Darkiew Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Witam, ostatnio kupiłem A4 avanta i nie mam relingow na dachu.Mam pytanie czy ktos kiedys montował relingi i czy jest to mozliwe, chodzi mi czy po sciagnieciu tapicerki sa miejsca na relingi ? Pozdrawiam
spanky Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Witam, ostatnio kupiłem A4 avanta i nie mam relingow na dachu.Mam pytanie czy ktos kiedys montował relingi i czy jest to mozliwe, chodzi mi czy po sciagnieciu tapicerki sa miejsca na relingi ? Pozdrawiam tak mozna zamontowac ... nawet ktos z forumowiczów to robil ...
Cilek Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 da rade i tak jak Hugo napisał otwory czekają lecz najwięcej zabawy jest z tapicerką, mozna ją szybko uszkodzić, szczególnie plastyki są podatne na pęknięcia jeżeli nieumiejętnie sie do tego zabieżesz, powoli ale mi się udało. Radzę się nie spieszyć i nie szarpać, nic na siłę..
Darkiew Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2007 OK dzieki za odpowiedz , szukam relingow mysle ze od B4 beda pasowac bo wygladaja tak samo .
Cilek Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 OK dzieki za odpowiedz , szukam relingow mysle ze od B4 beda pasowac bo wygladaja tak samo . moim zdaniem pasować będą tylko od B5 96-01 innych nie podpasujesz, różnice niewielkie ale otworów nie przesuniesz.. chyba że na auto po dachowaniu to zawsze coś naciągnąć się da
gadzet Opublikowano 11 Lutego 2007 Opublikowano 11 Lutego 2007 witam wszystkich. jeszcze jedno pytanie co do relingów, czy pościągnięciu tapicerki nie uszkadzając jej:) czy dokładnie widać miejsca gdzie trzeba wiercić i i czy są tam jakieś wzmocnienia. [ Komentarz dodany przez: zdeniu: 11-02-2007, 19:12 ] witam Cię kolego i zapraszam do działu Newbie oraz do zapoznania się z regulaminem forum, w przeciwnym razie posty będą usuwane
adadur Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 Ehh spoko ja mam ale jeszcze z nich nie korzystałem. Bagażnik dachowy to i normalny przypasuje więc nie masz co się smucić ich brakiem.
Rekomendowane odpowiedzi