paulo77 Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Jak na razie pogoda nie jest zła i do niedzieli ma być w miare ok, więc może jednak boisko na powietrzu nad Zalewem? Ja dziś grałem w kosza po 18 i zimno mi nie było :gwizdanie: No chyba że macie delikatne tyłki i sie boicie zmarznąc
Tobi_one Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Jak na razie pogoda nie jest zła i do niedzieli ma być w miare ok, więc może jednak boisko na powietrzu nad Zalewem? Ja dziś grałem w kosza po 18 i zimno mi nie było :gwizdanie: No chyba że macie delikatne tyłki i sie boicie zmarznąc dobra jesli tak mowisz to gramy na dworzu ;] jeszcze powinno dac rade, jak bedzie wiecej chetnych to moze skolujemy hale ;] to co w sobote o ktorej o 15 nad zalewem?[br]Dopisany: 05 Październik 2009, 19:40_________________________________________________P.S wezcie piłke do nogi
Pulpit Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 ja dzisiaj grałem pierwszy raz od czerwca i powiem, że mam kłody nie nogi ja to chyba będę trochę paraolimpijski styl reprezentował
paulo77 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 dobra jesli tak mowisz to gramy na dworzu ;] jeszcze powinno dac rade, jak bedzie wiecej chetnych to moze skolujemy hale ;] to co w sobote o ktorej o 15 nad zalewem?[br] P.S wezcie piłke do nogi ja mam piłe do kosza, ale nie dam jej do kopania
misiek_23 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 witam widze ze sie dzieje mnie ze dwa miesice mnie tu nie było... ja w piłke chetnie pogram tylko kiedy i gdzie? a na zalewem mozna grac w lankach czy buty na hale bardziej? ps. przegoniliscie łodzi. no ladnie ladnie to teraz pora na warszawke
Tobi_one Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 witam widze ze sie dzieje mnie ze dwa miesice mnie tu nie było... ja w piłke chetnie pogram tylko kiedy i gdzie? a na zalewem mozna grac w lankach czy buty na hale bardziej? ps. przegoniliscie łodzi. no ladnie ladnie to teraz pora na warszawke w pierwszym poscie jest zawsze info o najblizszym spocie i chcemy zapykac meczyka wlasnie teraz na tym spocie w tą sobotę tj. 10 października o godzinie 15 miejsce zalew ul. konwaliowa tam gdzie odbywaja sie nasze spoty mysle ze lepsze będą jednak halówki na ta nawierzchnie, ale wezcie co tam sobie chcecie zeby nie bylo ze ktos sie gibnie czy cos i bedzie zonk :gwizdanie: a no i przydalaby sie piłka do nogi ;] ale narazie nikt nie napisal ze wezmie wiec nie wiem będziemy grać chyba butelka P.S fajnie by bylo gdyby nas bylo z 10-12 osób chociaz pozdro Tobi_one
skovroon Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Ja gdybym miał piłke to bym zabrał.. ale jak pamiętam to mój pies się nią kiedys zajął..
paulo77 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 miejmy jeszcze nadzieję, że w sobotę dopisze pogoda
Tobi_one Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 miejmy jeszcze nadzieję, że w sobotę dopisze pogoda a jak nie tfu tfu to mozemy cala ekipa podjechac na hale moze bedzie wolne akurat czy cos tzn. oczywiscie jak bedziecie mieli ochote
misiek_23 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 sory nie doczytałem jak zdarze ta pogram z wami
skovroon Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 jak widac za ciepło nie będzie 11-12 st. http://pogoda.interia.pl/miasta?id=11916 moze jednak cos z tą halą pomyslimy?? ile tam w classicu kosztuje wynajecie?? orientuje sie ktos??
paulo77 Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Tobi, chyba powinien wiedzieć po ile ta hala. Ja wiem, że jutro odbieram dokładki i tylny zderzak od lakiernika ( bo termin malowania opoznił sie o tydzień) i z rana będę walczył z montażem, żeby na 15 fura była już cała i nie wyglądała jakby ktoś mi wjechał w zad
skovroon Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Tobi, chyba powinien wiedzieć po ile ta hala. Ja wiem, że jutro odbieram dokładki i tylny zderzak od lakiernika ( bo termin malowania opoznił sie o tydzień) i z rana będę walczył z montażem, żeby na 15 fura była już cała i nie wyglądała jakby ktoś mi wjechał w zad wreszcie !! jutro ocenimy
Tobi_one Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 słuchajcie hala jest po 60 zł za 1 h 30 min wiec jak bedzie z 10-12 osob to koszty nie za duze wyjda ( mowa tutaj o classicu ) tylko czy bedzie wolne, jak podjedziemy ekipa to napewno gdzies cos znajdziemy, jak nie w classicu to na tetmajera np.
paulo77 Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 A jak nie będzie nic wolnego to pojedziemy na piwko bezprocentowe czyli "Kubusia" Aha, mój zawodnik się rozchorował czyli jednego mniej
Pulpit Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 no i ja odpadam chory jestem ostrawo i raczej nie dam rady kurde zawsze jakiś zonk wychodzi
Tobi_one Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 czyli chyba nici z piłki no nic ja tam podjade o 15 nad zalew zobaczymy...
paulo77 Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Panowie mnie też bierze jakaś cholera ale nie daje się i będę. Tym bardziej, że słonko ładnie świecie więc jest szansa że się utrzyma. Więc kto może chodzić to przyjeżdzać i się nie wykręcać !!
Tobi_one Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 nie jest najgorsza ta pogoda, wiec nastawiam sie na meczyka oby dopisalo graczy...
paulo77 Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 mam nadzieję, że będzie nas więcej niż osób aktualnie piszących :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi