Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: poszukajcie gdzies kolo rowisk.. tam cos moze byc. skovron a boisko koło lipiec?? tam jest troszke mieisca?? podjechał byś i popatrzył co i jak????
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: poszukajcie gdzies kolo rowisk.. tam cos moze byc. skovron a boisko koło lipiec?? tam jest troszke mieisca?? podjechał byś i popatrzył co i jak????

no tam jest troche miejsca... ludzie tez rzadko kiedy sie tam krecą. W sumie miejscowka ok.. ale to raczej wlasnie bardziej na grilla, bo ognisko wykluczamy w tym przypadku chocby z powodu bardzo wscibskich lipieckich Straznikow texasu :chytry: :chytry: :chytry:
Opublikowano

Ognisko byłoby lepsze bo nie trza będzie targać grilla, ale chyba łatwiej będzie jednak jak ktoś wezmie jakiegoś małego grilka niż znalezc miejsce pod ognisko.

Z tym, że na grila potrzeba również wegiel i podpałke, jakieś jednorazówki itd.

No ale przede wszystkim trzeba znalezć jakieś miejsce i to takie gdzie wszyscy dojadą (patrz obniżone zawiasy) :mysli: [br]Dopisany: 07 Maj 2009, 21:25_________________________________________________ps. mamy już ponad 3000 wyświetleń naszego temaciku :naughty:

Opublikowano

Ognisko byłoby lepsze bo nie trza będzie targać grilla, ale chyba łatwiej będzie jednak jak ktoś wezmie jakiegoś małego grilka niż znalezc miejsce pod ognisko.

Z tym, że na grila potrzeba również wegiel i podpałke, jakieś jednorazówki itd.

No ale przede wszystkim trzeba znalezć jakieś miejsce i to takie gdzie wszyscy dojadą (patrz obniżone zawiasy) :mysli: [br]Dopisany: 07 Maj 2009, 21:25_________________________________________________ps. mamy już ponad 3000 wyświetleń naszego temaciku :naughty:

:cool1: jak dla mnie zorganizowanie jakiegos malego grilla, rozpalki i wegla nie stanowi raczej problemu takze moglibysmy wspolnie z Sebastianem cos pomyslec.. :mysli:

co do tego Twojego nieszczesnego :wink4: zawiasu Paulo to mysle ze nie bedziesz mial problemow zeby tam dojechac :decayed:

Opublikowano

Ostatnio jak bylem na spotkaniu klasowym w kolegi (jego ojciec jest leśniczym w Kampinowskim Parku) i zrobiliśmy sobie ognisko w środku puszczy to policja była po 10 minutach.

Teraz pytanie za 100 pkt, kto zadzwonił po smerfy??

Do dnia dzisiejszego nie wiemy. Czyżby zwierzaki się ucywilizowały??

Opublikowano

:cool1: jak dla mnie zorganizowanie jakiegos malego grilla, rozpalki i wegla nie stanowi raczej problemu takze moglibysmy wspolnie z Sebastianem cos pomyslec.. :mysli:

co do tego Twojego nieszczesnego :wink4: zawiasu Paulo to mysle ze nie bedziesz mial problemow zeby tam dojechac :decayed:

Tomek, jak zrobimy tego grilla na tym boisku to pały albo strażnicy teksasu nie przeganią nas :przebiegly: ?

A co do zawiasu to spoko nie jest tak źle bo chociaz jest bardzo nisko bardzo i twardo to fura w zakręty wchodzi jak przyklejona :naughty:

No i dupencje oglądają się galancie za takim niskiem pojazdem :decayed:

Z tym, że jutro będzie wymiana na bardziej cywilizowany zawias z tyłu bo tylko - 30mm, więc będzie wręcz klasycznie :wink4:

Opublikowano

Tomek, jak zrobimy tego grilla na tym boisku to pały albo strażnicy teksasu nie przeganią nas :przebiegly: ?

A co do zawiasu to spoko nie jest tak źle bo chociaz jest bardzo nisko bardzo i twardo to fura w zakręty wchodzi jak przyklejona :naughty:

No i dupencje oglądają się galancie za takim niskiem pojazdem :decayed:

Z tym, że jutro będzie wymiana na bardziej cywilizowany zawias z tyłu bo tylko - 30mm, więc będzie wręcz klasycznie :wink4:

nie chwaliles sie ze udalo Ci sie kupic -30 :naughty:

co do problemu policji czy cos.. to mysle ze nie powinno byc rzadnej lipy.. jesli cos to ja z kazdym z lipieckich policjantow sie jako tako znam takze bedzie dobrze raczej :decayed: :decayed:

Opublikowano

nie chwaliles sie ze udalo Ci sie kupic -30 :naughty:

co do problemu policji czy cos.. to mysle ze nie powinno byc rzadnej lipy.. jesli cos to ja z kazdym z lipieckich policjantow sie jako tako znam takze bedzie dobrze raczej :decayed: :decayed:

Chwalić to się będę jak będzie ok, żeby znów się nie okazało że coś nie teges :blink:

A wracając do tego boiska to trza pomyśleć nad tym jak się tam dostaniemy.

