Pulpit Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 ja ostatnio pojechałem sobie bokiem polatać na parkingu kauflandu w łowiczu może ktoś kojarzy i tak sobie latam, latam i nagle widzę jep dyskoteka, policja podjeżdża szybka w szybkę i się pytają czy ręczny sprawny no ja mówię że raczej tak, a oni że za testowanie ręcznego jest 500 bez karnych ale się ładnie ugadałem i powiedzieli że nawet upomnienia nie ma a dodam że była 1 w nocy a jak wy były już jakieś przygody z testowaniem rękawa i konfrontacja z policją ? :>
paulo77 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ja testowałem ręczny na Parkingu nad Zalewem ale tu trzeba ostrożnie bo jest wąsko jak na drifty W Sk-ach ogólnie lipa jeżeli chodzi o takie miejsca, albo ja o nic nie wiem
Tobi_one Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 chłopaki przeleccie sie na strobowską tam nie ma słupów i jest więcej miejsca niż na parkingu nad zalewem polecam też wybrać się na stary rynek tam gdzie kiedys pojechaliśmy w trakcie trwania spota... skovroon fajne stringolce
skovroon Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 ja ostatnio pojechałem sobie bokiem polatać na parkingu kauflandu w łowiczu może ktoś kojarzy i tak sobie latam, latam i nagle widzę jep dyskoteka, policja podjeżdża szybka w szybkę i się pytają czy ręczny sprawny no ja mówię że raczej tak, a oni że za testowanie ręcznego jest 500 bez karnych ale się ładnie ugadałem i powiedzieli że nawet upomnienia nie ma a dodam że była 1 w nocy a jak wy były już jakieś przygody z testowaniem rękawa i konfrontacja z policją ? :> hehe też nie mieli sie do czego doczepic.. nie wiem z jakiego paragrafu by Ci to 500zł wlepili ale juz nie o to sie rozchodzi..Ja osobiscie nie mialem przyjemnosci byc zlapanym przez policje na driftowaniu.. zreszta jak pisalem.. ch.uj im do tego :tongue4:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 23:30_________________________________________________ skovroon fajne stringolce Ano tak sie napatoczyły...
.:Tommi:. Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Panowie uważajcie żeby tylko nie doszło do zlotu :gwizdanie: art. 86 § 1 spowodowanie zagrożenia bezpieczeństwa w ruchu drogowym - Kwota mandatu karnego przypisana za naruszenie stanowiące przyczynę zagrożenia powiększona o 200, jednak nie więcej niż 500. Pod ten paragraf mogą podpiąć cokolwiek, np. palenie gumy motocyklem P.s. Czy byłby ktoś zainteresowany doskonaleniem techniki jazdy na torze w Miedzianej Górze pod Kielcami? Szkoła Jazdy Subaru - koszt 350zł + paliwo na dojazd. Planowałem w zeszłą zimę ale kumpel się wykruszył, a samemu nudno. Info o szkoleniu w SJS
skovroon Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Panowie uważajcie żeby tylko nie doszło do zlotu :gwizdanie: art. 86 § 1 spowodowanie zagrożenia bezpieczeństwa w ruchu drogowym - Kwota mandatu karnego przypisana za naruszenie stanowiące przyczynę zagrożenia powiększona o 200, jednak nie więcej niż 500. Pod ten paragraf mogą podpiąć cokolwiek, np. palenie gumy motocyklem P.s. Czy byłby ktoś zainteresowany doskonaleniem techniki jazdy na torze w Miedzianej Górze pod Kielcami? Szkoła Jazdy Subaru - koszt 350zł + paliwo na dojazd. Planowałem w zeszłą zimę ale kumpel się wykruszył, a samemu nudno. Info o szkoleniu w SJS a jednak mają prawo ud***ć :wallbash: o szkole jazdy kiedys myslalem.. ale jeszce do konca zdecydowany nie jestem.. Chłopy.. bylismy dzisiaj z Sebastianem na tej targowicy.. no i jest elegansio szlaban otwarty wiec mozna wjezdzac i smialo driftować nawet sobie dzisiaj tam chwile polatalismy bokami :naughty: :kox:
paulo77 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 No to trzeba jakoś zaraz po Nowym Roku się umówić i bryknąc do tego Jeżowa, bo gadamy i gadamy i nic
sebastian_marat Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 No to trzeba jakoś zaraz po Nowym Roku się umówić i bryknąc do tego Jeżowa, bo gadamy i gadamy i nic Jak to nic? postów przybywa :>
skovroon Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 No to trzeba jakoś zaraz po Nowym Roku się umówić i bryknąc do tego Jeżowa, bo gadamy i gadamy i nic byle by jeszcze sniegu troche zostało.. bo topnieje w oczach ;( ;(
Pulpit Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 a niech topnieje kiedyś jeszcze spadnie, grunt żeby w tym roku
skovroon Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 a niech topnieje kiedyś jeszcze spadnie, grunt żeby w tym roku no w tym roku to juz chyba ciezko bedzie cos zorganizowac...
Pulpit Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 ale mi chodziło bardziej we własnym zakresie no bo na spota w tym roku to już nie ma najmniejszych szans
skovroon Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Jak tam Panowie świętowanie?? :naughty: u mnie flaszeczki lecą aż miło :decayed:
Pulpit Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 no u mnie pewnie będzie lecieć za nie długo i to nawet nie jedna kluczyki od fury już zakopane więc można się bawić :gwizdanie:
skovroon Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 kluczyki od fury już zakopane więc można się bawić :gwizdanie: ja też kluczyki wcsnąłem mojej Kobiecie na przetrzymanie.. i tak z ciekawosci sobie zrobilem test alkomaterm.. hehh 1,5pr. i rośnie :polew:
Tobi_one Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 ja nie będe się chwalił co mam we krwii poza tym taki najedzony jestem, że szok
paulo77 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Jedzcie i pijcie do oporu to może Kryzys pójdzie zawstydzony do innego kraju Ja tez jem i piję ile mogę
Rekomendowane odpowiedzi