Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Służba przygotowawcza - kto był, kto może coś podpowiedzieć.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy to bylo tak z ciekawości pytam?

Opublikowano
  • Autor

Panowie, ale nie róbcie mi proszę ja Was, syfu :decayed:

Opublikowano

Właśnie o to mi chodzi - ciężko porównać bieg na 1000m z biegiem na 3000m :hi:

Opublikowano

z marszobiegiem

Kiedy to bylo tak z ciekawości pytam?

w 1994r

Opublikowano

Panowie, ale nie róbcie mi proszę ja Was, syfu :decayed:

no to tak jesli dostales juz te skierowanie na badania to jest ok 12 lekarzy do obejscia psychotesty wf i tyle pozniej do zawodowej to samo tylko normy z wf trochę wyższe

Opublikowano
  • Autor

Dobrze, mniej więcej już trochę więcej wiem, dziękuję. Dalej jak już uda mi się z lekarzami to będę Was pewnie chciał zapytać co mogę albo muszę zabrać ze sobą na tę służbę przygotowawczą.

Opublikowano

Nie zabieraj cenych rzeczy a poza tym podstawa bielizna, jakies koszulki środki do higieny itp

Opublikowano

Stare czasy 1990r -18 mc.

Opublikowano
  • Autor

Nie zabieraj cenych rzeczy a poza tym podstawa bielizna, jakies koszulki środki do higieny itp

Audi też nie ?! :shock3:

Opublikowano

Nie koniecznie...potem pójdzie na PSZ-tke i gdzieś się załapie...póki co w wojsku najlepiej płacą a Policja to masakra na odprawie 40 minutowej pół godziny im smęcą żeby jak najwiecej mandatów wystawiali tak się nie da pracować...

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano

Po co Ci auto jak bilety bedziesz mial za grosze, ja tam tylko do konca kontraktu i do cywila, sluzylem tylko aby kredyt na mieszkanie dostac. Staraj sie do SG

Opublikowano

Nie pchaj sie do wojska to jest ostatecznosc chyba ze w zyciu rady sobie dac nie możesz to jak najbardziej. Ludzie tam ida po to aby cos załatwic tak jak np kolega wyzej . Kredyt na mieszkanie lub tym podobne. Pobedziesz pare lat ,stopnia zadnego nie dostaniesz i dalej sie bedziesz bujał bezrobotny

Opublikowano

Nie pchaj sie do wojska to jest ostatecznosc chyba ze w zyciu rady sobie dac nie możesz to jak najbardziej. Ludzie tam ida po to aby cos załatwic tak jak np kolega wyzej . Kredyt na mieszkanie lub tym podobne. Pobedziesz pare lat ,stopnia zadnego nie dostaniesz i dalej sie bedziesz bujał bezrobotny

Dokladnie :thumbup1:
Opublikowano

Dokladnie :thumbup1:

100 % racji chłopaki mówią bo tak faktycznie jest później po tym wszystkim

Opublikowano

Podoficerska Szkoła Zawodowa...po niej zostaje się żołnierzem zawodowym bynajmniej tak jest w Marynarce nie wiem jak w lądowych

Opublikowano

Za 50 złł. na spocznij niż za 100 zł na baczność. Zapamiętaj młody człowieku .Służba to nie praca. Tam dowiesz się ile jesteś wart . Dokładnie tyle jak długo będziesz przydatny do służby.Skończyłeś studia zamiast uczyć się fachu i teraz jesteś bezrobotny. Armia ci nie uratuje d*py. Szukaj innych służb mundurowych skoro nie możesz sobie nic znaleźć w cywilu.Kiedy ja służyłem w wojsku (a było to dawno -gdybym wtedy podpisał dziś byłbym dawno emerytem) na trepostwo mówiło się" biedaki którym armia życie uratowała".Myślę ,że i ty na to liczysz.Żal patrzeć...

Opublikowano

Masz racje biedaki się mówiło ale teraz te biedaki maja spore emerytury w wieku 36 lat a Ty dalej kule gówna turlasz...:lol:

Opublikowano

I z uśmiechem spoglądam w lustro... :)

Opublikowano

To tylko jedyny plus tych emerytur ze w tym wieku pojdziesz dorobisz sobie na ochronie jak robi większość i jakoś się kręci, albo pojdziesz do WOGu sprzedawac mundury ktore należą sie żołnierzom heh

Opublikowano
  • Autor

Panowie, robi się tutaj straszny off top. O czym Wy piszecie ;) Sami spójrzcie, jeden pisze nawet jak to dumnie spogląda co rano w lustro ( szczerze nic mnie nie interesuje kto mi co radzi w temacie wyborów życiowych) Wiem co robię i co chcę zrobić, nie ocknąłem się też jak to się mawia "z ręką w nocniku" bo jak szedłem do liceum to już wiedziałem, że interesuje mnie mundurówka. Byłem już w SG, nawet chcieli mnie tam przyjąć od razu po studiach, może zrobiłem źle że odmówiłem ale drzwi mam tam póki co nadal otwarte i nie dlatego że mam tam wujka czy stryjka tylko w wyniku odbywanych tam praktyk jeszcze na studiach powiedziano mi żebym się tam zgłosił, jak skończę studia - zrezygnowałem z propozycji pracy w cywilu bo chcę w mundurze. Chciałbym więc, żeby wypowiadały się osoby będące w temacie wojska , to jest dla mnie cenne :hi:

Za 50 złł. na spocznij niż za 100 zł na baczność. Zapamiętaj młody człowieku .Służba to nie praca. Tam dowiesz się ile jesteś wart . Dokładnie tyle jak długo będziesz przydatny do służby.Skończyłeś studia zamiast uczyć się fachu i teraz jesteś bezrobotny. Armia ci nie uratuje d*py. Szukaj innych służb mundurowych skoro nie możesz sobie nic znaleźć w cywilu.Kiedy ja służyłem w wojsku (a było to dawno -gdybym wtedy podpisał dziś byłbym dawno emerytem) na trepostwo mówiło się" biedaki którym armia życie uratowała".Myślę ,że i ty na to liczysz.Żal patrzeć...

Kolego, proszę nie wypowiadaj się już tutaj. Wiem, że to forum i każdy może wypowiadać się gdzie chce, ale idź proszę marudzić pomiędzy ludzi dumnych z siebie takich jak Ty skoro żal Ci patrzeć :hi:

Edytowane przez Awra