Capulet Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Trafiłem ostatnio boczki z roletami. Niestety nie mam haczyków-mocować do których można roletkę zaczepić po rozłożeniu. Może macie jakieś foto jak to wygląda albo występuje to pod jakimś numerem części ? 1
Rafal_ Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 co prawda nie do B6 a do C5 ostatnio zamawialem w serwisie po 14zl sztuka (zadzwonilem, wytlumaczylem co potrzebuje i przyslali bez problemu)
Capulet Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 A nie masz fotki jakiejś, może bym na necie poszukał.
Rafal_ Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 niestety nie mam, wpisz w google 'haczyk do rolety audi' i w grafice bedziesz mial rozne watpie zebys to dostal gdzies oprocz serwisu
Andrzej07 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Masz zdjęcie kolego Ja zamawiałem do sedana ale chyba do avanta są takie same;) Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Capulet Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 Wielkie dzięki Andrzej a pamiętasz może jeszcze ile płaciłeś za komplet ?
Andrzej07 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Ja w Irlandi płaciłem coś około 10 € z przesyłka Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
shakal Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Potrzebujesz kolego 4x haczyk, 4x podkładka, 4x wkręt Jak znajdę numery to Ci napisze.
Capulet Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 Potrzebujesz kolego 4x haczyk, 4x podkładka, 4x wkręt Jak znajdę numery to Ci napisze. Haczyk i podkładka mają osobne numery ? Wkręty to tam jakieś znajdę Będę wdzięczny za każdą pomoc.
Andrzej07 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Ja wkręty kupiłem do metalu/aluminium , nie dałem żadnej podkładki bo główki od wkrętów dość duże i ładnie trzyma;) Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Capulet Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 Ja wkręty kupiłem do metalu/aluminium , nie dałem żadnej podkładki bo główki od wkrętów dość duże i ładnie trzyma;) Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Ok źle Cię zrozumiałem myślałem że potrzeba jest jakaś specjalna podkładka do haczyków a nie zwykła do wkręta heh Czyli numer który podał Andrzej załatwia sprawę.
turzol Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 temat był już szeroko omawiany na forum http://a4-klub.pl/index.php?/topic/91264-all-b6-montaz-boczkow-z-roletami/
shakal Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Właśnie też szukałem tego tematu, ale turzol mnie uprzedził
Capulet Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 temat był już szeroko omawiany na forum http://a4-klub.pl/index.php?/topic/91264-all-b6-montaz-boczkow-z-roletami/ Faktycznie wszystko jak na dłoni przegapiłem temat albo nie umiem szukać
Robero321 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Tak na marginesie podkładki są nie pod wkręt tylko pod plastikowy haczyk czyli są pomiędzy haczykiem a ramą okna i są z tworzywa cały komplet do kupienia w ASo
MAT1000 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 I z tego co zauważyłem u siebie i w jeszcze jednym aucie, oryginalnie podkładki są tylko dwie ( po jednej na stronę).Chyba, że u mnie i w tamtym aucie ktoś te same wyjął
Robero321 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Hmm mi w ASo sprzedali 4 sztuki pod każdy haczyk. Może mnie naciągnęli
Capulet Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Opublikowano 5 Listopada 2014 Dzwoniłem dziś do ASO w Łodzi i zamówiłem. Też sprzedają na sztuki, po 14 zł.
Rekomendowane odpowiedzi