Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B6 BFB] Black Audi A4 B6 Avant Schwarz Pakiet TT RNSe by Czaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dzięki!! Staram się prowadzić jak najlepiej.. :D Co do lamp nic nie leciałem papierem i malowałem bez podkładu..kilka warstw farby do plastików w spreju i jest ok :P Co do listew to na razie cały czas spoko. Linka jako taka nie mam..ale wiem że szły z łodzi i są z pianki pur :D

Na dniach prawdo podobnie małe upgrade tematu :a4fan:

Edytowane przez Czaki89

Opublikowano

A bo farbę do plastiku miałeś, ja chce półmatem pomalować bo mat jest zbyt matowy :D to będę szukał tych listw i może się coś skompletuje na wiosnę :)

Opublikowano
  • Autor

Siema:hi:

Nadszedł czas na małe update wnętrza :banan:

Na pokład wpadło parę gratów :D :D
- Kosz 2din
- Klimatronik 2din 16'stopni
- Radio Concert III z mp3
- Przerobienie tunelu pod 2 din
- Podłączenie Can H i Can L = Info na FIS
:banan:

Przed:

2n0n8kz.jpg

Fotoo!!:

28so7fb.jpg

ac4x1t.jpg

333bgab.jpg

2qbfvxw.jpg

2jesr9t.jpg

20kt1mf.jpg

:a4fan: Pozdrawiam :naughty::a4fan:

Edytowane przez Czaki89

Opublikowano

Już wiem do kogo się odezwę jak będę zmieniał swojego swój koszt 1DIN na 2DIN :D DObra robota :banan:

Opublikowano

Zarzuć sobie Yatoura i będziesz miał muzę z pendrive. Można wrzucić do schowka lub dać przedłużkę i pod dywanikiem podłokietnika schować pena.

Opublikowano
  • Autor

O Yatourze myslalem i pewnie wpadnie bo wypalanie plyt to nic przyjemnego:D nie wiem czy słyszałeś o wersji z bluetooth?

Edytowane przez Czaki89

Opublikowano

mam yatoura z modułem bluetooth i działa bardzo dobrze. rozmówcę slychać bardzo dobrze i mnie też. jedyny minus, to taki, że jak chcesz rozmawiać, to musisz być przełączony na CD.

btw. furka fajna

Opublikowano

Super czarnuch. BRAVO BRAVO.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za pozytywne opinie :hi:

Co do zmieniarki muszę się jeszcze zastanowić czy z BT czy nie bo sam dodatkowy moduł BT do Yatoura to spory wydatek.

Teraz muszę się skupić nad uruchomieniem tylnych głośników, bo Concert III ma wyjścia tylko na przód i trzeba mu wzmacniacza :facepalm: No nic wyreza sie :D:grin::decayed:

Opublikowano

Jak Concert 3 ma na przód tylko ? Ja miałem i grało wszystko (przeszedłem z Concert 2)

A Yatoura na BT nie kupowałem, nie wiem jak się sprawuje ja mam standardowego, a BT będę montował oryginalne z końcówką D (czekam tylko na przewód)

Opublikowano
  • Autor

Bo pewnie masz oryginalnie wzmacniacz i on aktywuje tylne głośniki.. na samym schemacie radia widać,że wyjście ma tylko na głośniki przednie ..:( No nic, dołoży się .

Opublikowano

Czyli czaki trzeba ci wzmaka poszukać hmmm damy rade juz mam człowieka co ma takie graty szykuj kwit będzie w dobrej cenie ...

Wysłane z mojego SM-G355HN przy użyciu Tapatalka

Czyli czaki trzeba ci wzmaka poszukać hmmm damy rade juz mam człowieka co ma takie graty szykuj kwit będzie w dobrej cenie ...

Opublikowano

Rewelacja jesteś z podkarpacia? Chętnie obejżę na żywo to cacko.... Daj namiar.

Opublikowano

Kulpios ty jesteś może z Przemyśla i masz b6 w kombi czarne na ramkach

Opublikowano
  • Autor

Jutro prawdo podobnie wpadnie tuba ze wzmacniaczem i podłączenie tylnych głośników, za jakieś podpowiedzi będę bardzo wdzięczny :D Z tego co widziałem , radyjko chyba na bose było zakodowane, pewnie trzeba bd tam coś zmienić ? Pozdro :a4fan:

Opublikowano

Z tego co wyczytałem to standardowa wiązka A4 B6 do tuby na końcu różni się od Bose.

Opublikowano
  • Autor

Wzmacniacz będę zakładał standardowy, do tego mam wiązkę z odpowiednią wtyczka 23 pin..więc puki co z górki.. :D

--------------------------------------------------------

Graty doszły.. sprawdzę jeszcze i ogarnę wiązkę i biorę się do roboty :D

vr58xs.jpg

Siemano :hi:

Dzisiaj dokończyłem rezanie oryginalnego nagłośnienia. Oprócz radia które wpadło wcześniej, zamontowałem dzisiaj Subwoofer razem ze wzmacniaczem oraz aktywowałem głośniki z tyłu ! Z pracy jestem zadowolony. Wszystko zadziałało i gra naprawdę fajnie. Zostało jeszcze parę bajerów jak ogarniecie wylotu za subwooferem bo stojąc na zewnątrz jest lekka pierdziawka :D W sumie w środku tego nie słychać, oraz przetestowanie odwrócenia biegunów do tuby.. Oraz podziękowania dla kolegi michal1407 za wydarcie całej ori wiązki ! bez tego nie było by tak łatwo :D

A więc wpadło:

-Oryginalny wzmacniacz

-Oryginalna tuba

- Wszystko podłączone Ori wiązka

16ko1g7.jpg

Właśnie przeszło mi przez myśl,że ciekawe jakby to grało gdyby wrzucił w miejsce ori głośnika coś innego ? Ktoś coś takiego przerabiał ?

Pozdro! :a4fan:

Edytowane przez Czaki89

Opublikowano

Kulpios ty jesteś może z Przemyśla i masz b6 w kombi czarne na ramkach

Nie z Przemyśla a Leżajska ...

Opublikowano

Chyba ze tak myślałem ze to twoja czarnule widzę codziennie rano hrh pozdro