Pulpit Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 szczerze pełno jest takich miejsc może jak masz jeszcze kamerę to nakręciło by się jakiś filmik w klimatach poślizgów ?? :gwizdanie:
sebastian_marat Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Dobre miejsce jest na targowicy w Jeżowie, duży plac bez przeszkód My z Tomkiem już w tamtym roku go testowaliśmy
paulo77 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 szczerze pełno jest takich miejsc może jak masz jeszcze kamerę to nakręciło by się jakiś filmik w klimatach poślizgów ?? :gwizdanie: kamerke mam, więc można pomyslec nad nakręceniem drugiej części Tokyo Drift
Pulpit Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Tokio drift jak Tokio Drift, ale zimowa odsłona programu z cyklu spotów skierniewickich sound's good
paulo77 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 zimowa odsłona programu z cyklu spotów skierniewickich sound's good
dudi75 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Koledzy spota macie dopiero na wiosne , nie za rzadko
Pulpit Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 ostatnio były problemy z frekwencją i pewnie tak decyzja chociaż pewnie jeśli by rzucić jakiś pomysł i by było chętnych tylu co na rekordowych spotach to pewnie do wiosny byśmy nie czekali ewentualnie niech spadnie śnieg i jeśli się "spotować" na ślizgawki to chociaż wziąć coś co kręci filmy i się później pochwalić jak latacie boczkami, tylko żeby to nie było krecone kalkulatorem i film w jakości stop klatka ja na pewno coś wrzucę o ile oczywiście śnieg spadnie na co wpływu raczej się nie ma :gwizdanie:
dudi75 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Wiesz tak sie pytam bo chyba w delegacje mnie firma wysle w okolice Skierniewic i tak myslalem ze cos tutaj krecicie bardziej z tymi spotami . Bo my w ostrowcu to co tydziem sie spotykamy, zawsze jakies 6-8 autek sie zjedzie i walimy na jakas pizze czy do chinczyka . A apropo chinczyka to widze kolego ze jestes z Lowicza jest jeszcze w Lowiczu ten chinczyk kolo liceum medycznego ,wlasnie ta droge robilismy i dobre jedzeni tam bylo mysle kiedys jak czs pozwoli zajechac .Sory ze tak wam zasmiecilem watek
Pulpit Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 o kurde to parę latek temu musiało być :gwizdanie: tak myślę, myślę ale już tego chyba nie ma może jak się malin pokaże to zweryfikuje ale za to otworzyli sporo kebabowni ja tego nie jem to nie poweim czy dobre ale są :gwizdanie:
paulo77 Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Wiesz tak sie pytam bo chyba w delegacje mnie firma wysle w okolice Skierniewic i tak myslalem ze cos tutaj krecicie bardziej z tymi spotami . Bo my w ostrowcu to co tydziem sie spotykamy, zawsze jakies 6-8 autek sie zjedzie i walimy na jakas pizze czy do chinczyka . ... ...Sory ze tak wam zasmiecilem watek Co do spotów to porą wiosenno-letnio-jesienną staraliśmy się robić raz w miesiącu, teraz jako, że chłodniej odłożylismy do wiosny kolejnego spota. Ale tak jak pisał Pulpit pewnie się spotkamy wcześniej i zrobimy zimowego spocika i jeżdzenie bokiem ps. spoko nie zaśmiecasz wątku. ps2. fajna ta Twoja czarna ździra
skovroon Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Wiesz tak sie pytam bo chyba w delegacje mnie firma wysle w okolice Skierniewic i tak myslalem ze cos tutaj krecicie bardziej z tymi spotami . Bo my w ostrowcu to co tydziem sie spotykamy, zawsze jakies 6-8 autek sie zjedzie i walimy na jakas pizze czy do chinczyka . ... ...Sory ze tak wam zasmiecilem watek Co do spotów to porą wiosenno-letnio-jesienną staraliśmy się robić raz w miesiącu, teraz jako, że chłodniej odłożylismy do wiosny kolejnego spota. Ale tak jak pisał Pulpit pewnie się spotkamy wcześniej i zrobimy zimowego spocika i jeżdzenie bokiem ps. spoko nie zaśmiecasz wątku. ps2. fajna ta Twoja czarna ździra Ja jestem panowie bardzo chetny na zimowe szalenstwa.. ale jest jeden podstawowy warunek !! :naughty: 0 słupów !! :tongue4: :polew:
Pulpit Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 może starczy na tą zimę wrażeń, ale ja osobiście lubię słupy bo zawsze obieram je jako pachołki wokół których trzeba się obrócić
paulo77 Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 może starczy na tą zimę wrażeń, ale ja osobiście lubię słupy bo zawsze obieram je jako pachołki wokół których trzeba się obrócić przecież można kogoś wybrać żeby stał zamiast słupa,lepiej żeby furka odbiła się od czegos miekkiego niz od betonu czy stali są chętni ? ja, nie moge bo mam skrzywienie kręgosłupa i jak chwile stoje to od razu mnie boli ale moge pomóc wybrać tego szczęścilwca :>
Pulpit Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 to zagramy w papier nożyce kamień na miejscu :gwizdanie: ale tak serio to może uda mi się jakie gumowe pachołki załatwić ale to może jak coś tu jest mój jakiś stary filmik jeszcze za czasów ibizy
skovroon Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Jak odszukam na dysku to wstawie nasze (moje i Sebka) zeszloroczne szalenstwa własnie tam w jeżowie na Targowicy :evil:
paulo77 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Jak odszukam na dysku to wstawie nasze (moje i Sebka) zeszloroczne szalenstwa własnie tam w jeżowie na Targowicy :evil: Rozumiem, że na tej Targowicy w Jeżowie można sobie poszaleć i nikt nie wzywa od razu smerfów
skovroon Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Jak odszukam na dysku to wstawie nasze (moje i Sebka) zeszloroczne szalenstwa własnie tam w jeżowie na Targowicy :evil: Rozumiem, że na tej Targowicy w Jeżowie można sobie poszaleć i nikt nie wzywa od razu smerfów nie nie.. nie ma takiej opcji.. sporo ludzi tam przyjezdza driftowac bo naprawde plac za***isty.. dobrze ze mi przypomniales to poszukam tych filmików :tongue4:[br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 21:30_________________________________________________ Jak odszukam na dysku to wstawie nasze (moje i Sebka) zeszloroczne szalenstwa własnie tam w jeżowie na Targowicy :evil: Rozumiem, że na tej Targowicy w Jeżowie można sobie poszaleć i nikt nie wzywa od razu smerfów nie nie.. nie ma takiej opcji.. sporo ludzi tam przyjezdza driftowac bo naprawde plac za***isty.. dobrze ze mi przypomniales to poszukam tych filmików :tongue4: d*pa.. nie będzie oglądania.. gdzies mi wsiąkły
paulo77 Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Rozumiem, że na tej Targowicy w Jeżowie można sobie poszaleć i nikt nie wzywa od razu smerfów nie nie.. nie ma takiej opcji.. sporo ludzi tam przyjezdza driftowac bo naprawde plac za***isty.. dobrze ze mi przypomniales to poszukam tych filmików :tongue4:pupa.. nie będzie oglądania.. gdzies mi wsiąkły spoko, nagra się nowe a właśnie jak Twoja fura, robi się już ?
skovroon Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Rozumiem, że na tej Targowicy w Jeżowie można sobie poszaleć i nikt nie wzywa od razu smerfów nie nie.. nie ma takiej opcji.. sporo ludzi tam przyjezdza driftowac bo naprawde plac za***isty.. dobrze ze mi przypomniales to poszukam tych filmików :tongue4:pupa.. nie będzie oglądania.. gdzies mi wsiąkły spoko, nagra się nowe a właśnie jak Twoja fura, robi się już ? taa w przyszlym tyg powinna byc do odebrania..
paulo77 Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Tomek, jak dobrze wypłacili z AC to moż eopchnij te fele i kup 19" w tym samym wzorze Masz już 160 kucy wiec 19" dadzą radę a wygląd wiadomo do wszystkich: zmieniłem opis pierwszego posta dotyczącego następnego spociku
Rekomendowane odpowiedzi