hosearkadio Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 witam mam vag 4,9pl kiedy robię test wyjść na silniku dochodzi do testu zaworu n75 i rozłącza lub wyskakuje komunikat ze niemożna w tej chwili zrobić tego testu.Czy to oznacza że jest jakiś problem z tym zaworem?Błędów nie pokazuje i jak inaczej mogę sprawdzi ten zaworek?
Shiftback Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Uzupełnij profil przede wszystkim, to się dowiesz ze schematu, i od strony mechanicznej...
hosearkadio Opublikowano 24 Października 2014 Autor Opublikowano 24 Października 2014 Uzupełnij profil przede wszystkim, to się dowiesz ze schematu, i od strony mechanicznej... ok.niewiem czemu profil był niewidoczny nie zauważyłem.
Shiftback Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Nowy n75. i komputer...
hosearkadio Opublikowano 27 Października 2014 Autor Opublikowano 27 Października 2014 Nedznej jakosci VAG inne nie chcą działać,chyba że coś źle instaluje.Mam Windows 7 i kabel chińczyka jak mogę go mechanicznie sprawdzić?
Rekomendowane odpowiedzi