Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja też jestem w sobote na 100% :tongue4: nawet mam już kierunek :)

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kurcze w czterech to już będzie tłoczno :decayed:

ale przynajmniej będzie szansa ustawić się koło siebie i pogadac ze wszystkimi :>

scovroon ,a tą B6 w kombi przytargasz ze sobą ? Ja ze swojej strony postaram się też jedną zwerbowac chociaz nie obeicuję

ps. Sebastian a Pani Operatorka będzie :wink4:[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 15:11_________________________________________________wiadomośc z ostatniej chwili ....

dzwoniłem do Straży Miejskiej w Sk-ach z pytaniem czy można będzie zorganizować sobie legalnie ognisko nad Zalewem w okolicach Parkingu, tam gdzie jest do tego miejsce (wybetonowane)

dostałem informację, że muszę uzyskać zgodę od dzierżawcy tego terenu, którym jest Pływalnia Miejska "Nawa", a tak się składa, że mój ojciec pracuje w nad Zalewem i zna się dobrze z Prezesem "Nawy" więc myślę, że będzie dobrze :naughty:

Opublikowano

kurcze w czterech to już będzie tłoczno :decayed:

ale przynajmniej będzie szansa ustawić się koło siebie i pogadac ze wszystkimi :>

scovroon ,a tą B6 w kombi przytargasz ze sobą ? Ja ze swojej strony postaram się też jedną zwerbowac chociaz nie obeicuję

ps. Sebastian a Pani Operatorka będzie :wink4:[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 15:11_________________________________________________wiadomośc z ostatniej chwili ....

dzwoniłem do Straży Miejskiej w Sk-ach z pytaniem czy można będzie zorganizować sobie legalnie ognisko nad Zalewem w okolicach Parkingu, tam gdzie jest do tego miejsce (wybetonowane)

dostałem informację, że muszę uzyskać zgodę od dzierżawcy tego terenu, którym jest Pływalnia Miejska "Nawa", a tak się składa, że mój ojciec pracuje w nad Zalewem i zna się dobrze z Prezesem "Nawy" więc myślę, że będzie dobrze :naughty:

jesli przyłapę kierowce tej B6 avant na Lipcach to zapytam i zaprosze przy okazji...
Opublikowano

niestety Pani Operatorki tym razem nie bedzie:P z przyczyn losowych (tesciowa), ale moze jakiegos operatora przywioze:P i moze jeszcze jedna B6 avant:P

Opublikowano

no to działajcie panowie :gwizdanie:

aha, mozna szykować kiełbaski bo będziemy mogli legalnie zrobić ognisko w sobotę koło Parkingu :naughty:

Opublikowano

no to działajcie panowie :gwizdanie:

aha, mozna szykować kiełbaski bo będziemy mogli legalnie zrobić ognisko w sobotę koło Parkingu :naughty:

Paulo ale ja to bym zrobil takiego odrebnego spota z kielbaskami, % i ogniskiem... np w jeszcze nastpna sobote 30 maja hmm?? :mysli:
Opublikowano

Dla mnie bez różnicy, może być i odrębny bo jutro będzie nas raptem czterech.

Może niech ludziska się wypowiedzą odnośnie grilla/kiełbasek kiedy zrobić czy 30 maja czy może 6 czerwca i zrobimy wtedy jak będzie większa frekwencja.

Opublikowano

ja 6 czerwca nie mogę przybyć :tongue4:

Opublikowano

tak sobie dzisiaj pomyslalem.. ze gdyby jutro padało.. to i tak mozemy przyjechac... furki sie zostawi na parkingu a my pojdziemy pod żubra spokojnie pogadamy i juz.. :naughty: :naughty:

Opublikowano

no ja bede tez, bynajmniej do 19.30 mam czas:)

Opublikowano

No to będzie nas już pięciu :>

Do jutra Pany :hi:

Opublikowano
:hi: moze szesciu ale nie obiecuje.........
Opublikowano

Patrzyłem na prognozę pogody i koło 17.00 powinno być bez słońca ale i bez deszczu :)

Opublikowano

narazie jest słońce i nie ma deszczu :)

Opublikowano

co tu taka cisza?? :tongue4: nikt sie nie dzieli wrazeniami?? :polew: moze ktos jakies foty postrzelał ?? :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: jak tam po spocie????????
Opublikowano

Ja tam jestem zadowolony, było nas mało ale za to nie tworzyły się grupki :) i się z każdym pogadało.

Opublikowano

Ja tam jestem zadowolony, było nas mało ale za to nie tworzyły się grupki :) i się z każdym pogadało.

taak :good: są też plusy takich małych spocików... nie tworzą sie własnie takie obozy jak na pierwszym np.. a tak to mozna zamienic kilka słow z kazdym :wink4:
Opublikowano

Siemanko.

Ja dopiero dziś dorwałem się do neta.

Na spociku było spoko, tylko pogoda troche do doopy więc poszliśmy pod Żubra.

Tam było trochę śmiechów dzięki "przemiłej" obsłudze :wink4:

Na koniec jak się zrobiła pogada, to niestety musiałem już uciekać ale zdążyliśmy jeszcze zrobilić z Tomkiem rundke porównawaczą twardości zawiasów :naughty:.

Opublikowano

widzę, że nie było tak źle :wink4: a ustalaliście może wstępną datę następnego spociku ?? :cool1: