nitroo Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ja dokładam do swoich luster, stąd mój dylemat, jak to ogarnąć. Od lusterka wewnętrznego prowadzisz po dwa przewody w drzwi - sygnał z lewego oraz prawego mostkujesz (pin 5 i 6, o ile mnie pamięć nie myli) i rozdzielasz na oba drzwi.
moglaj80 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja dokładam do swoich luster, stąd mój dylemat, jak to ogarnąć. Od lusterka wewnętrznego prowadzisz po dwa przewody w drzwi - sygnał z lewego oraz prawego mostkujesz (pin 5 i 6, o ile mnie pamięć nie myli) i rozdzielasz na oba drzwi. i to bardzo!!!!!!! a to prawda ze lusterka z a6 fotochromy nie podejda pod b7? dowiedzialem sie ze lusterka cale z a6 nie pasuja do b7 wiec czeka mnie tez przeciaganie kabelkuw jakos dzisiaj na to spojrze i jak cos wymysle to napisze. Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez moglaj80
nitroo Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ja zaczerpnąłem wiedzy i już wiem, jak przeciągnąć z lusterek dwa przewody Najlepiej byłoby lustro wymontować (do tego zabiegu trzeba rozebrać brązową kostkę, która wchodzi w sterownik drzwi) i małym drucikiem przeciągnąć przewody w specjalnym otworze. Ja jednak spróbuję dziś bez wyciągania lustra to ogarnąć
Rekomendowane odpowiedzi