bart82106 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Witam ja tez tak mam z tym spryskiwaczem ale to raczej awaria bo dzieje sie tak od niedawna. Oprocz tego wczesniej na szybe dawalo tak jak teraz po wlaczeniu spryskiwaczy...
artur10a Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witam ja tez tak mam z tym spryskiwaczem ale to raczej awaria bo dzieje sie tak od niedawna. Oprocz tego wczesniej na szybe dawalo tak jak teraz po wlaczeniu spryskiwaczy... no to silniczek raczej bedzie niebieski
bart82106 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 witam po przemieleniu przez Vag wywalilo cos takiego: 01274 - Air Flow Flap Positioning Motor (V71) 41-10 - Blocked or No Voltage - Intermittent gdzie szukac tego silniczka?
artur10a Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2014 demontujesz schowek i masz jak na tacy
pakotomasz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 kupiłeś starocie, zrób adaptacje ew. rozbiórka silniczka i smarowanie przekładni - z doświadczenia wiem że to nie pomaga na długo. Trzeba było pisać do mnie, mam na bieżąco takie silniczki z lat 2006-2010 Kolego turzol a czy w razie czego miałbyś silniczek nastawczy zamkniętego obiegi powietrza (V113)? Ostatnio wyrzuca mi błąd 00735 i nie mogę go skasować, więc pewnie z nim jest problem. Chcę go teraz przez święta rozebrać, przeczyścić i zrobć nastawy podstawowe, ale jak to nie pomoże to będę musiał szukać zastępczego. Jak co to pisz na priv/
turzol Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 kupiłeś starocie, zrób adaptacje ew. rozbiórka silniczka i smarowanie przekładni - z doświadczenia wiem że to nie pomaga na długo. Trzeba było pisać do mnie, mam na bieżąco takie silniczki z lat 2006-2010 Kolego turzol a czy w razie czego miałbyś silniczek nastawczy zamkniętego obiegi powietrza (V113)? Ostatnio wyrzuca mi błąd 00735 i nie mogę go skasować, więc pewnie z nim jest problem. Chcę go teraz przez święta rozebrać, przeczyścić i zrobć nastawy podstawowe, ale jak to nie pomoże to będę musiał szukać zastępczego. Jak co to pisz na priv/ cześć, tak mam V113, pisz proszę na PW
pakotomasz Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Jak narazie wyczyściłem silniczek, zrobiłem nastawy podstawowe i jest ok, zero błędów. Zobaczymy na jak długo
Rekomendowane odpowiedzi