Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B6 BFB] Black Audi A4 B6 Avant Schwarz Pakiet TT RNSe by Czaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No front zacny tylko te jasne lampy jakoś dziwnie wyglądają... ładuj bixy :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Koledzy ten wasz spocik to czasem nie byl w Birczy przy Karczmie? Noo ale furki jak lalunie :banan:

Gdzie dopadłeś końcówki wydechu? jaką mają średnice zew?

A był :D Kolega z okolic ? :D

Co do końcówek to średnica zewnętrzna to 100mm. Marki ulter , model N1-17-2 :decayed:

No front zacny tylko te jasne lampy jakoś dziwnie wyglądają... ładuj bixy :decayed:

Spokojnie :decayed: Wszystko będzie w swoim czasie :decayed: A czarne środki to musowo bo nie mogę na te zwykłe już patrzeć :facepalm:

Opublikowano

No lalka z tym przodem! okolice Sanoka ale Bircza i przemyśl mam sporo znajomych więc dla tego skojarzyłem.

Opublikowano

Ladny czarnuch :) ja mam te listwy z laminatu dwa lata i nic sie nie dziejenz nimi.

Opublikowano
  • Autor

Nowe graty to i nowe foty :decayed: :decayed:

abkqjb.jpg212bxvl.jpg2hztjd.jpgoho9bc.jpg2jakfpk.jpg

Oczywiście zdjęcia nie oddają wszystkiego :P

Opublikowano

Jaka koza czaki jest dobrze jeszcze dorezamy parę elementów i będziemy śmigać jak na posiadaczy audi przystało tylko teraz zajmij się wiadome kim a ja ci resztę zrobię heh

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Jaka koza czaki jest dobrze jeszcze dorezamy parę elementów i będziemy śmigać jak na posiadaczy audi przystało tylko teraz zajmij się wiadome kim a ja ci resztę zrobię heh

Na razie koniec rezania i weź mi tu już żadnych linków nie wysyłaj bo za chwile zęby pójdą w ścianę :D Teraz to się trzeba Twoim furaczem zająć :D

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:siema::a4fan:

Dzisiaj pobawiłem się trochę z doposażeniem wnętrza w mojej Audioli . Na pokład wpadł pełny FIS. Tu podziękowania dla kolegi biggman za manetkę z pełnym FIS'em . Szkoda tylko że nie miał czujnika bo zrobiło by się wszystko od początku do końca . Ale i tak z efektu jestem zadowolony :banan: :banan: :dance: :dance: :dance2:

mcdwdw.jpgzska3l.jpg

:a4fan:

Edytowane przez Czaki89

Opublikowano

Ja się swoim zajmę sam nie bój nic linki jutro będą szły całymi stronami heh np wkoncu to jakoś wygląda majster ... dobrze że zrobiłeś 2 zdjęcia bo juz myślałem ze masz taki przebieg a to x2 to się zgadza hahaha ja będę rezac max w następnym tygodniu także szykuj torksy wkoncu masz jako jedyny w całym kalnikowie hah dej tej wódki bo nie zdzierże twej bestii

I pamiętaj o tych piwach dla mnie że wyczajam ci takie okazje gdyby nie ja to byś dalej jeździł jak czerep po tych górach dolinach i się dziwił ze ci jara 40 l /100

Opublikowano
  • Autor

Spamer uciekaj już stąd !! :grin:

Opublikowano

Kamil lecisz mi już 2 kraty i kurtkę ze straży wiec nie pyskuj lepiej zbieraj kasę na czujnik i resztę ... wszystkiego za ciebie nie zrobię i przestań dzwonić do mnie i chwalić się ze masz torxy haha

Opublikowano
  • Autor

:facepalm: Kazik weź już te piwa zostaw bo głupoty gadasz :grin: A i flota zostanie na graty !

Opublikowano

Ja juz 8 lat nie pije niewiem co to alkohol ciągle rezanko ... kamilo lepiej uważaj na słowa bo bana ci dam i będę robił przekierowania połączeń na zakład AA heh

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym zapytać o te końcówki wydechu. Jaka to jest średnica montażowa? 50mm?

Edytowane przez adrianekkk1990

Opublikowano

Ulter 100 mm Czaki ma

Opublikowano
  • Autor

Montazowa 55mm z tego co pamietam..ale okazala sie za duza i musialem kombinować zeby je zalozyc.

Edytowane przez Czaki89

Opublikowano

Montazowa 55mm z tego co pamietam..ale okazala sie za duza i musialem kombinować zeby je zalozyc.

a one są założone na jakieś opaski czy spawane?

Opublikowano
  • Autor

Na razie na opasce ale będą spawane na pewno .

Opublikowano

Na razie na opasce ale będą spawane na pewno .

aha. Dzięki wielkie. Bo jeszcze w tym miesiącu planuję takie same, bo nie ukrywam, że Twoje Audi to taki trochę wzór dla mnie :) tym bardziej, że mam identyczny kolor i bardzo podobne wyposażenie. A w przyszłym miesiącu ląduje ,,daszek". Pozdrawiam.

Opublikowano

Przód z sline robi robotę :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki panowie ! Przydałby się lepszy aparat żeby zrobić porządne foty :kwasny:

A tak na marginesie w przyszłym tygodniu mały update wnętrza :naughty::whistling: