Dev Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 pod względem ceny lepszy jest stag pod względem awaryjnosci, pracy BRC ogólnie te dwa junkersy są ok ale ja bym skłaniał sie do BRC
Leone Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Ja również mam taki dylemat ale wszystko przeważa na korzyść BRC.
mirek s Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Jakiś miesiąc temu założyłem stag 300 i nie żałuję. Jedynym mankamentem była głośna praca wtryskiwaczy gazu ( głośniej było je słychać wewnątrz niż na zewnątrz) ale podłożyłem pod nie pasek z twardego styropianu i jest spoko.
maciekg Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Jeżdzę na brc od maja 2007 r., bezawaryjna instalacja. Przejechane 40 tys. na gazie.
auto mar Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 jeżdze od kilku lat na stagu 300 i nie ma żadnych problemów najważniejsze to dobre wtryskiwacze gazu ( których nie na na polskim rynku) teraz chyba najlepsze VLATEKI 2 OMOWE
Rafal_ Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 ja mam stag300 od 8 miesięcy i jest git Ale i tak najważniejsze jest to żeby instalacje zakładał ktoś kumaty bo w przeciwnym razie żadna za żadne pieniądze nie będzie śmigać tak jak powinna
Agrzesiek4 Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 ja jezdze na stag-300 wtryski valtek i jestem bardzo zadowolony!
Rekomendowane odpowiedzi