Pulpit Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 również głos oddany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 dzięki chłopaki;] mam juz pare pomysłów na fotki ale zobaczymy jak z wykonaniem i przede wszystkim czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 głos również oddałem chociaż szczerze to zdjęcie lipa nawet mimo tego że fura najlepsza postaraj się znaleźć jakieś fajne miejsce (jak np. Scoovron) i zrobić fajną fotę i pamiętaj o ostrości zdjęcia bo to wygląda jak z komórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 (jak np. Scoovron) Skovroon* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 (jak np. Scoovron) Skovroon* sorry Winetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 spoko tak tylko dodałem to zdjęcie zeby zobaczyc jaka bedzie reakcja jak tylko znajde chwile czasu to porobie lepsze foty w fajnych miejscach mam juz pare pomysłów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 No to czekamy Panie Kierowniku na sesje A zakupiłeś już nowe fele czy jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 A zakupiłeś już nowe fele czy jeszcze ? o to samo miałem spytać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 tak z innej beczki muszę się pochwalić co mandat dostałem to nie porozumienie za wymuszenie pierwszeństwa na policji, którego nie było, jak uważałem do tego czasu policjantów za ludzi tak teraz i to qfa bezapelacyjnie stali się psami w ramach przestrogi uwaga dziś na łowickich z nr bocznym f320 bo 2 idiotów szuka szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 tak z innej beczki muszę się pochwalić co mandat dostałem to nie porozumienie za wymuszenie pierwszeństwa na policji, którego nie było, jak uważałem do tego czasu policjantów za ludzi tak teraz i to qfa bezapelacyjnie stali się psami w ramach przestrogi uwaga dziś na łowickich z nr bocznym f320 bo 2 idiotów szuka szczęścia kumpel dostał to samo... bez pojęcia. a ja dostałem fote z przekroczeniem prędkości o.... 17km/h :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 spoko Pany, ja w lipcu zarobiłem 200zł i 6 punktów :gwizdanie: mandat dostałem w drodze do znajomych mieszkających 300 km od Skierniewic ale co najlepsze mandat zarobiłęm już w Skierniewicach na Rawskiej, czyli po przejechaniu ze 2 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 niezle chlopaki czekam na wypłate, a potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 jak juz tak sie chwalicie to i ja cos dorzuce.. moj pierwszy i jak narazie ostatni mandat: 20któryś lipiec 109km/h na 50tce.... 400zł i 10pkt :confused4: na szczescie chyba nastepnego dnia po złapaniu włączył mi sie limit 24 punktów bo tak 1 rok do 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peres Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 VI Spot Skierniewicki odbędzie się w sobotę 12 września o godzinie 18.00 ------ ktos wogole przyjedzie?? Takto ja bylbym chętny, mam nadzieje ze jestescie tolerancyjni dla mlodych kierowcow bo prawko mam od niedawna........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 VI Spot Skierniewicki odbędzie się w sobotę 12 września o godzinie 18.00 ------ ktos wogole przyjedzie?? Takto ja bylbym chętny, mam nadzieje ze jestescie tolerancyjni dla mlodych kierowcow bo prawko mam od niedawna........ 2-3 napewno będzie.. w naszym kręgu skierniewickim jest sporo młodych kierowców ( ja np mam prawko od roku) takze nie masz sie czego obawiac i smialo przyjezdzac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 przyjezdzaj śmiało choć ja mam troche uczulenie na młodych kierowców bez urazy oczywiscie chłopaki, ale chyba wiecie o czym mowie co nie? łepek miesiąc miał prawko i w toruniu a'la rondko tak jakby, wyjechal mi z podporzadkowanej normalnie nawet sie nie spojrzal, na szczescie zdazylem odbic na lewy pas ktory akurat byl wolny... o takie akcje mi chodzi... postaram sie byc 12 haczkolwiek różnie to moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 VI Spot Skierniewicki odbędzie się w sobotę 12 września o godzinie 18.00 ------ ktos wogole przyjedzie?? Takto ja bylbym chętny peres, sądzę, że 12 będzie co najmniej 5 furek a jak dobrze pojdzie to może i ostatnio było nas tylko 3 ale to dlatego że wakacje i każdy gdzies wybywa na koniec dodam ze na naszym pierwszym spocie było 14 audiczek a na drugim chyba z 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 no moze teraz frekwencja będzie lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 co cieszy to, że forum a właściwie nasz topic odżył widać, że wakacje się kończą i ludziska wracają do chałupy, bo się kończy czas opalania d..y [br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 01:48_________________________________________________aha, jutro (jak wróce z roboty) wrzuce pare fotek Lambo Murcielago, które znów miałem okazje oglądać na żywca u mnie w pracy fura mega wypas full kosmos masakra (tak w skrócie), szkoda tylko że kosztuje dużą bańke (oczywiście używana) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 co cieszy to, że forum a właściwie nasz topic odżył widać, że wakacje się kończą i ludziska wracają do chałupy, bo się kończy czas opalania d..y [br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 01:48_________________________________________________aha, jutro (jak wróce z roboty) wrzuce pare fotek Lambo Murcielago, które znów miałem okazje oglądać na żywca u mnie w pracy fura mega wypas full kosmos masakra (tak w skrócie), szkoda tylko że kosztuje dużą bańke (oczywiście używana) kiedyś sobie kupie lambo, ale nówke :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi