sebastian455422 Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 Mam problem z moją audicą , jak jadę 80-90 to nic sie nie dzieje ,a jak tylko jadę przez chwilę 120 to climatronic się włącz i wyłącza .Jak ktoś wie jak rozwiązać ten problem to prosze o pomoc
jacek70 Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 Sprawdź błędy klimatronika. Może też coś być z czujnikiem temp.
sebastian455422 Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Opublikowano 21 Listopada 2014 ok. a nieraz też zapala się lampa od ręcznego piszczy co to może być ?
kicaj112 Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 Sama kontrolka od recznego? Na jak długo?
Lukasz_N Opublikowano 22 Listopada 2014 Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) ok. a nieraz też zapala się lampa od ręcznego piszczy co to może być ? Niski poziom plynu hamulcowego, albo slaby aku jesli piszczy podczas odpalania. Edytowane 22 Listopada 2014 przez Lukasz_N
sebastian455422 Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Opublikowano 22 Listopada 2014 piszczy podczas jazdy , pod pod komputerem wyszło ze abs ma jakiś błąd ,ale nic o inny i wszystko git niby , jak dla mnie do dziwne
Mozgu Opublikowano 22 Listopada 2014 Opublikowano 22 Listopada 2014 Po pierwsze to na bank nie od.recznego i prosze nie mylic. Reczny to (P) a tobie mryga pewnie (!) Ten jest od hamulcow ogolnie. To ci w ciemno moge powiedziec ze sterownik od abs jesli tez sie zapala kontrolka od abs. A jak nie to raczej malo plynu w zbiorniczku. U mnie tez sie zaczynalo od wlaczania czasem i czasem gaslo. Teraz jest nagminnie. Po uderzeniu w sterownik stelem od mlotka slychac ze cos zabrzeczy. Abs i (!) Gasnie. Sterowniki bardzo czesto padaja. Bo kabelki cienkie tam jak wlosy i jak sie ktorys ulamie to raz laczy raz nie. Ale u cb moze byc gdzies indziej problem. Np jakis kabelek od czujnika. Co.do climatronika ro nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi