Pulpit Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 ok to narazie mam łącznie 5 ramek... jutro wieczorem zamówie.. jesli ktos sie jeszcze zdecyduje to psiac.. bo koles w soboty wysyła.. Ja. 1 Paweł. 2 Musti. 2[br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 23:50 ramki klubowe ??
skovroon Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 ok to narazie mam łącznie 5 ramek... jutro wieczorem zamówie.. jesli ktos sie jeszcze zdecyduje to psiac.. bo koles w soboty wysyła.. Ja. 1 Paweł. 2 Musti. 2[br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 23:50 ramki klubowe ?? tak tak klubowe[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 13:09_________________________________________________ noo dobrze by było zawsze troche nam sie skład o jedną b6 odświeży :naughty ha ha czyżbyś myślał tutaj coś o mojej B6 ? hehe akurat miałem na myśli przyszłą a4 kolegi Misiek_23 ale oczywistym jest ze Twoja tez bedzie miło u nas widziana [br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 13:11_________________________________________________ kombi to 2.5 TDI 4x4 a czarny sedan to 1.9 AWX. taki ja twój chyba sedana wezme boje sie tego 2.5 bo pozniej problem bedzie.. tak obydwa sa ciagniet z niemiec.. ladnie utrzymane zreszta moze juz na spocie na targowicy zobaczysz... i zobazcymy kto lepiej bokiem tanczy Bierz 1.9 AWX, bo są dużo mniej problemowe a jak zrobisz wirusa to będziesz miał osiagi na poziomie 2,5 TDI i mniejsze spalanie i wszystko w tym temacie :tongue4: :good:
Pulpit Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 a można się u Ciebie na jedną sztukę zapisać ?
skovroon Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 no pewnie.. zaraz zamawiam wiec bedzie lacznie 6 sztuk
Pulpit Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 tylko które to są ?? te czarne otwierane od dołu którymi chyba jarko czy ktoś handlował ?
REDBULL83 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 chłopaki nie potrzebuje któryś klubowych ramek?? :tongue4: zamawiam sobie jedną z wiadomych przyczyn.. i tak myśle ze jak coś to przeciez bedzie jeden koszt wysyłki.. a na najblizszym spocie bym wam porozdawał.. http://www.a4-klub.pl/smf/ramka_pod_tablice_rejestracyjna/iii_edycja_ramek_klubowych_pod_tablice_rejestracyjna-t105110.0.html;new chyba sie spóźniłem a jeśli nie to też bym wzioł 2 szt
skovroon Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 ok chłopaki wysyłka jest przesunięta na przyszly tydzien.. takze jak ktos jeszcze chce to sie deklarowac. Snoopy83 dopisac 2? REDBULL82 tez 2? Pulpit to sa wlasnie takie otwierane.. takie jak Jarko ostatnio sprzedawał.. http://www.a4-klub.pl/smf/ramka_pod_tablice_rejestracyjna/iii_edycja_ramek_klubowych_pod_tablice_rejestracyjna-t105110.0.html;new
Pulpit Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 no to git ja się na tą sztukę bankowo pisze
skovroon Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Czyli łącznie będzie Panowie 10szt. Ja. 1 Pulpit. 1 Paweł. 2 Musti. 2 Redbull82. 2 Snoopy83. 2 potwierdzcie mi tylko czy oby napewno chcecie żeby potem kwiatki nie wyszły przypominam 6zł sztuka.
paulo77 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Czyli łącznie będzie Panowie 10szt. Ja. 1 Pulpit. 1 Paweł. 2 Musti. 2 Redbull82. 2 Snoopy83. 2 potwierdzcie mi tylko czy oby napewno chcecie żeby potem kwiatki nie wyszły przypominam 6zł sztuka. Potwierdzam i ja Jako że jest nas 6-ciu łatwo policzyć że koszt wysyłki wynosi po 1 zeta na głowe + 6zł x ilość ramek :> W moim przypadku 13 zł - kurna nie wiem czy nie trzeba wziąć kredytu
jarko Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Bardzo proszę o głos >> KALENDARZ KLUBOWY <<
paulo77 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Pany, trzeba się postarać żeby w przyszłym roku jakaś fura z naszego kółka różańcowego znalazła się na w kalendarzu :gwizdanie:
misiek_23 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 nakrecamy jakiegos jesiennego spota???
Tobi_one Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Pany, trzeba się postarać żeby w przyszłym roku jakaś fura z naszego kółka różańcowego znalazła się na w kalendarzu :gwizdanie: moja będzie w październiku
skovroon Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 nakrecamy jakiegos jesiennego spota??? Misiek mignąłeś mi ostatnio na lipcach jakoś strzelałem długimi ale chyba mnie nie zauważyłeś Pany, trzeba się postarać żeby w przyszłym roku jakaś fura z naszego kółka różańcowego znalazła się na w kalendarzu :gwizdanie: moja będzie w październiku no trza by sie postarac :> ja lustrzaneczke juz zadobyłem wiec brakuje tylko scenerii, koncepcji i mozna działac :naughty:
REDBULL83 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 nakrecamy jakiegos jesiennego spota??? bardzo chętnie jak ramki przyjdą to trzeba coś ustalić
skovroon Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 nakrecamy jakiegos jesiennego spota??? bardzo chętnie jak ramki przyjdą to trzeba coś ustalić noo akurat wszyscy dostana to co zamawiali..
paulo77 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Ja jeżdzę na zimówkach/stalówkach więc prezentacji furka już nie ma , ale podjechać moge to rameczki odbiore
skovroon Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ja jeżdzę na zimówkach/stalówkach więc prezentacji furka już nie ma , ale podjechać moge to rameczki odbiore ja tez od wczoraj na zimowkach tyle ze na alu 16
Rekomendowane odpowiedzi