Damian80 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Witam posiadam przed lifta z 95 z lampami h4 w nocy jest tragedia z jazdą słabo wszystko widać, nie pomogło ustawianie lamp i wymiana zarówek na inne niby lepsze ofekt xenon a co powiecie jeśli by zamontować bi xenon taki z allegro za ok 150zł warto czy nie pomoże coś? Lub ma ktoś już taką instalację i jak się sprawuje i czy sie polepszyło choć troche z jazdą w nocy?
krzysiekvtec Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 kiedyś w poprzednim aucie przerabiałem temat bixenon z chin, więcej kosztów niz światła, co rusz palił sie żarnik albo przetwornica, do tego rzuca się w oczy starsze auto z mocnym białym światłem ... zmieniłem lampy na nowe aby odblyśnik byl nowy do nich załozyłem żarówni osram night breaker unlimited i wszystko wróciło do normy. Napisz jeszcze jakie żarówki ty wsadziłeś bo czesto te ala xenon wyglądaja tylko w lampie fajnie i jest białe swiatlo, niestety na ulicy nie widać wiele, to też ma znaczenie
Trzesio Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 xenon tylko w lampe poliftowa zarowki z niebieska banka to tragedia, szczegolnie noca gdy pada deszcz lub snieg
krzysiekvtec Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 xenon tylko w lampe poliftowa zarowki z niebieska banka to tragedia, szczegolnie noca gdy pada deszcz lub snieg x2 mam gdzieś takie jeszcze, mialy być super a podczas deszczy kreciłem włącznikiem czy na pewno swiatła mam włączone ...
Damian80 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ja u siebie mam zarówka tungsram jak sie nie myle 90 %swiatła wiecej tylko gdzie bo nie widac
marcinoa4b5 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 kupuj polifty i jesli już to wtedy zakładaj palniki xenonowe i przetwornice:)
zagryzamchlebem Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Cześć Mam przedlifta 94' z lampami h7 (drogowe z halogenami). Teraz pytanie, czy opłaca założyć się soczewki i czy wgl da radę? Zastanawiam się pomiędzy tymi co mam, tylko nowe, lub soczewki. Co polecacie?
edekxp Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zmiana reflektorów całych na soczewkowe, koszt około 400zł
Trzesio Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 oczywiście że się da, jest cały temat z opisem poświęcony temu chyba każdy kto zmieniał na lifty nie żałuje koszt, zależy za ile wyrwiesz lampy, uwierz mi czasem idzie dostać taniej niż przedliftowe
zagryzamchlebem Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Dzięki. Trzesio, jestem od niedawna na forum i opcja "szukaj" rzadko znajduje to, co szukam (możliwe, że źle wpisuje frazy) A jak wygląda to z halogenami? Są tam również wbudowane? Bo przyznam, że dobrze mieć te halogeny w lampie, przydają się
Trzesio Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 tylko w zderzak http://a4-klub.pl/index.php?/topic/8869-reflektory-zespolone-po-ii-lifcie-rezanie-i-montaz/
zagryzamchlebem Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Kurde, w moim wypadku nie będzie to zalatywało wiochą z tymi halogenami w zderzaku? Mam przedliftowy :/
Trzesio Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/49881-all-b5-rezanie-i-montaz-halogenow-z-polifta-w-zderzak-przedliftowy/
Rekomendowane odpowiedzi