Czy każdy na własną rękę (raczej na pewno ktoś się zgubi :embarrassed:) czy przejazd kolumną ze Skierniewic (to by fajnie wyglądało :kox:)

Bo z kiełbachą to bym proponował co by każdy zakupil osobiście i sobie przywiozł i cos do picia też.

Opublikowano
:hi: o tych nie udaczczników (straznikow texasu ,pilcjantów) bym sie nie martwił.. pare razy mnie tam ganiali bo byłem na :sexinbed: a teraz to mnie omijaja... i moim zdaniem to nam nic zupełnie nie grozi... a i plener na foty fajny.. miejsce ok. moge pomudz w przygotowaniach jak co
Opublikowano

grilla zrobimy obok boiska więc nie będzie problemów z kolegą Smoluchem :decayed: może być przejazd ze skierek do lipiec :tongue4:

Opublikowano

No to koledzy z Lipiec może spotkajcie sie i dogadajcie jakies szczegóły, bo do spociku coraz bliżej :gwizdanie:

ps. a czy poza nami czterema (skovroon, sebastian, misiek i ja) ktos jeszcze by się pisał na ciepłe kiełbaski w Lipcach Reymontowskich ?[br]Dopisany: 08 Maj 2009, 23:23_________________________________________________a w ogóle to co tu tak cicho i mało kto się odzywa ?

mamusia nie pozwala korzystać z internetu :decayed:

Opublikowano

ale zaraz... bo juz nie łapie... macie zamiar zrobic tego grilla na nastepnym spocie czy poprostu w jakis inny weekend?

Opublikowano

Hmm, ja cały czas myślałem że mówimy o weekendzie spocikowym ale może nam braknąć czasu na wszystko :chytry:

Więc może jednak te kiełbaski zjemy w inny weekend tak na luzie :mysli:

Opublikowano

Hmm, ja cały czas myślałem że mówimy o weekendzie spocikowym ale może nam braknąć czasu na wszystko :chytry:

:mysli: :mysli: pasowało by tak 23-30 maj to są soboty.
Opublikowano

:mysli: :mysli: pasowało by tak 23-30 maj to są soboty.

nawet lepiej 30,05 bo.. 27.05 mam urodziny.. to postawie urodzinowy browar...

sebastian somlucha to sie nie buj on tam sie boi jezdzic sam.. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No jak mi coś nie wypadnie to będę, a przynajmniej nic w tych dniach nie będę planował. Coś nieoczekiwanego zwasze może się wydarzyć ale na 99.9 jestem.

Dojadę wszędzie bez problemów, mam duże doświadczenie w znajdowaniu celów hehe. Tylko konkretny adres i jestem.

Ogólnie jestem chętny na grila jakiegoś. A co my będziemy robić 16 maja, nawiązuje do zdania że nie będzie czasu. Mogę wziąść interfejs (poprzednio by się przydał), ale laptop uległ uszkodzeniu i chyba nie zdążę odebrać. Ale jak coś to kabelkiem dysponuje i mogę wziąść, wystarczy słówko.

Opublikowano

A co my będziemy robić 16 maja, nawiązuje do zdania że nie będzie czasu.

Standardowo bedziemy robić fotki, bo co niektórzy poczynili mody w swoich furach od ostatniego spocika :cool1:, poza tym mam nadzieję, że uda się nakręcić lepsze filmiki.

No i może teraz troche wiecej polansujemy się kolumną po mieście :mysli:

Opublikowano

jak tam chcecie ja raczej nie bede mógł 23 bo mam juz plany, a 30 prawdopodobnie jade na MONSTER JAM do chorzowa :tongue4:

Opublikowano

Zaraz coś mnie ominęło??

Kiedy jest ten spocik?? Co się dzieje 16,23 i 30?? Bo już się pogubiłem.

Jak chcecie co tydzień to ja odpadam, raz na miesiąc z chęcią podjadę ale częściej nie bardzo, bo weekend to najlepszy zarobek.[br]Dopisany: 10 Maj 2009, 14:21_________________________________________________Do Skierek mam 40 km więc jeszcze do przeżycia, ale do Lipiec mam 60 km. Co tygodniowe spoty w moim przypadku odpadają.

Co miesiąc z chęcią będę dojeżdżał, obojętnie gdzie, może być i do Lipiec.[br]Dopisany: 10 Maj 2009, 14:23_________________________________________________Aha no i piszę się na wszystko, jak zaplanujecie zdjęcia to ustawię się do zdjęć, jak planujecie kiełbaski też się piszę.

Z tego co zakumałem to planujecie dwa spociki, jeden 16 a drugi 23, albo 30 z kiełbaską. Więc w takim przypadku 16 by mnie nie było przyjadę 23, albo 30. Ale nie wiem czy dobrze zakumałem.

Opublikowano

Dla przypomnienia data spotu jest jedna i niezmienna i widać ją zawsze w pierwszym poście na każdej stronie tego tematu.

Ale żeby była jasność

III Spocik rozpocznie się w najbliższa sobote (16.05) o godz 17.00 na Parkingu nad Zalewem :hi:

A co do reszty (kiełbask, itp.) to może dogadamy szczegóły na Spociku