tomekhxc Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Opublikowano 2 Lipca 2016 Tak jak juz pisalem kiedys - troszke w dol, przednie szybki przyciemnic i cycuś bedzie może jeszcze z 1,5 cm dam niżej , ale to wszystko , bez hardcoru , to auto do codziennej jazdy a tym bardziej bo żona często nim jezdzi też , z szybami to na pewno nie wypali w moich rejonach , długo bym nie najezdził
KoJ@K Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 Zdaje sobie sprawe, ze to jest dejli i o takie wlasnie poltora cm mi chodzi. nie zeby lezal na ziemi, tylko poprostu byl ciutke nizej, co nie zmienia faktu, ze i tak jest super.
ucho.77 Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Tomek pięknie się prezentuje to Twoje auto
pajda Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 Tomek pięknie się prezentuje to Twoje auto Na żywo jest bajka.Miałem okazję zobaczyć to cudo na żywo w zeszłym weekend jest miazga! Tomku BRAWO Ty!
tomekhxc Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) Dzieki za dobre słowo dzisiaj mogłem mieć kolejnego gościa,niestety jestem w delegacji i nie udało sie , ale mam nadzieje ze jeszcze nie raz bedzie okazja troche wnętrza Edytowane 7 Lipca 2016 przez tomekhxc
kupczak90 Opublikowano 10 Lipca 2016 Opublikowano 10 Lipca 2016 Mistrzostwo świata te fotele !! Piękne i praktyczne Materiał na środku to coś a`la speed w s-linie ??
tomekhxc Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Opublikowano 10 Lipca 2016 Materiał na środku to coś a`la speed w s-linie ?? boczki i folele speed
instruktor83 Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Te Recaro są genialne:-) wiem coś o tym:-)
tomekhxc Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2016 mod nie mod ale troche inaczej , bez ramki , tablica na taśmie dwustronnej 3M , siedzi jak wściekła , na razie tak zostanie póki nie kupie ori blendy pod tablice a cena w aso zabija
Mizur138 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Gdzie Ty zdobyłes takie fotele?? Prezentuja sie idealnie Fura Wypas
tomekhxc Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Gdzie Ty zdobyłes takie fotele?? już były na pokładzie jak kupiłem auto
tomekhxc Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 ktoś chętny na moją kiere b8 mf z łopatkami ?
_małyTM_ Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 czyżby pomysł na inną kierkę? jak dajesz za przysłowiowego "piontaka" i działa w manualu to biere
tomekhxc Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 oczywiście manetki w manualu będą działać
Rekomendowane odpowiedzi