sebidi Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam czy lusterka zewnętrzne poliftowe pasują do przedlifta bez większego dlubania czyli tzw p&p?
soulmaster3m Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/63194-all-b5-wymiana-prawego-lusterka-na-duze-angielskie/?hl=lusterko Kiedys miałem przygody z lusterkiem prawym małym, jeśli ktoś zdecyduje sie na taką podmiane w polifcie, to niech lusterko dokładane pochodzi również z polifta, ponieważ ten czarny trójkąt rozni sie nieco mocowaniem od wersji przedliftowej i nie darady tego przerobić :gwizdanie:
sebidi Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2015 Pół tematu nt prawego lusterka z Angola mi bardziej chodziło o montaż kompletu od polifta czy mocowania i trójkąty czymś się różnią bo mogę takie za grosz wyrwać z fotochromem Pół tematu nt prawego lusterka z Angola mi bardziej chodziło o montaż kompletu od polifta czy mocowania i trójkąty czymś się różnią bo mogę takie za grosz wyrwać z fotochromemDobra już wiem znajomy przyjechał liftem 2000r i pożyczyłem lusterkoWszysko pasuje bez problemu :-)
soulmaster3m Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Przecież dałem cytat z tego tematu. Wystarczy albo dobrze szukać, albo dokładnie czytać. Kowi pisał, że nie wejdzie, Tobie weszło. Widocznie jak się popieści to się zmieści.
sebidi Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dzięki za wskazówki przełożyłem na próbę obie strony i pasują nic nie odstaje pozdrawiam i dzięki jeszcze raz
skodavka Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Podepnę się pod temat. Mam zamiar kupić jakąś A4 B5 i znalazłem jedno ciekawe ogłoszenie tylko właśnie lusterka ma dziwne. Są całe w kolorze nadwozia razem z "trójkątami": http://olx.pl/oferta/sprzedam-audi-a4-sedan-CID5-ID8yhFb.html#7a889e9972 Co o tym myślicie? Właściciel sam sobie pomalował? Edytowane 24 Stycznia 2015 przez skodavka
Revor Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Rocznik 1995 - pewnie nie miał luster w kolorze nadwozia tylko zwykłe czarne. Przy okazji malowania jakichś innych elementów albo specjalnie tylko same lusterka psiknął sobie na srebrno. Z niewiedzy zlecił malowanie na całych lusterkach, a nie tylko obudowy jak w oryginale. Taka moja wersja
trepek Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Do przedlifta bez problemu pasują lusterka poliftowe. Sam przekładałem i nie wiem na jakie problemy mógł natrafić kowi87. Pasuje idealnie P&P.
sebidi Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2015 Tez mnie post kowiego zmylil tez mam założone polifty pasują p&p
Rekomendowane odpowiedzi