air1234 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Witam Wszystkich i przesyłam pozdrowienia z podkarpackiego. Mam problem taki jak opisałem w tytule. WAudi A4 b7 w zderzaku z przodu jest zadolenie na około 1cm i w nim siedzi tablica rej. Nie ma tam żadnych śrub ani ramki. Jak mam ją wymontowac? Nie zalezy mi na tej tablicy bo to niemiecka. Nawiercić otwór i podważyć jakims wkrętakiem czy jak? proszę o pomoc. Edytowane 13 Grudnia 2014 przez air1234
MAT1000 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Albo masz ją przyklejoną, albo siedzi w ramce która od dołu ma 4 śrubki.Fotka była by najbardziej pomocna.
air1234 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2014 Nie mam jak fotki zrobic w tej chwili, to chyba taki zwykły zderzak. Nie ma tam żadnych srubek, mozliwe jest że ta tablica jest od tyłu zderzaka zamozowana, tzn od strony chłodnicy?
dragon44 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Raczej na pewno jest w ramce, srubki sa dosc gleboko schowane w oczkach z atrapy, wiec pewnie dlatego nie zauwazyles.
Fido Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Podeślij zdjęcie najlepiej, będzie łatwiej coś podpowiedzieć.
air1234 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2014 Dziękuję za podpowiedź, rzeczywiście ta osłona tablicy rejestracyjnej była przykręcona 6 wkrętami. Po ich odkreceniu tablicę wymieniłem łatwo i przyjemnie.
Rekomendowane odpowiedzi