skovroon Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 ja moge tylko zdradzic rąbka tajemnicy, że jak dobrze pójdzie(tfu tfu zeby nie zapeszyc:P ) to po wakacjach zobaczycie troche zmienioną B8... czyli co np. full pakiet caractere?? :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 czyli co np. full pakiet caractere?? :kox: :kox: Tobi napisał trochę a nie całkiem :gwizdanie:, zresztą nie od razu Rzym ..... spalili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 czyli co np. full pakiet caractere?? :kox: :kox: Tobi napisał trochę a nie całkiem :gwizdanie:, zresztą nie od razu Rzym ..... spalili no dokładnie zaczne od mniejszych rzeczy, aczkolwiek tez bardzo waznych zreszta ten pakiet caractere tak srednio mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIKTOR149 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Panowie kiedy odbędzie sie kolejny spot w Skierniewicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Panowie kiedy odbędzie sie kolejny spot w Skierniewicach? jeszcze nie jest konkretnie ustalone, ale sledz na bierząco ten temat to napewno w niedlugim czasie sie dowiesz [br]Dopisany: 30 Maj 2009, 12:32_________________________________________________właśnie chłopaki... nie wiem jak u was.. ale mi termin spotu bedzie pasowal dopiero 27czerwca(sob)... :disgust: chyba ze pomyslimy nad jakims piatkiem lub niedzielą... Paweł, Tobi i reszta, a wy jak stoicie z weekendami w czerwcu???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Panowie kiedy odbędzie sie kolejny spot w Skierniewicach? jeszcze nie jest konkretnie ustalone, ale sledz na bierząco ten temat to napewno w niedlugim czasie sie dowiesz [br]Dopisany: 30 Maj 2009, 12:32_________________________________________________właśnie chłopaki... nie wiem jak u was.. ale mi termin spotu bedzie pasowal dopiero 27czerwca(sob)... :disgust: chyba ze pomyslimy nad jakims piatkiem lub niedzielą... Paweł, Tobi i reszta, a wy jak stoicie z weekendami w czerwcu???? no ja tez bede mogl dopiero po 20 czerwca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Ja grila robie jednak za tydzień, czyli 6 czerwca, więc 13 miałbym teoretycznie wolny. Z tym, że to jest ostatni weekend przed wylotem na wakacje i nie moge powiedziec czy coś mi się nie zmieni (czyt. żona coś nie wymyśli) No i od 17 czerwca do 1 lipca mnie nie ma ... Dlatego myślę, że można pomysleć (jak pisał Tomek) o spociku w piątek lub niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Ja grila robie jednak za tydzień, czyli 6 czerwca, więc 13 miałbym teoretycznie wolny. Z tym, że to jest ostatni weekend przed wylotem na wakacje i nie moge powiedziec czy coś mi się nie zmieni (czyt. żona coś nie wymyśli) No i od 17 czerwca do 1 lipca mnie nie ma ... Dlatego myślę, że można pomysleć (jak pisał Tomek) o spociku w piątek lub niedziele to moze podam cos na ruszt...19 czerwiec?? - piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 ja bym może zaproponował niedziele 14 czerwca bo 19 czerwca to mogę być z Wami, ale tylko myślami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 jak dla mnie to i 13 i 14 i nawet ten 19 był by do przeżycia także ja się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin01 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 myślę, że ja też znajdę godzinkę albo dwie żeby się z wami spot(kać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 ja bym może zaproponował niedziele 14 czerwca bo 19 czerwca to mogę być z Wami, ale tylko myślami noo tak.. zapomnialem ze wyjezdzasz... a bez naszego PREZESA to nie to samo hehe a ten 14ty jak pisałes to mógłby ujść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Myślę, że 14 bedzie dobrym terminem ponieważ w niedziele będzie więcej ludzi nad Zalewem i co za tym idzie możemy bardziej rozlansować nasz skierniewicko-łowicko-sochaczewski Klub Miłośników A4 Pomyślcie o tych tłumach napalonych, skąpo ubranych lasek, rzucających się na maskę naszych :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin01 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Pomyślcie o tych tłumach napalonych, skąpo ubranych lasek, rzucających się na maskę naszych :decayed: no no, młodszy jestem, a nie pomyślałem miejmy nadzieje, że pogoda dopiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Myślę, że 14 bedzie dobrym terminem ponieważ w niedziele będzie więcej ludzi nad Zalewem i co za tym idzie możemy bardziej rozlansować nasz skierniewicko-łowicko-sochaczewski Klub Miłośników A4 Pomyślcie o tych tłumach napalonych, skąpo ubranych lasek, rzucających się na maskę naszych :decayed: Paweł masz wyobraźnie :) w takim razie ja 14 przyjezdzam sam :tongue4:tylko oby wraz ze wzrostem liczby ludzi nad zalewem nie wzrosla za bardzo liczba nie naszych autek na parkingu... :disgust: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_23 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 kiedy spocik????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin01 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 podobno w niedziele 14 czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Paweł masz wyobraźnie :) w takim razie ja 14 przyjezdzam sam :tongue4: Jakos musialem Was zachecic do przyjazdu a wiedzialem ze to zadziala Tak wiec skoro kilku osobom pasuje to ustalamy ze spocik bedzie wyjatkowo w niedziele 14 czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Spoko, mi też pasuje:) co prawda będę po 8-nastce, ale dam rade:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 dobrze, że bedziesz po 18-tce (imprezie), a nie po 18-tce (dziewczynie) bo ze zdrowej 18-ki żal schodzić i mógłbyś nie zdążyć dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi