marcin120383 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Kolego co to są za lampy przednie czy ty je wkładałeś bez przeróbek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Lampy przednie DEPO, trzeba było ciąć błotniki i przerobić wtyczki. Ale to według mnie najważniejszy mod dla przedliftów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Wnetrze masz teraz niczym szczególnym rózniace sie od mojego tylko małe detale mamy inne miedy innymi ja mam bardzo ujowa gałke :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Na gałkę mam już pomysła ma pasować do kiery :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perezip Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Fajna furka, zrobiona z pomysłem bez cudowania :> Jak ci sie sprawują amorki ta-technix? Bo przymierzam sie do sprężyn weiteca z tymi amorkami, warto je kupować? Jest temat o nich chyba na forum ale jestem ciekaw twojej opinii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Nie narzekam, autop ładnie się prowadzi, nic się nie wysrało. Coś mi z przodu poskrzypuje z jednej strony ale to raczej nie wina amorków choć takie opinie o ta-tachnix słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perezip Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 No ja słyszałem że gwint ta technix lubi poskrzypić, dzieki za opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Skrzypi tylko od strony pasażera, będę musiał to namierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 No ja słyszałem że gwint ta technix lubi poskrzypić, dzieki za opinie Ja mam ,jezdzę i nic nie słysze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perezip Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 No ja słyszałem że gwint ta technix lubi poskrzypić, dzieki za opinie Ja mam ,jezdzę i nic nie słysze To dobrze Może to uzależnione jest stopniem zużycia czy coś, w każdym bądź razie jak skrzypi to warto sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Reniu musi skrzypiec zebys za kierownica nie zasna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Reniu musi skrzypiec zebys za kierownica nie zasna taki polski Drive Assist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Reniu musi skrzypiec zebys za kierownica nie zasna Muszę zrobić głośniej radio i problem zniknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Reniu... u mnie na gwincie też lubiło poskrzypiec, po prostu ten typ tak ma;) trzeba sie przezwyczaic do zobaczenia kiedys! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 A ja se lekko wazeliną technizna posmarowałem uszczelke przy tłoczku i nic mi już więcej nie skrzypiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Właśnie dzisiaj mojej niuni stuknęło u mnie 3 lata. Polubiliśmy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaviozo Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Właśnie dzisiaj mojej niuni stuknęło u mnie 3 lata. Polubiliśmy się hehe mowisz o aucie czy o lasce czy zonie ( bo ty juz w podeszlym wieku ) ? to tak specialnie kupowales na dzien kobiet ? to nie wiem czy gratulowac i zyczyc jeszcze 3 czy jednak zyczyc kasy na jakies b6 czy b7 xD hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Z żoną mam dłuższy staż, autko póki co zostaje więc życz kolejnej rocznicy Cholernie widzi mi się B8 w avancie (np. Cuber'a) ale to abstrakcja dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 i my dożyjemy B8 , ale jak przeskok to konkretny ja czekam na B10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi