A4CCH Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 Ja ostatnio zakładałem te ramiona od paseratti i jestem zadowolony, zmiana zdecydowanie na plus.
Swir3k Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 Panowie takie info jakby ktoś nie wiedział. Dzisiaj zamontowałem u siebie ramiona i pióra od passata b5 fl i powiem że jestem mega zadowolony z ich pracy. Jednak okazuje się że w przedliftach przy innej masce ramię od strony kierowcy obciera o maskę przy jej otwieraniu i podczas pracy lekko uderza o maskę jak wraca ;-/ więc jak ktoś ma przedlifta to jest to troszkę uciążliwe a Ci co mają Filtowe A4 niech sięwogóle nie zastanawiają nad wymianą Pozdro
Arturoo Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji16]
Marek24 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Opublikowano 2 Grudnia 2017 W dniu 23.11.2017 o 18:14, Swir3k napisał: Panowie takie info jakby ktoś nie wiedział. Dzisiaj zamontowałem u siebie ramiona i pióra od passata b5 fl i powiem że jestem mega zadowolony z ich pracy. Jednak okazuje się że w przedliftach przy innej masce ramię od strony kierowcy obciera o maskę przy jej otwieraniu i podczas pracy lekko uderza o maskę jak wraca ;-/ więc jak ktoś ma przedlifta to jest to troszkę uciążliwe a Ci co mają Filtowe A4 niech sięwogóle nie zastanawiają nad wymianą Pozdro To ja chyba mam innego przedlifta bo mi nic nie obciera ani nie stuka
Swir3k Opublikowano 2 Grudnia 2017 Opublikowano 2 Grudnia 2017 To ja chyba mam innego przedlifta bo mi nic nie obciera ani nie stuka [emoji4]Ja mam 98 rok i jeszcze z DEVem patrzylismy i nic nie mogłem z tym zrobić Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
kornel Opublikowano 2 Grudnia 2017 Opublikowano 2 Grudnia 2017 2 minuty temu, Swir3k napisał: Ja mam 98 rok i jeszcze z DEVem patrzylismy i nic nie mogłem z tym zrobić Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka Potwierdzam - ja też mam 98 rok i też mam obtartą krawędź maski. Czyżby ten rocznik miał inną maskę? A może były różne wycieraczki w Passatach?
Swir3k Opublikowano 2 Grudnia 2017 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Nawet probowalismy ramie kierowcy zamienic z pasazera ale zachodzi na siebie. Niewiem czy ma znaczenie ze moje ramiona w numerze mialy koncowke C a nie B :-)Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Pavetti Opublikowano 3 Grudnia 2017 Opublikowano 3 Grudnia 2017 U mnie po wymianie szyby czołowej zaczęły się cyrki. Kilka wycieraczek nowych i każde trą i skaczą. Zakres cenowy jak i markowy sprawdzony i każde to samo. Zastanawiam się czy nie zmienił się kąt? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
DaveLove Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Panowie, może problem jest z samym mechanizmem? U siebie miałem uszkodzony mechanizm (luźny bolec mocowania ramiona wycieraczki) i ramię ocierało mi o maskę. Wymieniłem mechanizm i sprawa załatwiona.
Swir3k Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Ja ma nowy mechanizm i to nic nie zmienia..Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi