Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Skradli mi auto 23.09.2008 pomocy !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiejszego dnia 23.09.2008 miedzy 0.30-7.oo skradziono mi auto szukam zlodzieja zaplace za odzyskane auto i za zeczy ktore byly dlamnie dużo warte a zlodziejowi sie nie przydadzą !!!!!!!!!!!!!

o to fotka mojej audiczki

9abed83ef8118fc9.jpg

ta fotka z tylu jest troche nie aktualna bo z tylu zostal tylko napis TDI a z drugiej strony nasza klubowa naklejka naklejona zgodnie z propozycja klubu !!!

cda70c828f836a1cm.jpg

Nie posiadam auto kasko i z miłą chęcia odkupil bym auto od złodzieja !!!!

jestem zdesperowany zona za miesiac Rodzi ja miesiąc temu straciłem prace i do tego skradziono mi dzisiaj autko z fotelikiem dla mojego synka i dla przyszłej córeczki gdzie szukac pomocy ????

Opublikowano

Smutna sprawa... przykro mi.

...aaaale jak mogles nie miec AC na takie auto?!

Powiedz jeszcze, ze nie bylo alarmu i innych zabezpieczen. :confused4:

Opublikowano

szkoda autka...a przede wszystkim Waszych nerwów... trzeba przyznać że od (chyba) maja nie było kradzieży na forum... miniCasco to teraz grosze - nie warto ryzykować

Opublikowano

Przykre! niestety takie rzeczy się zdażają :(

Dlatego AC trzeba mieć, ja swoją mam z 95roku i zaraz wykupiłem.

Opublikowano
  • Autor

Były zabezpieczenia ale zostaly złamane :-( ubezpieczenie skonczylo sie 3 tyg temu jak straciłem prace i niestety nie bylo mnie stac dalej na Auto kasko :-(

Opublikowano

Przykro :(

Opublikowano

Przykra sprawa :no:

Jedyna szansa że zadzwonią żebyś autko wykupił.

Nie znasz tam u siebie takich panów co by mogli wiedzieć przypadkiem jak to autko odzyskać?

Opublikowano

Były zabezpieczenia ale zostaly złamane :-( ubezpieczenie skonczylo sie 3 tyg temu jak straciłem prace i niestety nie bylo mnie stac dalej na Auto kasko :-(

Dlatego polecam bolca w skrzynie - Bearlock/multilock !

Kolego naprawdę współczuję .. Może podaj jakieś znaki szczególne auta ..specyficzne rzeczy .. np. rysa na klapie , peknięty grill , zbite lusterko ect.

Opublikowano
  • Autor

Wszystkich ludzi którzy mogą coś przez przypadek wiedzieć poinformowalem że odkupie swoje auto narazie cisza ale minelo dopiero 6 godzin liczę na uczciwość złodziei i czekam na telefon że oddadzą auto w zamian za rekompensate w szukaniu mojej audiczki[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2008, 13:25_________________________________________________Małem 3 dni temu porysowany bok auta od zywopłoty pod domem naklejka klubowa na klapie a i co wazne antena na dachu byla sklejona bo gwint wypadl widoczne znaki klejenia

Opublikowano

Współczuje stary :(

miejmy nadzieję że zadzwonią

Opublikowano

no niestety szanse na znalezienie są małe, ale miejmy nadzieję że się uda. szkoda audiczki

mi 6 lat temu ukradli fiata siene. policja tylko przyjeła zgłoszenie i kazała sobie samemu pojeździć po lasach bo mogło być tam przerzucane dalej :wallbash:

Opublikowano

Współczuje bardzo

oby byli to amatorzy i ukradli aby sie przejechać

przejeć sie po pobliskich lasach w miejscach przez ciebie podejrzanych. tak było w przypadku kilku moich kolegów jak im ukradli audi, jednemu porzucili w lesie a drugi musiał zostawic okup ale wytargował tylko symboliczna kwote.

popytaj ludzi

Opublikowano
  • Autor

Pytam ludzi ale pojeżdzic po lasach nie mam czym :-( Była nasza naklejka klubowa na aucie to może tu zaglądną i przeczytaja to wszystko co piszmy do kontaktu podam tel.kom. 502526506

Opublikowano

Kumplowi ukradli auto po czym zadzwonili o kase.

Kumpel zapłacił.

Kumpel został bez auta i bez kasy.

Opublikowano

Kumplowi ukradli auto po czym zadzwonili o kase.

Kumpel zapłacił.

Kumpel został bez auta i bez kasy.

niestety tak tez się zdarza

Opublikowano

Przykre!!!

pojeżdzi po laskach , wyludnionych zaułkach i opuszczonych parkingach kamienicach.

Trzymam kciuki za pomyślne zakończenie.

Opublikowano

mi jakiś czas temu też powinęli 307-mkę. Policja oczywiście nic nie była w stanie zrobić. Auto mogłem odkupić ale nie było warto bo miałem AC - poza tym peugeota nie warto :gwizdanie:

współczuję kolego. Wybierz się na giełdy do Poznania i Lubinia i porozglądaj się trochę

Opublikowano

lester daj numer koma poprawny to moze pomoge

Opublikowano

lester daj numer koma poprawny to moze pomoge

:przebiegly:

Koledze dziubneli kiedyś B4 .. koleś jeździł na rezerwie i podczas ucieczki skończyła im sie benzyna .. zostawili auto gdzieś w badylach :gwizdanie:

Może warto pojeździć po okolicznych zadupiach ..

Opublikowano

mi jakiś czas temu też powinęli 307-mkę. Policja oczywiście nic nie była w stanie zrobić. Auto mogłem odkupić ale nie było warto bo miałem AC - poza tym peugeota nie warto :gwizdanie:

współczuję kolego. Wybierz się na giełdy do Poznania i Lubinia i porozglądaj się trochę

Po pierwsze jeśli ukradzione z celem wyłudzenia okupu to już by się odezwali. Ci, którzy kradną w takim celu samochody wiedzą wszystko o twojej rodzinie bliższej i daljszej zanim jeszcze ci podwędzą auto także apele i wystawianie numeru telefonu bym sobie darował. Jeśli złodzieje chcą tylko kasy to sami dawno wiedzą kogo i gdzie szukać. Wypisując tu i tam że gotów jesteś zapłacić narażasz się tylko na atak naciągaczy, tak jak to zwykle bywa.

Mało prawdopodobne żeby gdzieś wypłynęło, nie w Polsce. Za duże ryzyko wpadki żeby opchnąć całe auto. Najprawdopodobniej idzie na części i albo się sezonuje gdzieś w ukryciu az przycichnie albo już jest rozebrane na detale.

Przykre niestety to jest, współczuję koledze ale co zrobić, chyba tylko liczyć na info od złodzieja.

pozdro i powodzenia