Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B7 ASB Quattro s-line/gwint/19,9,5J/Power by Lab Performance 280KM/580NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pozwoliłeś sie oprzeć tym dziewczyną o auto ? :huh:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Opublikowano

Dziewczyny pierwsza klasa...

...zaraz, zaraz, my tutaj o samochodzie... :wink: wygląda mega, koło pasuje w/g mnie idealnie... pozazdrościć! :hi:

Opublikowano

Autko i sesyjka pierwsza klasa :)

Opublikowano

Dokladnie, nie potrzebnie wlasnie na kazdej focie sa skrecone kola, a jak juz to fotki trzeba bylo pstrykac od tego drugiego kola, ktore sie chowa w nadkole. ;) no i panie ciutke ten przod moglby jeszcze klapnąć. :)

Opublikowano
  • Autor

a no faktycznie nie zwróciłem uwagi na skrecone kola :grin: ale sie czepiacie :decayed: mógłby pójść w dół wiem , tylko musze zrolowac nadkola bo bedzie mi tarlo na każdej nierówności , jak gdzies dorwe rolke to pouszcze z 2 cm nie wiecej , plus taki że moge zapier..... i nie boje sie ze przytre spodem :wink:

Opublikowano
  • Autor

dobre i to , nic innego nie zdzialam taka jest felga ze musi byc dystans 13 mm , no moglby byc ewentualnie 12 mm bo inaczej sie opiera o zacisk , dlatego jest dosc szekroko , dam niżej to trze, co innego jakby to kolo wchodzilo bez dystansu

Opublikowano

Dobrze to wszystko z soba wyglada :kox:

Opublikowano

Doloz sobie klipsy na amorki i bedzie moglo byc nizej i bez przycierkowo, kosztem komfortu troche. ;)

Opublikowano
  • Autor

jakie klipsy?

Opublikowano

Pięknie Ci sie te auto prezenci baravo :D

Opublikowano

tak się zakręcilem że zapomniałem obrysy zobaczyć... szkoda ze z fotami nam się nie udało. auto super się prezentuje ☺

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

tak się zakręcilem że zapomniałem obrysy zobaczyć... szkoda ze z fotami nam się nie udało. auto super się prezentuje ☺
no szkoda ze pogoda sie zepsula bo mala sejse bysmy zrobili ;) ale nic straconego , nastepnym razem;)
Opublikowano

No klipsy normalne, robisz spas jaki Ci pasuje, zakladasz na amorki tyle zeby nie przycieralo i juz, teoretycznie mozna zrobic spasik na milimetry i jezdzic bez przycierania, ale to juz wtedy jazda jak na taczce z drewnianym kolem. ;) ogolnie fajna sprawa i idealne rozwiazanie w Twojej sytuacji. ;)

Opublikowano
  • Autor

Według mnie musi felgi zmienić
ogólnie myśle ten sezon przejezdzic i zmienic bo coś innego mi sie już podoba :decayed:
Opublikowano

Według mnie musi felgi zmienić

ogólnie myśle ten sezon przejezdzic i zmienic bo coś innego mi sie już podoba :decayed:

Felga mega :slina: jak i całe autko :jerk: , a tak z ciekawości co masz za heble ,że taki problem z felgą ??

Opublikowano
  • Autor

a tak z ciekawości co masz za heble ,że taki problem z felgą ??

od s4 , jakbym mial zwykle bylo by lepiej , albo lepsza glebe zrobic , ale to musial bym podkrecac do gory jak moja zona by chciala jechac :wink:
Opublikowano

to teraz pora na fotkę do kalendarza :decayed: