Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi A4 B5 sedan 1995 | rolki RS6 | dystanse 20mm | h&r -30 mm | Bose | kubełki | kiera S | mała sesja str.11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajny Sedan :wink: i w dobrym kierunku.... fajnie jakby poszło w dół i może lampy zespolone :kox: ale i tak jest :kox: :kox:

lampy zespolone już są :P chyba nie przeglądałeś całego wątku ;P

Opublikowano (edytowane)

Koledzy piszczy mi wiatrak od nawiewu. Gdzie on sie znajduje ? Ponad schowkiem ? Ma moze ktoś zdjecie jak wyglada ? Jak sobie poradzic z jego niemiłosiernym piszczeniem ? Wdzięczny bede za podrzucenie linku do tematu jesli ktos juz to poruszał :) pozdrawiam !

Edytowane przez Sajmoon
Opublikowano

Jak zdejmiesz schowek pasażera to wentylator masz na wprost. Ale powiem Ci że mi się nie udało go wyjąć bo blokuje go ten metalowy stelaż, próbowałem na wszystkie strony i nic, aż się poddałem.

Opublikowano

Dzieki :) jutro sie za to wezmę z rana bo oszaleć można :x

Wentylator ogarnięty :)

korzystając z okazji poczyniłem nowego moda - podświetlenie na nogi kierowcy i pasażera - kolor niebieski mat. Ledy po założeniu w oryginalne oprawki w schowkach nie świeca juz tak mocno przez co dają fajny "kosmetyczny" efekt. Nie ma takiej chamskiej dyskoteki.

Opublikowano

Jak Ci sie udalo zdemontować wentylator?

Opublikowano

Nie demontowalem , od spodu jest zaślepka , trzeba ja ściągnąć. Włączyłem sobie nawiew na 1 czy 2 i jak tam sie w środku wszystko mielilo wstrzykiwalem jakis sylikonosmar. Troche się to wszystko pokręciło i jak ręką odjął :)

Opublikowano

Ano niby tak. Ale ja swój chciałem wyjąć i porządnie wyczyścić bo czasami wydaje taki klikający dźwięk jak mam wyłączony nawiew.

Opublikowano (edytowane)

Wiadomo co porządne przeczyszczenie to porządne :) ja dopiero zajrzę tam dokładniej jak będę wymieniał deskę rozdzielczą :)

Kupiłem nareszcie sprężyny na tył. H&R'ki , przyjadą do mnie w tym tygodniu. Mam troche zdjęć do dodania tylko na telefonie nie mam możliwości,nie pokazują mi się żadne ikony,emoty itd.Mogę tylko wpisywać tekst , ktos wie jak dodać zdj przez telefon ? :)

Edytowane przez Sajmoon
Opublikowano

Tapatalk ?

Wysłane z mojego HTC Desire 510 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Próbowałem..Nie instaluje sie na mojej wersji oprogramowania telefonu

Mam duże prawe lustro grzane bez wkładu na sprzedaż 70 pln

Opublikowano

Mam duże prawe lustro grzane bez wkładu na sprzedaż 70 pln

Biorę!:) PW.

Opublikowano

Duże prawe lustro kupiłem w kolorze,już jest na aucie tylko,że jest to anglik i coś nie bardzo mi pasuje kąt ustawiania wkładu :P słyszałem ,że coś tam się tworzy,przekłada i jest jak eu.Może ktoś objaśnić albo podesłać jakiś tutorial? Z góry dziękuję :)

Opublikowano

przerabiałem lusterko u siebie robiłiem tak jak kolega solar i ljustrko lezy idealnie nie jest jakos dziwnie ustawione ze z jednes strony wystaje a z drugiej jest shcowane

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/63194-all-b5-wymiana-prawego-lusterka-na-duze-angielskie/

Opublikowano

Wielkie dzieki :)

Wielkie dzieki :)

Panowie podgoniłem trochę temat , wleciały kubełki , mają tam jakieś bajery m.in poduszki powietrzne oraz elektrycznie regulowane lędźwie ale to tam nic,najważniejsze ,że niewysiedziane, twarde gąbki i brak przetarć,nic nie trzeszczy nie telepie się ,stan 5+ no ale...

ale pochodzą z avanta i zachodzę w głowę jak zamontować tylne oparcie. U mnie jest metalowa przegroda,której nie będę wywalał, więc zależy mi tylko na jakimś porządnym zamontowaniu tego wszystkiego..Prosiłbym o jakieś rady w tej kwestii jeśli komuś nasuwa się jakiś pomysł jak to sensownie zrobić. Będzie to wszystko pasowało do sedana czy szukać tylnej kanapy z oparciem bezpośrednio od sedana w takiej samej tapicerce?

Druga sprawa, dotarły już do mnie sprężyny h&r , montaż planuje na sobotę

Trzecia sprawa , prawe duże lustro już ogarnięte , trójkąt przełożony , wszystko widać cacy , jedynie wkład podlega już pod wymianę ale widziałem dużo gorsze więc na obecną chwilę jeżdżę z tym

Zdjęcia powstawiam jak najszybciej,prawdopodobnie jutro

Ostatnie co mam do przekazania to to ,że moje obecne stołki idą pod młotek , tapicerka ok ,mają regulacje lędźwi ,zagłówki całe, nie połamane , czyste ,posiadam również tylne oparcie składane w takiej samej tapicerce , sprzedam tanio

Sprzedam także 2 lusterka , jedno moje stare ,małe z lusterkiem asferycznym stan bdb wkładu jak i całości , wszystko działa

drugie duże prawe czarne przedlift podgrzewane bez wkładu .. pisałem tam wcześniej ,że 70 ale zmieniam zdanie ! 4 dyszki ! bierze ktoś ? :)

zdjęcia zdjęcia

tak było

tag3uc.jpgtak jest

tak jest

as2zm.jpg

2lt3syo.jpg

podświetlenie

15h0vnm.jpg

2qtjq74.jpg

sprężynki

abrq55.jpg

kubełki ,zdjęcie jeszcze z " dawcy " , u mnie taki syf ,że wstyd . Dodam jutro coś jak przepiorę :)

11alx8z.jpg

168yd0w.jpg

wygłuszyłem też ostatnio przednie drzwi :)

Opublikowano

No no, widzę że ładnie lecisz z tematem.

Lustro duże wezmę jeśli jeszcze jest. Jak możesz to podeślij mi tylko zdjęcia na PW.

Opublikowano (edytowane)

Wiadomo co porządne przeczyszczenie to porządne :) ja dopiero zajrzę tam dokładniej jak będę wymieniał deskę rozdzielczą :)

Kupiłem nareszcie sprężyny na tył. H&R'ki , przyjadą do mnie w tym tygodniu. Mam troche zdjęć do dodania tylko na telefonie nie mam możliwości,nie pokazują mi się żadne ikony,emoty itd.Mogę tylko wpisywać tekst , ktos wie jak dodać zdj przez telefon ? :)

fajna furka widać włożona prace czytając postępy masz kolor taki jak mój Edytowane przez sebidi
Opublikowano

Uuu ładnie, ale NIe lepszy gwint niż bawienie się w sprezynki?

Opublikowano

W sumie jedynie mi nie leżą te tylne lampy a'la fiat Siena ale jak to się mówi kwestia gustu

Opublikowano (edytowane)

No no, widzę że ładnie lecisz z tematem.

Lustro duże wezmę jeśli jeszcze jest. Jak możesz to podeślij mi tylko zdjęcia na PW.

Poszło PW :)

fajna furka widać włożona prace czytając postępy masz kolor taki jak mój
Dzięki za miłe słowo :) co do koloru to cieżko mi było do niego znalezc lusterko w tym kolorze , były niby srebrne ale inny kod i takie wydawaly sie bardziej wpadające pod błękitny

Uuu ładnie, ale NIe lepszy gwint niż bawienie się w sprezynki?

Juz chyba wyrosłem z gwintow po moim poprzednim aucie civicu vi genie :P ale kto wie ewolucja auta w toku :P

W sumie jedynie mi nie leżą te tylne lampy a'la fiat Siena ale jak to się mówi kwestia gustu

No myśle docelowo o lampach z 2 lifta :)

Kubły i kanapa wyprane ale oficjalnie ogłaszam , ze tylna kanapa a dokładniej oparcie z avanta po lifcie ni ch* nie pasują do sedana przed liftem z metalową przegrodą ale ... Udało mi się :) oczywiście oparcie straciło funkcje składania ale to nie jest dla mnie istotne, jest jeszcze pare większych szpar za oparciem ale myśle ciagle jak to zamaskować.

Może ktoś jeszcze wie jak sobie poradzić z luzem szyby w szyberdachu ??? Słychać ją na "kocich łbach " :/

szyber ucichł :kox:

zdjęcia zdjęcia zdjęcia

anyclv.jpg

2008w7q.jpg

2s6366g.jpg

2ewozgk.jpg

2e0tjly.jpg

2mocexj.jpg

2wej6fp.jpg

jig9y8.jpg

23j0mc2.jpg

Edytowane przez Sajmoon
Opublikowano

No ładnie ładnie, a co Ci tak zależy na tej przegrodzie? Przecież ona nic nie daje, tak to mógłbyś przynajmniej czasem złożyć kanapę żeby coś przewieźć