Kolkov Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Swoją drogą ciekawy jestem dzwięku 1.9 tejdej bez żadnych tłumików praktycznie. Kolega A3 ..ma tylko końcowy Świszcze jak cholera A właściwie to po co chcesz wywalić te tłumiki?? Przyjedz na spota to Ci powiem Muliii ... wiec jak mam juz wycinać kata ..to przy okazji pozbęde sie jednej puszki Daj znac, to się zrobi hurtowe wycinanie kata
poziek Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Ja jutro wycinam I SŁUSZNIE. Gadanie, że ilość tłumików musi się zgadzać itd. nie dotyczy autek z turbo. W aucie z turbo najlepiej jakby nie było żadnego tłumika tylko prosta rura [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2008, 14:08_________________________________________________ Swoją drogą ciekawy jestem dzwięku 1.9 tejdej bez żadnych tłumików praktycznie. Posłuchaj auta Adamooo. Jak na tdi ma za***isty dźwięk.
Kolkov Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Ja jutro wycinam pogadamy na spocie sorry za OT
Reggi Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Ja jutro wycinam I SŁUSZNIE. Gadanie, że ilość tłumików musi się zgadzać itd. nie dotyczy autek z turbo. W aucie z turbo najlepiej jakby nie było żadnego tłumika tylko prosta rura Kurde ..no to co ..wywalić wszystkie tłumiki ? Bo to też chodziło mi po głowie .. Mam długą kwasianą końcówke ozdobną ..można by ja na koniec wspawać zamiast tłumika końcowego i po sraczce Tylko czy nie będzie za głośno Adamoooo mam całkowicie wolny wydwch ? Bo A3 ma tylko wydech końcowy .. pogadamy na spocie Ś..luz Grześ Jak chcesz pozbyć sie wydechów to mogę Ci odpsrzedać drugą końcówke Bo u mnie sie nie da zrobić 2 wyjść
tomaszu Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 raggaman, jestem bardzo ciekawy co to Ci z tego wyjdzie. A jak sprawdzić czy katalizator jest jeszcze sprawny, bo zastanawiałem się czy w taty Passacie 1.9 nie wyciąć kata..?
Reggi Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 raggaman, jestem bardzo ciekawy co to Ci z tego wyjdzie. A jak sprawdzić czy katalizator jest jeszcze sprawny, bo zastanawiałem się czy w taty Passacie 1.9 nie wyciąć kata..? Narazie krzyknięto mnie 200 zł za wywalenie wszystkego prócz końcowego ..i wspawanie tam rurek ...walcze dalej ..bedzie taniej Jaka średnica rur do diesla ?? [br]Dopisany: Październik 01, 2008, 04:36:06 pm_________________________________________________Kat wywalony ...tłumi środkowy tez...auto nie jedzie .. nie rozpędza sie ...dociągnąć do 100 km/h to wielki problem . CO jest przyczyną ?
Flyer Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Posłuchaj auta Adamooo. Jak na tdi ma za***isty dźwięk. Noo... traktor jak ch*j
Kolkov Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Straszna lipa z tym wydechem Wszystko wskazuje na przepływkę...
nex Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Jeśli masz tłumiki przelotowe może to skutkować wypłukiwaniem spalin które nie będą miały żadnego oporu przepływu. Wyczytalem gdzies na forum. I nie robie sobie jaj [br]Dopisany: 02 Październik 2008, 22:25_________________________________________________raggaman a czy lambda zostala w tym samym miejscu w ktorym byla? bo u Ciebie jest jedna wiec z tym nie ma problemu, tak ze przeplywka nie powinna szwankowac
tomaszu Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Kto Wam w ogóle powiedział, że bez tłumików auto lepiej jeździ? Czy ktoś tak robił w swoim aucie?
Reggi Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Straszna lipa z tym wydechem Wszystko wskazuje na przepływkę... Przepływka podmieniona z passatem AFN i to samo.
tomaszu Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Raguś, wstaw tłumiki tak jak były i będzie dobrze.
Reggi Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Raguś, wstaw tłumiki tak jak były i będzie dobrze. Watpie . k**wa ..ale masakra
Kolkov Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Jakiś gośc na tdi.pl pisał, że jak się da za szeroką rurę to może odprężyc silnik? http://tdi.pl/component/option,com_smf/Itemid,5/topic,2442.0/prev_next,prev/#new
poziek Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 raggaman[/b] a czy lambda zostala w tym samym miejscu w ktorym byla? bo u Ciebie jest jedna wiec z tym nie ma problemu, tak ze przeplywka nie powinna szwankowac właśnie ?
Reggi Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 raggaman[/b] a czy lambda zostala w tym samym miejscu w ktorym byla? bo u Ciebie jest jedna wiec z tym nie ma problemu, tak ze przeplywka nie powinna szwankowac właśnie ? Po Vagowaniu ..bład sterowania suszarką Auto lata..duuzo lepiej
Kolkov Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 raggaman[/b] a czy lambda zostala w tym samym miejscu w ktorym byla? bo u Ciebie jest jedna wiec z tym nie ma problemu, tak ze przeplywka nie powinna szwankowac właśnie ? Po Vagowaniu ..bład sterowania suszarką Auto lata..duuzo lepiej No to nieźle Jak dźwięki z niebieskiego, mruczy czy warczy, da się wytrzymac?
poziek Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 No i wszystko fajnie. Polecam taki zabieg wszystkim tdi z grubszym przebiegiem
Reggi Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Jak dźwięki z niebieskiego, mruczy czy warczy, da się wytrzymac? :naughty Powiem tak ..myślałem , że bedzie głośniej ..dobrze jest Żałuje , że nie wy***ałem ten końowego [br]Dopisany: Październik 03, 2008, 01:06:31 pm_________________________________________________ No i wszystko fajnie. Polecam taki zabieg wszystkim tdi z grubszym przebiegiem Fotki efektu końcowego wrzuce później Kolkov Dzwięk coś takiego jak to .. http://pl.youtube.com/watch?v=CuiYOGKOdew&feature=related
Rekomendowane odpowiedzi