BF10 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 O dziwo u mnie sucho przy pompce, nawet zimą nie było problemów. Dużą wilgoć miałeś? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
komoor89 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 U mnie sucho było. Wszystko elegancko owinięte w gabke
BF10 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Myślałem,że wilgoć Ci też weszła Ja pompkę zmieniałem, bałem się w zimę o nią, że dostanie się woda czy coś, ale dała radę Też była ładnie owinięta w gąbce Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
samekgsx550 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ewidentnie zimne luty... Prosta sprawa.
komoor89 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Ewidentnie zimne luty... Prosta sprawa. prosta sprawa czyli mam znalezc kogos kto mi porobi te zimne luty? Myślałem,że wilgoć Ci też weszła Ja pompkę zmieniałem, bałem się w zimę o nią, że dostanie się woda czy coś, ale dała radę Też była ładnie owinięta w gąbce Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka juz sam nie wiem od czego tak sie dzieje. Raz dziala raz nie dziala, a teraz dziala ale nie tak jak powinna Edytowane 4 Stycznia 2015 przez komoor89
BF10 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Dziwna sprawa Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
komoor89 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 Dziwna sprawa Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka no dziwna tym bardziej ze teraz zamyka mi auto kolo minuty a wczesniej tak nie bylo ;/
BF10 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nie lepiej kupić nową pompkę o tym samym numerze i mieć spokój? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Dokodować piloty i git Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
komoor89 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2015 Nie lepiej kupić nową pompkę o tym samym numerze i mieć spokój? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Dokodować piloty i git Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka pewnie że lepiej, ale jeśli dla kogoś naprawa tych zimnych lutow to chwila i bedzie chodzic to tez fajnie by bylo
Fazii Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Lutownica i jedziesz z koksem Wystarczy je poprawić A jak pompka długo Ci pompuje to pewnie masz nieszczelność w układzie. Sprawdź czy gdzieś powietrze nie syczy z wężyka podczas pracy pompki
komoor89 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2015 Lutownica i jedziesz z koksem Wystarczy je poprawić A jak pompka długo Ci pompuje to pewnie masz nieszczelność w układzie. Sprawdź czy gdzieś powietrze nie syczy z wężyka podczas pracy pompki trochę się boję sam z tą lutownica dzialac pompka chodzi dlugo i do tego buczy strasznie i nie wiem czy to czasami nie przez to ze ja rozkrecilem, ale chyba wszystko dobrze zrobilem...
Fazii Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jak sam się boisz grzebać to taniej Cie wyjdzie wymienić pompkę, chyba że znajdziesz forumowicza z Łodzi, który Ci pomoże to ogarnąć
komoor89 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jak sam się boisz grzebać to taniej Cie wyjdzie wymienić pompkę, chyba że znajdziesz forumowicza z Łodzi, który Ci pomoże to ogarnąć jak patrzyłem to pompka koło 200zł będzie kosztować. Popytam kto ewentualnie mógłby mi to zrobić i będziemy myśleć.
BF10 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Działaj tam, działaj Powodzenia Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Stycznia 2015 przez BF10
samekgsx550 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Kolego ja też się balem lutować. Co gorsza po poprawieniu lutów pompka przestała działać. Załamałem się... Przelutowałem ponownie i chodzi jak zegarek. Gdzieś było na forum pokazane które luty trzeba poprawić. Jak się boisz to daj komuś kto naprawia sprzęt rtv.
komoor89 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2015 Kolego ja też się balem lutować. Co gorsza po poprawieniu lutów pompka przestała działać. Załamałem się... Przelutowałem ponownie i chodzi jak zegarek. Gdzieś było na forum pokazane które luty trzeba poprawić. Jak się boisz to daj komuś kto naprawia sprzęt rtv. no właśnie obok mnie naprawiaja telewizory i musze isc do nich zapytać ile by to kosztowalo. No i ciekawi mnie jeszcze to buczenie pompki bo to chyba nie jest wina zimnych lutow
samekgsx550 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jest to wina. Skasują 50zl minimum.
Fazii Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Za tyle to kupisz lutownice i sam to ogarniesz
Rekomendowane odpowiedzi