3M03 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Wszystkiego najlepszego i duzo zdrowia. Ktoś kiedys mi powiedział taki tekst: U FACETA ZUCHA ZAWSZE PIERWSZA JEST DZIEWUCHA. powodzenia
latarnikmz Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Serdeczne gratulacje dla taty i mamy :!:
pet3r Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 serdeczne gratulacje, ostatnio duzo tatusiow robi nam sie na forum oby wyrosla z niej madra i piekna dziewczyna
adadur Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2007 Wielkie dzieki za ciepłe słowa. A poniżej obiecane fotki.
Wihajster Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 sliczna prawie jak moja po urodzeniu
wiki Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 śliczna mała adadurka :one: gratuluję i niech w zdrowiu rosnie zdradź mi tajemnice jakto sie robi bo teraz chcę mieć córę i nie wiem jak się za to zabrać, jakaś koniungcja ksieżyca czy cóś musi być, albo specjalny kąt wtrysku trzeba ustawić, sam już nie wiem :564:
mrog Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Gratuluje. Ja słyszałem inne powiedzonko "Jak za kawalera nie pogubiło się synów po świecie, to ma się ich w domu”
Gość MorgothDBMA Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 KĄT WTRYSKU - LOOOOOOOL teraz przyjdę do mojej Justy i powiem jej "w trakcie" uważaj teraz Kochanie, bo przestawię kąt wtrysku..... WYPAS :028:
adadur Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2007 Tak naprawdę kiedy na dobre ustaliliśmy o poczęciu dzidziusia to albo nastepiło to tuż przed albo razem z decyzją a potem pozostało nam "dorabianie rączek paliszków itp itd" Co do kąta wtrysku to zdaje sie, że niektóre źródła podają zależność płci od "czasu płodności" - ale na konkretach to sie nie znam :diabel: :one: "adadurka" podoba mnie się to :053: No a że wszystko w porządeczku to od dziś pępkowe :564: póki chata wolna
alfuta Opublikowano 23 Stycznia 2007 Opublikowano 23 Stycznia 2007 no naprawdę, adadurka fajna dziewczyna, życz im dużo zdrowia, i opiekuj się nimi- GRATULUJę :564:
adadur Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2007 Kobietki czują die dobrze od jutra będą w domciu to się tez urlopuje na jakieś 1,5 tygodnia Zobaczymy jak mała zareaguje na dźwięk "klekota" i jak sie będzie czuła w foteliku ...
Gość spedyt Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zobaczymy jak sie będzie czuła w foteliku ... Im szybciej nauczysz dziecko jeździć w foteliku tym lepiej, wiem bo sporo się naoglądałem jak dzieci potrafią skutecznie utrudniać jazdę kiedy nie chcą siedzieć w foteliku. Sam ze swoją córką nie miałem żadnych problemów ale od początku jeździła w foteliku a nie na rękach. A za brak fotelika to karałbym najwyższymi mandatami, w końcu to rodzić sam naraża zdrowie swoich dzieci.
Rekomendowane odpowiedzi