greg2505 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Może ktoś na forum zajmuje się wyrobami ze stali nierdzewnej ,potrzebne są mi pręty do balustrady średnica 10,12 mm Edytowane 1 Listopada 2014 przez greg2505
rafal9119 Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 podskocz do najbliższej Mrówki, napewno będa mieli takie
greg2505 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Opublikowano 2 Listopada 2014 Byłem,mają tylko aluminiowe
Kazik123 Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 ja kiedyś zamawiałem elementy na http://elementybalustrad.pl/ uchwyty do nierdzewki jeśli nie maja prętów to poszukaj hurtowni metali kolorowych w swojej okolicy nawet w moim małym mieście znajdziesz coś takiego http://www.zelmetal.koszalin.pl/
szymeniu Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Może ktoś na forum zajmuje się wyrobami ze stali nierdzewnej ,potrzebne są mi pręty do balustrady średnica 10,12 mm Jaka ilość mb albo kg ?
adadur Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Może ktoś na forum zajmuje się wyrobami ze stali nierdzewnej ,potrzebne są mi pręty do balustrady średnica 10,12 mm Zastanów się czy nie zamienić prętów na rurę nierdzewkę - wytrzymałość równa lub większa a pewnie łatwiej kupić i taniej. Edytowane 7 Listopada 2014 przez adadur
Fido Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 Zamówiłbyś na aledrogo i już od paru dni miałbyś u siebie przesyłkę.
greg2505 Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Opublikowano 7 Listopada 2014 Na tych prętach ma być podwieszona jedna strona schodów ażurowych,dlatego potrzebne są mi pręty zagięte lub zespawane z jednej strony pod kątem 90st na jakieś 10cm ,żeby można było go przykręcić pod stopniem ,druga strona pręta mocowana do stropu,dlatego moje zapytanie było czy ktoś na forum czymś takim się zajmuje
Fido Opublikowano 7 Listopada 2014 Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Hmmmm, w twojej okolicy jest z 50 firm które się tym zajmują. Będzie szybciej i taniej niż szukanie speca na forum Audi. Ja tak zrobiłem i nie szukałem tu kogoś kto mi coś zrobi opisując tylko jak to ma wyglądać. Jak palcem nie pokażesz gościowi to nie oczekuj ideału pod twój plan. Edytowane 7 Listopada 2014 przez Fido
Rekomendowane odpowiedzi