Raf148 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Witam wszystkich! Jakies dwie godz.temu wyskoczylem z zona do drogerii bo jak to kobieta zawsze potrzebuje cos tam. Jak to bywa z takimi szybkimi wypadami nie mialem przy sobie telefonu,bo zona wytargala mnie z garazu gdzie czyscilem swoje letnie aluski przed spoczynkiem zimowym i nie moge tego przezalowac. Na parkingu podziemnym przezylem szok! Panowie A4 B8 lampy tyl jak w nowym A6 avant,lampy przod jak nowe A6 deska rozdzielcza jak w nowym A6. Podwojny wydech cos jak w najnowszym Passacie Variant. Dla pewnosci stanalem obok swoim wymiary sie zgadzaly. Czy ktos sie z tym spotkal,bo nie znalazlem zadnych informacji o lifcie 2014. Przepraszam za pisownie ale nie mam polskich znakow.
Raf148 Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Opublikowano 15 Listopada 2014 A foty No przeciesz napisalem ze nie mialem czym zrobic fotek. Mysle ze to autko bedzie sie krecic w mojej okolicy bede czujny. Jak zrobie to napewno wrzuce. Na razie kolor czarny. Tyle moge powiedziec.
Raf148 Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Opublikowano 15 Listopada 2014 Moze to byla A6 po liftingu Tez tak myslalem, ale nie zgadza mi sie to ze zgadz mi sie wymiar z moim! B8 oczywiscie.
wrclaguna Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 tylko takie cos wyszło ===> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/296466-a4-b8-lift-2015-sport-edition-sport-edition-plus/#entry4232297
erchi Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) btw, skoro nie A6, to w środku wyświetlacz jest zespolony z kokpitem. W A6 wysuwany Link do Ultra (silnik z poliftowego A6): https://www.youtube.com/watch?v=O_p_Xanrkxo Edytowane 31 Grudnia 2014 przez erchi
Picknick Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Widział pewnie a3 w sedanie i tyle.
erchi Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 jak widział środek, nie powinno być wątpliwości
Rekomendowane odpowiedzi