sebastian_marat Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 może pojeździmy na sankach za samochodem??? ale to dopiero jak będzie śnieg
skovroon Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 może pojeździmy na sankach za samochodem??? ale to dopiero jak będzie śnieg ja tam jeszcze trochę chciałbym pożyć syna nie spłodziłem, domu nie wybudowałem... jeszcze tyle przede mną ;(
sebastian_marat Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 może pojeździmy na sankach za samochodem??? ale to dopiero jak będzie śnieg ja tam jeszcze trochę chciałbym pożyć syna nie spłodziłem, domu nie wybudowałem... jeszcze tyle przede mną ;( to na co czekasz? bierz się do roboty
skovroon Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 może pojeździmy na sankach za samochodem??? ale to dopiero jak będzie śnieg ja tam jeszcze trochę chciałbym pożyć syna nie spłodziłem, domu nie wybudowałem... jeszcze tyle przede mną ;( to na co czekasz? bierz się do roboty taa??? :naughty: to ma sie rozumieć że napęd do bramy i samą bramę na dobry początek mam za free ?? :kox: :kox:
sebastian_marat Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 bardziej miałem na myśli syna niż dom...
skovroon Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 bardziej miałem na myśli syna niż dom... z tym to sobie akurat sam poradze
Tobi_one Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Skovroon to może chociaż drzewo posadziłeś jakieś :> Sebastian a co tam oferujecie ciekawego z tych bram :?: jakieś info by się przydało :?: ceny + katalog z ofertą
sebastian_marat Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Sam sobie zbuduj Tobi katalogu Ci nie dam bo Cie ceny wystraszą ja mam upusty więc ceny są niższe Takie podstawowe napędy to: Brama skrzydłowa do 6m 1700zł Brama przesuwna do 300kg 1400zł Brama garażowa uchylna/segmentowa 800zł Montaż 400zł Montaż garażowej 300zł
Tobi_one Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Sam sobie zbuduj Tobi katalogu Ci nie dam bo Cie ceny wystraszą ja mam upusty więc ceny są niższe Takie podstawowe napędy to: Brama skrzydłowa do 6m 1700zł Brama przesuwna do 300kg 1400zł Brama garażowa uchylna/segmentowa 800zł Montaż 400zł Montaż garażowej 300zł e tam nie wystraszą bez przesady
Killer1984 Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Witam Panów Chciałbym spytać czy odbędzie się jakiś spot w okolicach Skierniewic? Pytam ponieważ chciałbym skorzystać z pomocy kogoś kto posiada wyższej klasy kabel do diagnostyki, moim nie mogę się podłączyć do sterownika klimatyzacji i usunąć błędy w sterowniku
Tobi_one Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam Panów Chciałbym spytać czy odbędzie się jakiś spot w okolicach Skierniewic? Pytam ponieważ chciałbym skorzystać z pomocy kogoś kto posiada wyższej klasy kabel do diagnostyki, moim nie mogę się podłączyć do sterownika klimatyzacji i usunąć błędy w sterowniku zapraszam tutaj: http://vwskce.webd.pl/index.php może ktoś pomoże
Killer1984 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam Panów Chciałbym spytać czy odbędzie się jakiś spot w okolicach Skierniewic? Pytam ponieważ chciałbym skorzystać z pomocy kogoś kto posiada wyższej klasy kabel do diagnostyki, moim nie mogę się podłączyć do sterownika klimatyzacji i usunąć błędy w sterowniku zapraszam tutaj: http://vwskce.webd.pl/index.php może ktoś pomoże Dzięki już się rejestruję
sebastian_marat Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 killer jak chcesz to możesz do mnie podjechać i Ci skasuje chyba że spot jakiś wypali
Killer1984 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 killer jak chcesz to możesz do mnie podjechać i Ci skasuje chyba że spot jakiś wypali Chętnie skorzystam będziesz miał wolną chwilę jutro wieczorkiem?
musti Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam zapraszam do zakupu ręczników plażowo-klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html
sebastian_marat Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 killer jak chcesz to możesz do mnie podjechać i Ci skasuje chyba że spot jakiś wypali Chętnie skorzystam będziesz miał wolną chwilę jutro wieczorkiem? Myśle, że tak jak coś to zadzwoń i Ci powiem gdzie przyjechać: 663127434
Killer1984 Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 killer jak chcesz to możesz do mnie podjechać i Ci skasuje chyba że spot jakiś wypali Chętnie skorzystam będziesz miał wolną chwilę jutro wieczorkiem? Myśle, że tak jak coś to zadzwoń i Ci powiem gdzie przyjechać: 663127434 Super, postaram się odezwać w okolicach 19-20
admin20 Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 no może uda się w końcu jakiś spocik :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi