mily Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 pany to może przełożymy na jakiś inny dzień, bo lipa wychodzi.
paulo77 Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Ja myślę, że chyba nie ma co przekładać spociku bo w innym terminie też coś komuś zawsze wypadnie i frekwencja będzie podobna. A to że będzie nas ciut mniej to też ma swoje plusy bo będzie można pogadać i lepiej się poznać Możemy też dogadać szczegóły spociku kiełbaskowego itp.
mily Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Ja myślę, że chyba nie ma co przekładać spociku bo w innym terminie też coś komuś zawsze wypadnie i frekwencja będzie podobna. A to że będzie nas ciut mniej to też ma swoje plusy bo będzie można pogadać i lepiej się poznać Możemy też dogadać szczegóły spociku kiełbaskowego itp. No w sumie masz rację.
paulo77 Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 No i nie po to szykuje cały miesiąc kamerke a Sebastain Panią Operatorkę, żeby odwoływać zlocik ps. pamietajmy, też że oprócz ilości liczy się jakość
mily Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Aha ja jestem na 100% [br]Dopisany: 15 Maj 2009, 13:14_________________________________________________A i jeszcze w nagłówku by się przydał dokładny adres, bo mi jest potrzeby żeby dojechać. (adres spotkania-zalewu)
paulo77 Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 taa, zaj... edziesz na pewno a jako, że do jutra raczej nie będe na necie to do zobaczenia na Spociku [br]Dopisany: 15 Maj 2009, 17:22_________________________________________________ps. kto może niech przywiezie jakąś panne może być zgarnięta po drodze
skovroon Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Pany.... ja musze znow odpasc.. leze w lozku z goraczka prawie 40st :wallbash: i watpie zeby mnie do jutra przeszlo :kwasny:
sebastian_marat Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Pany.... ja musze znow odpasc.. leze w lozku z goraczka prawie 40st :wallbash: i watpie zeby mnie do jutra przeszlo :kwasny: co Ty ćwiczysz? chyba na komisji Ci jajka wymacali i się przejąłeś bardzo zastosuj okład z młodych piersi
Tobi_one Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Pany.... ja musze znow odpasc.. leze w lozku z goraczka prawie 40st :wallbash: i watpie zeby mnie do jutra przeszlo :kwasny: co Ty ćwiczysz? chyba na komisji Ci jajka wymacali i się przejąłeś bardzo zastosuj okład z młodych piersi o tak to jest niezawodny sposób mnie nie będzie na 100 % naprawde nie dam rady. Milej zabawy
mily Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Trochę się pogoda spier... Moja niunia już lśni i czeka w garażu, sygnał do wyjazdu i jadę. PS. Kto zamawiał pogodę?? Bo o tym chyba zapomnieliśmy.
mily Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 O to ktoś będzie ?? Czy sam sobie postoje i wróce??
skovroon Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 kurde tym razem to naprawde jakas plaga...
misiek_23 Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 ja bede ale pogoda lipa................ ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( napolerowałem sie a tu deszczyk....... :wallbash: ciekkawe ilu nas bedzie :polew:
mily Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 No to jak będę miał z kim pogadać to jadę Ja też swoją wypolerowałem w garażu się suszy
sebastian_marat Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Panowie ja też rezygnuję bo pogoda jest do du... zreszta dzisiaj w robocie zmokłem jak pies i nie mam zamiaru już marznąć.
Rekomendowane odpowiedzi