Pulpit Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 ja niestety mam już GPS'a na palcu więc nie dam rady Życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 ja moze skoluje A5 ja tez mam GPS'a , co prawda niewlasciwy jeszcze, ale to juz coraz blizej a co do ramek to ja tam mam, i koszulke tez chyba ze chcecie zrobic gadzety ekipy ze Skierniewic i okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_23 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Ja też zamówiłem ale same naklejki z nickiem. Pulpit, miejmy nadzieje, że z tych dwóch przyjedzie chociaż jedna - oczywiście płciowo piękniejsza No i może co niektórzy przywiozą jakąs płeć ze sobą - ja niestety mam już GPS'a na palcu więc nie dam rady oj tam ja tez mam ;( i nic z tego sobie nie robie... :gwizdanie: zycie ma sie jedno a kobiet hmmm wiele a co do płci pieknej to jestem za bo nie tylko auta sa piekne ale przedewszystkim kobiety w nich siedzace... [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 20:35_________________________________________________ chciałbym złorzyc wszystkim miłosnikom audi zyczenia zdrowych i pogodnych swiat.. pozdrowienia dla stałych bywalców forum do zobaczenia na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Również ode mnie wszystkiego Najlepszego. Przede wszystkim dużo dobrego jedzonka i małego kaca No i do zobaczenia za 6 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Wszystkiego najlepsiejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 I ode mnie również a ja dzisiaj przed kościołem w lipcach widziałem furkę kolegi misiek_23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Tommi:. Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Dołączam się do życzeń i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_23 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 I ode mnie również a ja dzisiaj przed kościołem w lipcach widziałem furkę kolegi misiek_23 owszem byłem.. ale twojej nie widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Siema Pany. Jest sprawa, będzie miał którys chwilke co by podjechać w tygodniu na nasz spotowy Parking i pomóc nakręcić króciutki filmik z moją furą ? Bo robiłem ostatnio komórą ale jakość to porażka a chce to zrobić kamerką bo efekt kręcących się do tyłu kół (oczywiście optyczny) jak jade na jedynce jest naprawde fajny. Kamerkę mam, potrzebny tylko ktoś jako driver lub jako kamerzysta (do wyboru). Oczywiście będzie zimny browar w nagrodę w linku wideo z komórki http://www.youtube.com/watch?v=JC9VUcckRw0&feature=channel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_23 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Siema Pany. Jest sprawa, będzie miał którys chwilke co by podjechać w tygodniu na nasz spotowy Parking i pomóc nakręcić króciutki filmik z moją furą ? Bo robiłem ostatnio komórą ale jakość to porażka a chce to zrobić kamerką bo efekt kręcących się do tyłu kół (oczywiście optyczny) jak jade na jedynce jest naprawde fajny. Kamerkę mam, potrzebny tylko ktoś jako driver lub jako kamerzysta (do wyboru). Oczywiście będzie zimny browar w nagrodę w linku wideo z komórki http://www.youtube.com/watch?v=JC9VUcckRw0&feature=channel a moze na spocie nakrecic..?? i moze by nakrecic nasz przejazd kolumna???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 a moze na spocie nakrecic..?? i moze by nakrecic nasz przejazd kolumna???? W sumie może być i na spociku, chyba wytrzymam te 4 dni A jeżeli chodzi o przejazd kolumny to pomysł dobry, ale potrzebny będzie ktoś z poza naszej ekipy jako operator kamery bo chyba każdy bedzie chciał żeby jego fura załapała się na filmiku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Fajny pomysł z tym filmikiem, ewentualnie ja mogę udostępnić swój szyberdach kamerzyście i jadąc na końcu (tak jak ostatnio) nagrać cały przejazd od "tyłu" dzisiaj już jestem po wymianie rozrządu także mogę szaleć I ode mnie również a ja dzisiaj przed kościołem w lipcach widziałem furkę kolegi misiek_23 owszem byłem.. ale twojej nie widziałem... bo ja byłem za Tobą i jechałem Toyotą Avensis:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_23 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 a moze na spocie nakrecic..?? i moze by nakrecic nasz przejazd kolumna???? W sumie może być i na spociku, chyba wytrzymam te 4 dni A jeżeli chodzi o przejazd kolumny to pomysł dobry, ale potrzebny będzie ktoś z poza naszej ekipy jako operator kamery bo chyba każdy bedzie chciał żeby jego fura załapała się na filmiku :gwizdanie: wezme kumpla to nas na kreci. a miał byś takie miejsce zeby nas nakrecic z gory? bo to zawsze fajnie wyglada... a potem normalnie jescze z boku potem tylko by kots to musiał potem fanie zmontowac podłozyc fajna muze i mamy swietna wizyówke naszych spotów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 tylko żeby deszczyk nie poniszczył planów bo w prognozie coś tak postraszyli na sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo88 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 nie strasz nie strasz bo ja tu sie uwijam z przerejestrowaniem zeby na sobote miec auto w porzadku wiec nie moze byc kichy ale na swieta mialo byc slonce a bylo nieciekawie to i teraz moze sie nie sprawdzi( OBY !!!!) hehe :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 a miał byś takie miejsce zeby nas nakrecic z gory? bo to zawsze fajnie wyglada... a potem normalnie jescze z boku potem tylko by kots to musiał potem fanie zmontowac podłozyc fajna muze i mamy swietna wizyówke naszych spotów... Z góry to bedzie mały problem ale coś się wymyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliziado Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 siemanko. wiem ze to nie dzial od tego ale zaglada tu najwiecej osob z tych okolic. szukam w Skierkach zakladu ktory zajmuje sie geometria kol. mozecie cos polecic? ewentualnie Lowicz ale tam chyba nic nie ma. i czy sa moze juz jakies plany na spocik majowy? 5-20 maja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Podjedź na Łódzką (niedaleko przybytku miłości ) jest tam chyba najlepszy zakład wulkanizacyjny w Skierach może Ci pomogą a co do spociku majowego to na pewno będzie z tym, że date chyba ustalimy na sobotnim spociku oczywiście potem będzie info w tym temacie kiedy i gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Co do geometrii to w serwisie fiata na Łowickiej robia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_23 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 nie strasz nie strasz bo ja tu sie uwijam z przerejestrowaniem zeby na sobote miec auto w porzadku wiec nie moze byc kichy ale na swieta mialo byc slonce a bylo nieciekawie to i teraz moze sie nie sprawdzi( OBY !!!!) hehe :> ja tam juz prawie rok jezdze na niemcu i mi nie przeszkadza... i sie chyba jeszcze zejdzie zanim to zrobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi