michu93 Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 witam! dzis bylem w beidronce cos kupic... podchodze do kasy, widze ze nie ma foliuwek wylozonych wiec mowie... mozna prosic reklamowki a kolesiuwa mi cos takiego... "7 groszy za sztuke, ile podac?" ja myslalem ze nie wyrobie wziolem 3 ale i tak je zostawilem, zakupy wozkiem zawiozlem do auta... tam mam koszyk plastikowy... ktorego moge uzywac za darmo :] a jak jest u was? tez trzeba placic za foliowki??? pozdro
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 tak , niby jakieś eko ale w carefour w krk trzeba płacić 60gr/szt
Iverson Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 w tesco sa za free , na początku tej akcji eko coś tam kosztowały ale teraz nic
jarko Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 I bardzo dobrze, może się w końcu nauczycie brać eko reklamókę z domu, a nie za każdym razem jednorazówkę i do kosza
Madas Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 wszędzie jest tak w biedronkach, troche przeginka bo jak masz zabrać zakupy?...powinni info na wejściu zrobić. Jarko masz racje trzeba dbać o środowisko ale czasem nie przewidzisz tego że będziesz w sklepie i co wtedy...pozdrawiam
jarko Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Jarko masz racje trzeba dbać o środowisko ale czasem nie przewidzisz tego że będziesz w sklepie i co wtedy...pozdrawiam Eko reklamówka - taka lepsza to wydatek paru złotych i masz na następny raz
Młody Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 A ja robie zawsze stały system biorę puste kartony które są na sklepie np. po napojach, oleju i takie tam zawsze do nich wsadzam zakupy bo u mnie tez są płatne ale 10 gr. pewnie 3 gr. to lewizna jest narazie kartony moge brac za free ostanio kolesiowi który układał towar z palety zakosiłem kartony
jarko Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 A ja robie zawsze stały system biorę puste kartony które są na sklepie np. po napojach' date=' oleju i takie tam zawsze do nich wsadzam zakupy bo u mnie tez są płatne ale 10 gr. pewnie 3 gr. to lewizna jest narazie kartony moge brac za free ostanio kolesiowi który układał towar z palety zakosiłem kartony [/quote'] Czyli się da
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Powinni calkowicie wycofac te siateczki, albo dopie*dolic taka cene, zeby ludzie nosili zakupy w rekach. Wg mnie bardzo dobrze, ze Biedronka zrobila platne siateczki...
jarko Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 a co w tym dobrego? Bo coponiektórzy nie dość że pakowali każdą rzecz do osobnej siateczki to jeszcze kilka na zapas brali... A w domu do kosza... Albo do pieca...
Iverson Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 i twierdzisz że zmniejszeniem wydawania plastikowych siatek , poprawimy stan środowiska naturalnego-nie tędy droga do ekologii
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Bo coponiektórzy nie dość że pakowali każdą rzecz do osobnej siateczki to jeszcze kilka na zapas brali... A w domu do kosza... Albo do pieca... O wlasnie to. Siateczka foliowa to jeden z najbardziej uciazliwych dla srodowiska i bezmyslnie produkowanych przez czlowieka smieci.[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2008, 23:45_________________________________________________ i twierdzisz że zmniejszeniem wydawania plastikowych siatek , poprawimy stan środowiska naturalnego-nie tędy droga do ekologii Wyjasnij w takim razie ktoredy?
Iverson Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 popatrz sobie w śmietnik ile produkujesz dziennie śmieci-i tak wszystko trafia w 1 miejsce, tak to jest u nas
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 popatrz sobie w śmietnik ile produkujesz dziennie śmieci-i tak wszystko trafia w 1 miejsce, tak to jest u nas No i wlasnie dlatego trzeba redukowac produkcje zbednych smieci, proste.
Madas Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Eko reklamówka - taka lepsza to wydatek paru złotych i masz na następny raz w sumie tu się z Tobą zgodzę środowicho to środowcho.....częściej trzeba będzie na rower się przesiadać. pozdrawiam
Iverson Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 ja używam reklamówek jako worki na śmieci-zawsze to coś
FAFAL Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 dla mnie te płatne reklamówki to porażka. Jeśli już wpadli na taki pomysł to dlaczego nie zastapią tego czymś innym darmowym? Według mnie to tylko szukanie dodatkowych dochodów... A tak na marginesie to tylko w biedronce się z czymś takim spotkałem
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 ja używam reklamówek jako worki na śmieci-zawsze to coś Niby zawsze to cos, ale te reklamowki sie nie rozkladaja, a typowe czarne worki na smieci sa rozkladalne. Dlatego ogolnie jestem za usunieciem reklamowek foliowych z marketow.
Iverson Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 ...dokładnie niech wprowadzą papierowe torby-ciekawe jaka byłaby ich cena :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi