Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B6 BFB] Black Audi A4 B6 Avant Schwarz Pakiet TT RNSe by Czaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj wpadła zmieniarka Yatoura.. podłączona ,działa bez problemu.. :thumbup1:

233zbm.jpg

2q363qq.jpg10hr1h5.jpg

Pozdro

Opublikowano

Elegancko :) lodóweczkę widzę też masz :)

Opublikowano
  • Autor

Lodóweczka już dawno wpadła :D

Opublikowano

powiedz mi dużo rezania z lodóweczką ? :)

Opublikowano
  • Autor

Wymieniałem cały schowek i przekładałem swoją klapę z zamkiem.. to roboty na max 1h.. A jak tam z samym wkładem to nie wiem. Pewnie też nie za wiele roboty.

Opublikowano

Też zamontowałem takie radio jak ty u siebie ale jako adapter MP3 mam zamiar zamontować to

http://car-tronic.pl/dension-pro-btauxusbipodiphoneid3-audi-a4a3tt-p4286.html

Bluetooth usb jack mic i mega kozak info na fisie ! :D

Co prawda troche kosztuje ale co tam :D

Opublikowano
  • Autor

Cena ładna :D ja mam moje cudo za 150 zł i na razie człowiek zadowolony..aczkolwiek fajnie by było gdyby pokazywało nazwy utworów :(

Ciekawe jak to będzie wyglądać z tym info na fisie.. ciekawy bajer :D

Opublikowano

Wpisz na youtube to zobaczysz mega kozak dodatkowo w tym jest zestaw głośno mówiący z mikrofonem itp tylko ta cena.... ale czego sie nie robi dla przyjemności :D

Opublikowano
  • Autor

coś takiego? Szkoda ze nie rozwija sie na cały wyświetlacz :D U mnie plany na coś innego wię trzeba składać kaskę :D

Edytowane przez Czaki89

Opublikowano

Dokładnie coś takiego :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

nn9kle.jpg5oeg5e.jpg351781w.jpg

CDN....... :naughty: :hi: :a4fan:

Opublikowano

He he :) Chyba już wiem co zawita na pokładzie, graty fantów ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Siemanko Wszystkim. :hi:

W temacie ostatnio trochę cisza i w sumie miałem jeszcze chwile poczekać z aktualizacją, no ale nie mogłem wytrzymać i muszę się pochwalić zmianami jakie miały miejsce we wnętrzu mojej Audioli w ostatnich tygodniach :D Można powiedzieć, że jak zwykle zakupy były instynktowne i jeszcze jakiś miesiąc temu te modyfikacje były tylko marzeniami w których zrealizowanie szczerzę wątpiłem, a to z powodu dość wysokich kosztów , jakie niesie za sobą skompletowanie wszystkich gratów. Zaczęło się jednak niewinnie od zakupu RNSe w bardzo dobrym stanie od forumowego kolegi biggman, dzięki! . Później kompletowanie reszty gratów pod multifunkcyjną kierownice. Tutaj udało się ogarnąć cały komplecik taśma , moduł oraz łącznik od kolegi rafi10612 , również podziękowania dla tego kolegi! Później niestety nie było już tak prosto.. przez myśl przechodziły różne pomysły co do kierownicy multifunkcynej. Miała być zwykła trójka z B7 później szukałem czegoś wypasionego bo jak już założyć to taką żeby wzroku od niej nie można było oderwać. Szukałem modelu z b8 po lifcie. Również tej wersji ściętej.. Przeglądając całe internety w poszukiwaniu okazji cenowych i tej jednej wymarzonej trafiłem na poduchę od audi TT w bardzo dobrej kasie ..od razu zabrana.. do tego w niedługim czasie wpadła nie przyzwoita kierownica z Audi TT S-line..

W konsole środkową wpadło:

- Radio RNSe w tym Język Polski oraz SDS. :wub:

W kolumnę kierowniczą wpadło:

- Moduł kontrolny - 8E0953549Q

- Taśma - 4E0953541 z końcówką A

- Łącznik 4 pin 4E0-972-133

- Poduszka Audi TT 8J0 880 201 J

- Wiązka poduszki 8J0 971 589 B

- Kierownica Multifunkcyjna Audi TT S-line 8J0419091G WUG :wub:

Montaż RNSe polegał na wyciągnięciu starego i włożeniu nowego więc nie ma się co rozpisywać :P

Montaż Kierownicy to temat też dość łatwy i nie ma z tym żadnej mecyi :D Największe problemy miałem przy kodowaniu.

Co jak z czym sie je to wiecie z innych kilku tematach o wymianie modułu czy kierownicy. Z kodowaniem miałem problem przy próbie przyuczenia winu. Za cholerę nie chciało mi przyjąć wartości 00111 w końcu to zostawiłem.. Później kłopot z zakodowaniem modułu ABS.. w Końcu zechciał przyjąć pin do logowania, przyjął kodowanie..zresztą sam nie wiem jak to do końca zrobiłem. Posiłkowałem sie tematem z forum, a bez tego ani rusz... No dobra Koniec pitolenia ..czas na efekt końcowy ! :D

Nie mam żadnego zdjęcia wnętrza po zakupię ale było mniej więcej tak..wewnętrzny pakiet sport, a później już leciało :D :

i553z4.jpg2rfcysl.jpgw7nfqg.jpgkcxwyx.jpg2luaq20.jpg

Co do samych odczuć ? Kierownica jest nie przyzwoita.. nie mogę się namacać i napatrzeć.. najchętniej zabierał bym ją ze sobą do domu :D We wnętrzu do zrobienia jeszcze parę drobiazgów ale to już zostawiam na przyszły rok! A teraz małą galeryjka :D :D :D

351bp80.jpgdp7ax4.jpg21e2n9w.jpg28iysti.jpg10zpgeu.jpg29bnkf7.jpgszilqb.jpg

Foty trochę słabe bo późno wziąłem się za ich robienie :D Ale się poprawi może jutro :D Ogólnie podziękowania za pomoc merytoryczną dla kolegów afroo. i wrclaguna .

Pozdro !! :hi::a4fan:

Edytowane przez Czaki89

Opublikowano

jeszcze jak licznik zmienisz na kolor to bedzie malina :kox:

Opublikowano

Piękny środek :)

Opublikowano

Ło matko :kox: malyna , do pełni szczęścia brakuje tylko kolor fis-a :wink:

Opublikowano

Piekna czarnulka ❤️ Az gapie sie na to wnetrze 2 godzine heh jak tu nievzwariowac ... A ta kierownicaa audi 2015 normalnie

Powodzenia w dalszych modach

Opublikowano

To teraz jeszcze półskórka + speed. :D

Opublikowano

Pięknaaa ta kiera :D nakładki na pedały i podstopnica RS? :)

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za pozytwne opinie.! Nad kolor fisem sie zastanawiam ale nie jest to temat latwy do ogarniecia.. jakies nakladeczki pewnie wpadna :D