>adamo< Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Witam, Oceńcie proszę zdjęcie - czy poducha kwalifikuje się do wymiany? https://drive.google.com/file/d/0BxpayuT2SCvueGRuWEVaaERTYWM/view?usp=sharing Auto bardzo głośno pracuje w przedziale 100 - 120 km/h. Poza tym jest ok.
neoxpl Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Jesli wyciekl z niej plyn to do wymiany a tak to ciezko cokolwiek stwierdzic.
>adamo< Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 No właśnie wygląda jaby coś z niej wyciekło (czarny olej?) Czy jest jakiś sposób aby ją sprawdzić zanim kupię nową?
pioteros Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 nie musisz sprawdzac, olej cieknie to znaczy ze jest do wymiany i tylea sam olej nie jest czarny tylko czerwony, czernieje z czasem jak juz sie wylewa
>adamo< Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 W jakiej firmy poduchę warto zainwestować?
pioteros Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 lemforder, corteco, AVON... tylko ze to wydatek okolo 200zł i wiecejostatecznie uzywka niewylana - bedzie lepsza niz kazdy tanszy zamiennik
>adamo< Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Opublikowano 5 Listopada 2014 Dzięki. Kwota rzeczywiście nie mała. Można by ją spożytkować w inny sposób ;-) Zanim kupię poduszkę wejdę do kanału i upewnię się czy ten zastygły płyn to płyn z poduszki. Może kapało na nią coś z góry, np. olej silnikowy?
pioteros Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Na bank bo tylko olej z poduchy ma taka barwę. Pozatym olej sam z siebie nie przestalby kapac i usmarowane by było wszystko wokół a nie tylko spod poduchy. Wysłane z mojej nowej Nokii 3310 Edytowane 5 Listopada 2014 przez pioteros
>adamo< Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 No więc szukam tej poduchy. Wg Etki ma ona nr 8D0 199 382 L W katalogu Corteco jest odpowidnik o nr 80000219 Natomiast w katalogu Lemfordera nie ma tej poduszki - pokazuje poduszkę tylko na stronę lewą 17701 01 a ja potrzebuję poduchę na stronę prawą. Przerabiał ktoś już ten problem z Lemfoderem? Wklejam adres katalogu https://webcat-services.zf.com
pioteros Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 tak naprawde kazda poduszka bedzie pasowalbeda pasowac nawet te z RS4 czy innych V6 B5, roznia sie delikatnie twardościąjeśli jest corteco to bierz, sam mam taką samą kupioną prawą i śmiga 3ci rok
MASA81 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Panowie mam pytanie czy jeśli poduszka jest twarda ale przelewa się w niej olej to nadaje się do założenia?
Rekomendowane odpowiedzi