Madas Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 powinny być papierowe ....zgadzam się z przedmówcami i do tego darmowe i wtedy precz z foliowymi i wszysko będzie git!!!
FAFAL Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 papierowe na pewno by były dużo droższe... ale i tak zaraz by pewnie było coś nie tak - nadmierne wycinanie lasów itp itd
tomaszu Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 ale i tak zaraz by pewnie było coś nie tak - nadmierne wycinanie lasów itp itd Niestety zawsze bedzie cos nie tak, jesli chodzi o ekologie, ale z dwojga zlego lepiej wybrac mniejsze zlo.
FAFAL Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Niestety zawsze bedzie cos nie tak, jesli chodzi o ekologie, ale z dwojga zlego lepiej wybrac mniejsze zlo. może masz i rację w końcu nie jestem ekologiem pozdr
jarko Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Darmowe reklamóki są bardzo tanie, a jak ktoś ma trzy razy więcej dać za ekologiczne to wiadomo że będzie za to chciał kasę - nawet te głupie kilka groszy. Bo jakby nie było to taka sieć sklepów typu biedronka zużywa bardzo dużo tego dziennie i jest to dla nich dodatkowy koszt. Wolę już im dać tą kaskę za te eko siateczki nawet z tym durnym zyskiem, ale niech będzie chociaż troszkę lepiej. I nie jest to jedyny sklep, widziałem już w kilku. Tak samo uważam że wędlina również powinna być pakowane w papier a nie folię
Gość osetti Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 w Hiszpanii też się płaci za torby foliowe, około 0.03 €
chudineze Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Przez ok. 20 lat nas uczyli, że siatki są za darmo a nagle się im odmieniło , czego im się odmieniło to wyjaśnia ten artykuł http://www.wyhacz.pl/Wyhacz/1,88542,5552729,Ekologiczny_przekret_supermarketow__Jak_puscic_klienta.html i jaka tu ekologia. Fakt mogli by zamienić na papierowe torby tak jak to widziałem w Niemczech gdzie są za darmo.
Iverson Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 ekobiznes kurfa-ciekawe ile w tym prawdy,postanowiłem, że dzisiaj jadę po torby materiałowe
Reggi Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Ja zakupiłem 2 duże torby w Ikei i jedna w Carrefour .. ale i tam zapominam ich zabierać na zakupy
Iverson Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 kurfa avanta masz , schowaj sobie je w zapasówce :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 24 Września 2008 Autor Opublikowano 24 Września 2008 a ja powiem tak: w autku mam plastikowy skladany koszyk i tak: - zajmuje bardzo mało miejsca jesli jest zlozony - zapakujesz do niego całkiem nie malo - nic ci sie nie wala po bagazniku, nie uderza, nie trzaska - przy kasie ladujesz towar do wozka (jesli to market) podjerzdzasz pod auto i wkladasz w koszyk :] - wytrzymuje calkiem duze obciazenia w Twardogórze w domu towarowym byly kiedys papierowy torby, nie wiem czy jeszcze sa, ale... - nie ma przy nich raczek - czesto przeciekaja, np jakas suroweczka wystarczy albo niech cos sie rozleje - i ta wycinka lasow... kupcie sobie taki skladany koszyk :]
Iverson Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 mam koszyk na 3/4 szerokości tyłu bagażnika i cały załadowany jest jakimiś gratami do auta-u mnie się to nie sprawdzi
szogun0 Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 mam koszyk na 3/4 szerokości tyłu bagażnika i cały załadowany jest jakimiś gratami do auta-u mnie się to nie sprawdzi Ive, to czym ty jeździsz? Ja takie motywy pamiętam, ale z czasów, kiedy rodzice mieli kanciora i poldolota. Też był bagażnik fantami zapchany, na wypadek, gdzyby furka rozkraczyła się na drodze.
dawkol-d1 Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Też mamy taki koszyk, kupiliśmy go na zakupy a obecnie zawalony jest kosmetykami samochodowymi, apteczką, gaśnicą i różnymi płynami
Iverson Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 OT Szogun miałem na myśli- płyn do spryskiwaczy,walizkę z kluczami,szmatki,bezpieczniki, kosmetyki do auta,kombinezon roboczy itd. hyhy resztki fanty też bywały
michu93 Opublikowano 24 Września 2008 Autor Opublikowano 24 Września 2008 iverson... na plyn do spryskow jest miejsce w zbiorniczku, a walizka z kluczami po co ci? autko ci nawala? szmatkie po co? jedna wystarczy do przetarscie wnerza z kurzu - przy audi sie nie wybrudzisz niczym innym pozatym rekawiczki sie wozi w aucie jak juz a na zapasowe bezpieczniki masz miejsce w szkrzynce od bezpiecznikow!!! kosmetykow sie nie wozi bo raczej auto sie pod domem sprzata... a kombinezon roboczy? do czego? o patrzcie jaki zaraz sie porzadek zrobil w aucie
Iverson Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 mam naturę bałaganiarza i wyznaję zasadę lepiej dźwigać niż scigać poza tym lubię grzebać w aucie i wszystkie te rzeczy mogą się w każdej chwili przydać
Rekomendowane odpowiedzi