admin20 Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 no i następny spot który odbędzie się za rok w skierkach... a tak też za rok napiszemy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 zacznijmy od tego kto byłby chętny w ogóle i w szczególe na spota :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Ja bym był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Ja bym był ja tez bym podjechal ewentualnie... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 a reszta kierowców Audi z okolic :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 tylko ja jak już to zostawię betę kilometr dalej od naszego spotowego parkingu albo lepiej pociągiem przyjade :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Ewentualnie mogę Cie zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 no ja wiem, że nie będzie pasowała do krajobrazu, ale bez przesady i tak niemiec i tak no to jesteśmy łoba we trzech nie ma co za***iście :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 no ja wiem, że nie będzie pasowała do krajobrazu, ale bez przesady i tak niemiec i tak no to jesteśmy łoba we trzech nie ma co za***iście :gwizdanie: może PABLO by rowerkiem podjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 jeszcze troche i będzie można na sankach się objawić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 jeszcze troche i będzie można na sankach się objawić :gwizdanie: Masz na myśli relingi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 no można i na relingach, ale to wersja dla hardcore'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 no ja wiem, że nie będzie pasowała do krajobrazu, ale bez przesady i tak niemiec i tak no to jesteśmy łoba we trzech nie ma co za***iście :gwizdanie: może PABLO by rowerkiem podjechał no daleko nie ma w sumie [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 18:02_________________________________________________ no można i na relingach, ale to wersja dla hardcore'ów na relingach to jak na nartach , ale w sumie hardcore :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juropek Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 robicie coś z okazji święta badyli i robali?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 taa robimy POD SIEBIE moja bryczka będzie na pewno gdzieś tam stała w okolicach rynku także możemy spota robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juropek Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 hehe moja stoi u mechaniora, skrzynia się posypała, więc jadę żony jeździdłem , ale będzie stał na widoku więc to będzie duuuuży spot od rynku do widoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1990_2006 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Klubowa karta zniżkowa na paliwo na orlenie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159148.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker-lukasz Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Witam klubowicze, razem z rodzicami jeszcze nienarodzonego chłopca prosimy o pomoc, zajrzyjcie do tego wątku, każdy grosz się liczy: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=160387.0 pozdrawiam i dziękuję za każdą pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 2 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 jak zwykle nic nie wyszło ze spota coraz więcej a4 jeździ po skierkach i okolicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi