Opublikowano 12 Maja 200917 l co taka cisza???? zapomnieliście o forum??? moze by tak dogadac szczegóły spotu? chyba ze dupeczki wam czas cały wolny zajeły paulo pezdstawił bys jakiś plan spotu. i jak z ta kiełbaska grillem?
Opublikowano 12 Maja 200917 l mamusia nie daje wejsc na neta a tak serio to pora juz sie odzywac bo zbliza sie spot, czas na cisze jest tradycyjnie miedzy spotami
Opublikowano 12 Maja 200917 l mamusia nie daje wejsc na neta Tobi kto jak kto ale ty ostatni raz odzywałeś sie w tym temacie 6 maja.. czyli tydzien temu :polew:
Opublikowano 12 Maja 200917 l mamusia nie daje wejsc na neta Tobi kto jak kto ale ty ostatni raz odzywałeś sie w tym temacie 6 maja.. czyli tydzien temu :polew: bo nie było nic ciekawego poprostu ale to, że sie nie odzywałem nie musi wcale oznaczać, że nie czytałem tego tematu
Opublikowano 12 Maja 200917 l ciekawe czy bedzie wiecej osob niz ostatnio. A ja sobie kierowce zalatwilem tak na zapas:) zuberka moge opracowac na spociku
Opublikowano 13 Maja 200917 l Jak się postaramy i chociaż co drugi kogoś ściągnie to będzie wiecej A plan jakiś opracuje, ale na razie w głowie bo na neta nie mam do piątku zbytnio czasu
Opublikowano 13 Maja 200917 l chłopaki ma ktoś może lewy kierunek Boscha do B5?? Bo w sobotę w skc pod dagrasso mi menele potłukli...
Opublikowano 13 Maja 200917 l a to łajdaki pewnie z zazdrości tak też myślę... I teraz mam tylko problem bo nie mogę nigdzie dostać, a większość jest Valeo.
Opublikowano 13 Maja 200917 l ciesz się, że tylko kierunek ja ostatnio dostałem butelką(po wódzie) w maskę i troszkę się zdenerwowałem, ale co zrobisz jak ktoś się urodzi pufą to tak jest..
Opublikowano 13 Maja 200917 l nie nie dam rady juwenalia mam , ale na grilla postaram się być musimy obgadac wyjazd do Rogala :)
Opublikowano 13 Maja 200917 l musimy obgadac wyjazd do Rogala :) chłopy, może lepiej obgadać wyjazd na Browara
Opublikowano 13 Maja 200917 l no w sumie coś w tym jest, ale ja nie wiem czy jestem już psychicznie gotowy na więcej mocy bo od wymiany turbiny ciągle nie mogę się przyzwyczaić do mocy jaka powinna być i często zdarza mi się jeździć dużo za szybko. no i jeszcze te wtryski chce ogarnąć żeby była już konkretniejsza baza bo celuje gdzieś pod te 170 km i z tego co poczytałem na forum to wcale nie jest to takie wzięte z chmur tylko całkiem realny wynik, a to już by było całkiem sympatycznie a Ty jak już gotowy na więcej mocy ?? a Ty będziesz na golasa to wymieniał tzn. sam program bez wtrysków wydajniejszych, większego IC ?? No i najważniejsze łapałeś już kontakt z rogalotim może odnośnie kosztów?? bo ja jestem gotowy gdzieś na 900-1300 za chip
Opublikowano 13 Maja 200917 l Pany a jak w ogóle z obecnością na Spociku ? Z tego co wyczytałem kolegi Pulpita nie będzie a reszta ? Mam nadzieję, że pojawią się następujące osoby: (*kolejność przypadkowa ) 1. paulo77 będzie :> 2. skovroon ? 3. Tobi_one ? 4. malin01 ? 5. Koleś ? 6. sebastian_marat ? 7. misiek_23 ? 8. jojo88 ? 9. Tommi ? 10. mily ? 11. mo ?
Opublikowano 13 Maja 200917 l Pany a jak w ogóle z obecnością na Spociku ? Z tego co wyczytałem kolegi Pulpita nie będzie a reszta ? Mam nadzieję, że pojawią się następujące osoby: (*kolejność przypadkowa ) 1. paulo77 będzie 2. skovroon ? 3. Tobi_one ? 4. malin01 ? 5. Koleś ? 6. sebastian_marat ? 7. misiek_23 110% jestem jak zawsze 8. jojo88 ? 9. Tommi ? 10. mily ? 11. mo ?
Opublikowano 13 Maja 200917 l Muszę zajrzeć na ślub o 17 i potem mam nadzieję jeszcze kogoś zastać na parkingu