Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B7 ASB Quattro s-line/gwint/19,9,5J/Power by Lab Performance 280KM/580NM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Wszystko idzie jak pomalutku z powodu braku czasu ;)  ale juz widać koniec , orurowanie pospawane, sprawdzone cisnieniowo ,  nawet garby na nierdzewce zrobione ;)  , wszystko juz poskręcane , siedzi idealnie, czekam jeszcze na pare pierdół typu nowe żarniki do obrysów, żarówki , co mnie naszło to sportowy filtr powietrza , wiadomo mocy na pewno po nim nie przybędzie ale zeby taki filtr miał sens wazne jest doprowadzenie zimnego powietrza i odseparowanie go , dlatego jest odgrodzony od góry też będzie zakryty i doprowadzona rura w kratke, wszystko tak zrobione żeby sie mieściło w kratce zderzaka ;)  Czekam na hejty ?

D3WtU5m.jpg

GNAjZXw.jpg

olZo3fP.jpg

DpE9v7G.jpg

oWj3wx3.jpg

Opublikowano

Witaj,

Dzięki za foto-relację!

Sporo roboty za tobą :D

Rury widzę już połapane jak trzeba...

Btw. Jaki masz pomysł na konstrukcję grodzi filtra powietrza?

Pozdrawoam

Opublikowano
  • Autor

widać na jednym zdjęciu z blachy zrobiona jedna czesc odgradzająca filtr od silnika, bedzie jeszcze od góry blacha, zreszta ten filtr i tak jest w obudowie dodatkowo rura ktora doprowadza powietrze i jeszcze odgrodzony, bedzie dzialac jak nalezy ;) 

Opublikowano

a tą plastikową skąd wziąłęś? :D

Opublikowano
  • Autor

To jest typowa rura odprowadzania ciepłego powietrza z hamulców , siadła idealnie do puchy ;) 

Opublikowano
  • Autor

Wszystko śmiga bezproblemowo, filtr sie również bardzo dobrze sprawuje ,  poi co lewy halogen wyciągnięty i tam rura od filtra wstawiona , to bylo tak na szybko zeby tylko poskładac , docelowo halogen bedzie i musze zrobić jakis ladny dolot w kratce ale to na czasie ;)  Co pierwsze to musze wymienic podkładki pod wtryskami bo zaczyna delikatnie cykać .... Jak wszystko będzie dopięte wleci nowy soft ;) 

l0RQxLA.jpg

6UtiFBm.jpg

Opublikowano

Piękna ;)

Opublikowano

Tomek po co masz wpięte obrysy bo widzę że z drl świecą. 

Opublikowano

To raczej postoje świecą jak na moje oko. ; )

Ps. Ciekaw jestem jak się sprawdzi ten dolot do filtra.

Edytowane przez afroo.

Opublikowano
2 godziny temu, afroo. napisał:

To raczej postoje świecą jak na moje oko. ; )

Ps. Ciekaw jestem jak się sprawdzi ten dolot do filtra.

Może I masz rację ;)

Opublikowano

Ładna sztuka, chociaż ja bym rury od IC pomalował na czarno. ;)

Opublikowano
  • Autor

Na zdj DRL swieci , obrysy wpięte w zasilanie po kluczyku , cały dolot jak i filtr póki co sprawuje sie bardzo dobrze ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 12.12.2017 o 10:33, tomekhxc napisał:

Kolejne fanty dotarły , teraz tylko montaż :decayed:

okpvaEC.jpg

Masz to u siebie w ofercie czy skądś ściągałeś? :)

Opublikowano
  • Autor

W ofercie nie mam , ale wszystko jest do ogarnięcia ;) 

Opublikowano
  • Autor

Póki co po założeniu fmic-a auto chodzi bez problemu, żadnych nieszczelności itp, ciąg dalszy przygotowania pod moc , teraz na długie wieczory usunięcie klap gaszących kolektorów , następnie egr out , nastawniki klap będą całkowicie usunięte . Oczywiscie czyszczenie wszystkiego i składanie wszystkiego na nowych uszczelkach. Na końcu nowy program ponieważ obecny jest troche spierdzielony 

jTBDxGc.jpg

Zrrj9SN.jpg

Opublikowano
  • Autor

Przy okazji zmieniony pasek i napinacz bo siedział tam od nowości 

4I9p2tI.jpg

Kolektory wyczyszczone z nagaru, klapy usunięte, nastawniki klap wywalone, wszystko poskrecane na nowych uszczelkach i odpalone... pierwsze wrażenia to idzie jak dzikus, czuć na plus zmiane , póki co check na blacie ale w poniedziałek jestem umówiony na nowy program i pomiary ;)  

xdTEv7U.jpg

Opublikowano

Straszniej cieszy ten błysk i lśnienie komponentów ;) tez to uwielbiam, kupa roboty ale efekty zawsze pozytywne. Wrzucaj nowe kreski 

Opublikowano

A ostatnio sobie myślałem co tu taka cisza a tu się dzieje i to całkiem fajnie. ciekawe ile wyjdzie kunia po sofcie po przeróbkach ?

Edytowane przez MARCIN607

Opublikowano
  • Autor

W miare możliwości i czasu coś sie dłubie ;)  Też jestem ciekawy, póki co mam kreski z tego c było wgrane jak kupiłem auto , jak bede miał wykres po sofcie to wstawie obydwa ;)  Ale już na drugi rok myśle o hybrydzie i korekcie :decayed:

Opublikowano
Godzinę temu, tomekhxc napisał:

Ale już na drugi rok myśle o hybrydzie i korekcie :decayed:

i bardzo dobrze ?