wrclaguna Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Znajomek chce wywalic katy ktos miał jakies doswiadczenia ?
mirek31071977 Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Kurczę moderator od wczoraj nie daje znaku życia w temacie?To jak masz to napisz z BDV bo prawdopodobnie będę takiego brał
oca69 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Znajomek chce wywalic katy ktos miał jakies doswiadczenia ? Kurczę moderator od wczoraj nie daje znaku życia w temacie?To jak masz to napisz z BDV bo prawdopodobnie będę takiego brał Miałem w planie zrobić to u siebie . Rozmawiałem z Uzytkownikiem Nosb , powiedział że szkoda , auto straci moc i na trasie bedzie masakra
powaguspisz Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 Bo samo wycięcie nic ci nie da, trzeba to zrobić w ECU usunięcie sondy i wtedy nie będzie żadnej straty mocy.
CCCO_fan Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Ja mam wywalone główne, prekaty jeszcze są, ale będe musiał je wytłuc bo już wywala mi co jakiś czas błąd kata na pierwszym banku, checka nie pali ale błąd wywala. Tylko tu już jest troche gorzej wszystkie sondy są właśnie w tych katach i teraz jak dam emulatory i się nie sprawdzą to check zagości na stałe. Na mocy stracić chyba nie powinna? drugie sondy sa tylko diagnostyczne przecież. Może być tak że checka zgasi tylko programowe usunięcie sond.
wrclaguna Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2014 kod silnika to AML Problem jest taki ze katy blokuja nadmiar spalin i wracaja do cylindrow
CCCO_fan Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 No to usunięcie lub wymiana na nowe. Ja bym usunoł ile juz takich jezdzi po naszych drogach i przeglądy przechodzą
Robero321 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Co prawda u mnie siedzi 3.0. ale katy wywalone. Po wywaleniu katów trzeba usunąć z programu drugą lub drugie sądy te diagnostyczne .i jest ok silnik ma o wiele lżej i nie grozi juz jego szybkie rozwalenie. Jak zabierze i sprzeda katy to zwróci mu się koszt zmiany programu.
wrclaguna Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2014 Kumpel szuka magika co by mu to ogarnał w Rzeszowie lub okolicy nikogo nie znalazł
CCCO_fan Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Wiecie może ile biorą za wycięcie drugich sond? Jaki to koszt? Mowa o samej wycince bo katy moge sam wywalić.
Robero321 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Porządne wywalenie sond z softu przy V razem z funkcjami jakie pełnią to około 5 setek cena w Wawie
CCCO_fan Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Robero321 u kogo w stolicy robiłeś jak można zapytac? Do ProTurbo musze przedzwonić tu miałbym najbliżej za Siedlce kawałek, myśle że poradzą w temacie. 5 stówek to znośnie, myślałem że to większy wydatek.
wrclaguna Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2014 Kumpel znalazł magika w Przemyslu mu to zrobi , zobaczymy jakie efekty
Robero321 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Najważniejsze aby poza wywaleniem sond z softu usunąl mu też funkcje jakie były pod nie podpięte
armando Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Kumpel znalazł magika w Przemyslu mu to zrobi , zobaczymy jakie efekty I jakie efekty ?
newmanb6 Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Odświeżę. Wywalone dwa katy (dwa pozostały póki co - obawa o zbyt duży hałas przy większych prędkościach ) , wyłączona sonda. Zdecydowanie na plus taka operacja gdyż auto ma więcej mocy na niższych obrotach , delikatnie głośniej chodzi. Zrobiłem 5 tys km i żadnych problemów
roadjoker Opublikowano 27 Lipca 2017 Opublikowano 27 Lipca 2017 A czy jak wytnę tłumik środkowy to nie stracę mocy? Nie chodzi mi tu o błędy tylko o samą konstrukcję wydechu
Rekomendowane odpowiedzi