Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie nic się nie działo :confused4:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

gdzie można tanio kupić w Skierniewicach zacisk tył ??

Opublikowano

najtaniej to w Stal-car w jednostce wojskowej, tam mają sporo anglików :tongue4:

Opublikowano

JAK JA SIE POJAWIAŁEM NA SPOTACH TO BYŁO CAŁKIEM CAŁKIEM :cool1:. ALE PIERWSZY BYŁ NAJLEPSZY. CHYBA JUZ SIE TAKIEGO NIE UDA POWTÓRZYC. JAKI JEST KOLOR TWOJEJ B6 BO WIDUJE JAKAS W LIPCACH.? :gwizdanie:

Opublikowano

k...a do Wisły jutro jadę zajechałem po drodze do rodziców i niespodzianka zablokowało mi jeden zacisk i musze jutro na biegu zrobić...

Opublikowano

JAK JA SIE POJAWIAŁEM NA SPOTACH TO BYŁO CAŁKIEM CAŁKIEM :cool1:. ALE PIERWSZY BYŁ NAJLEPSZY. CHYBA JUZ SIE TAKIEGO NIE UDA POWTÓRZYC. JAKI JEST KOLOR TWOJEJ B6 BO WIDUJE JAKAS W LIPCACH.? :gwizdanie:

A teraz co? :)

Żeby spot wypalił, musi być ciekawie. Jakiś plan, impreza, atrakcje...

Opublikowano

A teraz co? :)

Żeby spot wypalił, musi być ciekawie. Jakiś plan, impreza, atrakcje...

Ja ma czarnego avanta :tongue4: no trzeba by cos wymyślić ciekawego, w sobote byłem w łodzi na alko-spocie i myślę, że na taki więcej chętnych by było :naughty:

Opublikowano

(...)by cos wymyślić ciekawego, w sobote byłem w łodzi na alko-spocie i myślę, że na taki więcej chętnych by było :naughty:

No na pewno.

Ale alkospot nie może być jednocześnie autospotem. :D

Opublikowano

no może nei koniecznie bo nie każdy znajdzie kierowce i wszystko się rozleci :naughty: ale można spróbować :tongue4:

Opublikowano

ja panie Sebastianie wpadne chocby PKS :naughty:

Opublikowano

Chłopy nie zganiecie kogo dziś spotkałem w Skierniewickim TESCO :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

PREZESA :polew: wpieprzyłeś mu?[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 22:56_________________________________________________

to będzie peksa spot a nie audi :tongue4:

Opublikowano

PREZESA :polew: wpieprzyłeś mu?[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 22:56_________________________________________________

to będzie peksa spot a nie audi :tongue4:

Tak jest naszego Pana PREZESA... nie wpieprzyłem mu bo był z córką, a szkoda żeby dziecko widziało jak ojciec bęcki dostaje :tongue4: :tongue4: :tongue4::polew: :polew:

Zabiegany chłopak jest, zmienił pracę..

ma tu zajrzeć :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jakaś organizacja na spota by się zdała bo tak trochę osób pisze a spocić się nikt nie che :tongue4:

Opublikowano

Panowie proszę o pomoc, jeśli jeszcze nie postanowiliście komu przekażecie swoje 1%, to proszę o pomoc. Jest to bliska mi rodzina wiec staram się również im pomóc.

Alex najbardziej lubi jeździć w :a4fan:

1dlaalexa.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

:hi:

to jak krecimy spota? to ja swoja lekko styrana b5 wpadne..

Opublikowano
  • Autor

kręcimy:) :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan::bry:

Opublikowano

można coś wykręcić, ale we 3 będziemy się spocić? :kox:

Opublikowano

lepiej we 3 lub wcale kiedys mialo byc 5 aut a zrobiło sie ponad 10 pamietacie? :wink4:[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 09:35_________________________________________________mam pytanko czy sie rozni skrzynia tiptronic w wersij europejskiej od wersij amerykanskiej? i silnik 2.8 quatro? oprocz tego ze ma 220km a europejski 193km.

Opublikowano

lepiej we 3 lub wcale kiedys mialo byc 5 aut a zrobiło sie ponad 10 pamietacie? :wink4:[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 09:35_________________________________________________mam pytanko czy sie rozni skrzynia tiptronic w wersij europejskiej od wersij amerykanskiej? i silnik 2.8 quatro? oprocz tego ze ma 220km a europejski 193km.

znając życie i skrzynia i silnik różnią się tylko oprogramowaniami...

Misiek a Ty zmieniłeś a4?

nie miałeś przypadkiem 1.6 ?