Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spocik w Skierniewicach (REAKTYWACJA)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja ostatnio pojechałem sobie bokiem polatać na parkingu kauflandu w łowiczu może ktoś kojarzy

i tak sobie latam, latam i nagle widzę jep dyskoteka, policja podjeżdża szybka w szybkę i się pytają czy ręczny sprawny

no ja mówię że raczej tak, a oni że za testowanie ręcznego jest 500 bez karnych :decayed:

ale się ładnie ugadałem i powiedzieli że nawet upomnienia nie ma :decayed:

a dodam że była 1 w nocy

a jak wy były już jakieś przygody z testowaniem rękawa i konfrontacja z policją ? :>

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja testowałem ręczny na Parkingu nad Zalewem ale tu trzeba ostrożnie bo jest wąsko jak na drifty :kwasny:

W Sk-ach ogólnie lipa jeżeli chodzi o takie miejsca, albo ja o nic nie wiem

Opublikowano

chłopaki przeleccie sie na strobowską :wink4: tam nie ma słupów i jest więcej miejsca niż na parkingu nad zalewem

polecam też wybrać się na stary rynek tam gdzie kiedys pojechaliśmy w trakcie trwania spota...

skovroon fajne stringolce :naughty::cool1:

Opublikowano

ja ostatnio pojechałem sobie bokiem polatać na parkingu kauflandu w łowiczu może ktoś kojarzy

i tak sobie latam, latam i nagle widzę jep dyskoteka, policja podjeżdża szybka w szybkę i się pytają czy ręczny sprawny

no ja mówię że raczej tak, a oni że za testowanie ręcznego jest 500 bez karnych :decayed:

ale się ładnie ugadałem i powiedzieli że nawet upomnienia nie ma :decayed:

a dodam że była 1 w nocy

a jak wy były już jakieś przygody z testowaniem rękawa i konfrontacja z policją ? :>

hehe też nie mieli sie do czego doczepic.. nie wiem z jakiego paragrafu by Ci to 500zł wlepili :disgust: ale juz nie o to sie rozchodzi..

Ja osobiscie nie mialem przyjemnosci byc zlapanym przez policje na driftowaniu.. zreszta jak pisalem.. ch.uj im do tego :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 23:30_________________________________________________

skovroon fajne stringolce :naughty::cool1:

Ano tak sie napatoczyły... :naughty:

Opublikowano

Panowie uważajcie żeby tylko nie doszło do zlotu :gwizdanie:

art. 86 § 1 spowodowanie zagrożenia bezpieczeństwa w ruchu drogowym - Kwota mandatu karnego przypisana za naruszenie stanowiące przyczynę zagrożenia powiększona o 200, jednak nie więcej niż 500.

Pod ten paragraf mogą podpiąć cokolwiek, np. palenie gumy motocyklem :evil:

P.s. Czy byłby ktoś zainteresowany doskonaleniem techniki jazdy na torze w Miedzianej Górze pod Kielcami? Szkoła Jazdy Subaru - koszt 350zł + paliwo na dojazd. Planowałem w zeszłą zimę ale kumpel się wykruszył, a samemu nudno.

Info o szkoleniu w SJS

Opublikowano

Panowie uważajcie żeby tylko nie doszło do zlotu :gwizdanie:

art. 86 § 1 spowodowanie zagrożenia bezpieczeństwa w ruchu drogowym - Kwota mandatu karnego przypisana za naruszenie stanowiące przyczynę zagrożenia powiększona o 200, jednak nie więcej niż 500.

Pod ten paragraf mogą podpiąć cokolwiek, np. palenie gumy motocyklem :evil:

P.s. Czy byłby ktoś zainteresowany doskonaleniem techniki jazdy na torze w Miedzianej Górze pod Kielcami? Szkoła Jazdy Subaru - koszt 350zł + paliwo na dojazd. Planowałem w zeszłą zimę ale kumpel się wykruszył, a samemu nudno.

Info o szkoleniu w SJS

a jednak mają prawo ud***ć :wallbash: :wallbash:

o szkole jazdy kiedys myslalem.. ale jeszce do konca zdecydowany nie jestem..

Chłopy.. bylismy dzisiaj z Sebastianem na tej targowicy.. no i jest elegansio :naughty: szlaban otwarty wiec mozna wjezdzac i smialo driftować :kox:

nawet sobie dzisiaj tam chwile polatalismy bokami :naughty: :naughty: :naughty::kox: :kox:

Opublikowano

No to trzeba jakoś zaraz po Nowym Roku się umówić i bryknąc do tego Jeżowa, bo gadamy i gadamy i nic

Opublikowano

No to trzeba jakoś zaraz po Nowym Roku się umówić i bryknąc do tego Jeżowa, bo gadamy i gadamy i nic

Jak to nic? :tongue4: postów przybywa :>

Opublikowano

byle by jeszcze sniegu troche zostało.. bo topnieje w oczach ;( ;(
Opublikowano

a niech topnieje kiedyś jeszcze spadnie, grunt żeby w tym roku :decayed:

Opublikowano

odwilż i już się nie poślizgamy :disgust::tongue4:

Opublikowano

a niech topnieje kiedyś jeszcze spadnie, grunt żeby w tym roku :decayed:

no w tym roku to juz chyba ciezko bedzie cos zorganizowac... :wink4:
Opublikowano

ale mi chodziło bardziej we własnym zakresie :decayed:

no bo na spota w tym roku to już nie ma najmniejszych szans

Opublikowano

Wesołych Panowie ;)

Opublikowano

Jak tam Panowie świętowanie?? :naughty: :naughty:

u mnie flaszeczki lecą aż miło :decayed: :decayed:

Opublikowano

no u mnie pewnie będzie lecieć za nie długo i to nawet nie jedna :decayed:

kluczyki od fury już zakopane więc można się bawić :gwizdanie:

Opublikowano

kluczyki od fury już zakopane więc można się bawić :gwizdanie:

ja też kluczyki wcsnąłem mojej Kobiecie na przetrzymanie.. i tak z ciekawosci sobie zrobilem test alkomaterm.. hehh 1,5pr. i rośnie :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

bardzo dobry gadżet na imprezy :decayed:

Opublikowano

ja nie będe się chwalił co mam we krwii :naughty::tongue4:

poza tym taki najedzony jestem, że szok :shocked:

Opublikowano

Jedzcie i pijcie do oporu to może Kryzys pójdzie zawstydzony do innego kraju :wink4:

Ja tez jem i piję ile mogę :tongue4: