razie problem znikł
dangra992 Opublikowano 20 Lipca 2015 Opublikowano 20 Lipca 2015 Może ktoś wyrazić opinie na temat tych nowych uszczelek? Sam już nie wiem z kad sie tam woda bierze Po tej wodzie na listwach progowych odkleja mi sie emblemat s-line. Nie wiem czy to uszczelki takie słabe czy drzwi mi nie dochchodza (ciężko sie zamykaja) tak czy siak ciagle na listwach progowych zbiera mi sie woda... (na zdjeciu widac listwy progowe juz przeschniete)
magicman Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 panowie mam ten sam problem.moze mi ktos powiedziec krok po kroku jak i gdzie dokladnie te opski zaciskowe zakladac.bede wdzieczny
3r4 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 Witam wszystkich, mam ten sam problem , tyle tylko ze woda stoi po dwóch stronach tylnych progów. Jakieś sugestie ? Czy mozliwym jest żeby była to zurzyta uszczelka drzwi? Była akcja serwisowa, panowie w aso zakładali trytytke na uszczelkę drzwi, jakieś 10cm mierząc od przodu auta, jak coś mogę pstryknąć fotkę po pracy. Wysłane z mojego GT-I9070 Hej fajnie by było jakbyś mógł posłać fotkę http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c6b63cf9d0148ef5.html Tutaj wszystko widać, kup jakąś delikatną trytkę i nad uszczelką wepchnij i powinna dołem wyjść. ściągnij i gotowe
magicman Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 A ile cm o krawędzi drzwi z przodu i ile z tylu
3r4 Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Opublikowano 29 Lutego 2016 na oko kolego, ja u siebie założyłem dwie
Rekomendowane odpowiedzi