sylverlkr Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam jestem nowy na forum i potrzebuje pomocy . Mianowicie kiedy jadę naprzykład na 4tym lub 5tym biegu 120km/h potem zwolnię troche i chcę przyspieszyć przycisnę pedał gazu auto nie ciągnie jednostajnie a tak jakby etapami dodawał sobie gazu coś jakby automat szybko zmieniał biegi AUDI A4B7 1.9TDI 115KM. EGR wyczyszczony , przepływka też ,filtry po wymianie oprócz paliwowego . Jakieś pomysły ,sugestie , będę bardzo wdzięczny
ziko02 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zrób komplet logów i wrzuć do działu diagnostyka.
piotrsob1 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Na początek to właśnie filtr paliwa wymień i jak nie pomoże to będziemy gdybać
mrc2410 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/298208-Prośba-o-analizę-logów-1.9-TDI-2004r.-AVF-Dziwny-objaw Przepływke wyczyściłeś. Ale ja bym spróbował ja podmienić na sprawną. Ja tez czyścilem i nic. Dopiero po podmianie była różnica.
Jaro666 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Sprawdz weze podcisnieniowe. Moze ktorys się przedziera... bardzo wazne sa wskazania na kompie, zaczynajac od przeplywki i kończąc na turbawce :-)
Rekomendowane odpowiedzi