Bonzaty Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 po podłączeniu interfejsu wszystko gra i widzi samochód wszystko się zgrało ale jak chcę coś zrobić to wywala go. próbowałem przeinstalować - bez skutku. mam wersję 409 (podobno na nowszej kabel się spali - dopiero nabyłem więc nie wiem ile w tym prawdy). ktoś doradzi gdzie szukać przyczyny?
szogun0 Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Napisz dokładnie, co to oznacza, że "widzi samochód". Oraz w jaki sposób "wywala".
adadur Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Nie wiem czym to spowodowane ale u mnie V.409.1 też nie chodzila tzn. udało sie zainstalować zrobić full register ale w momencie Autoscanu - juz na pierwszym sterowniku tj. silniku wywalało program że wersja niezarejestrowana. Dotyczy kabelka Viaken i Visty ultimate. Instalacja 311.2 poszła bez problemu z tym że musiałem uruchomić w trybie zgodności - win98
Bonzaty Opublikowano 26 Września 2008 Autor Opublikowano 26 Września 2008 u mnie dokładnie tak samo jak u kolegi post wyżej. spróbowałem na polskim vagu i działa a na tym nie chce. zależy mi bo według mnie vag com jest lepszy i bardziej rozbudowany a ten polski w wersji demo.... no cóż. kupiłem sam kabel i się bujam z programami, może to faktycznie wina visty a nie programu ale nie mam jak spróbować pod innym systemem.
Italiano Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Wersji 409 odradzam używanie, tylko wersja testowa. Zainstalujcie sobie wersję 311n2
Rekomendowane odpowiedzi