Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na chwilę obecną w okolicach Parkingu trochę kropi no i chętnych jest już tylko 5 osób jak dobrze liczę :disgust:[br]Dopisany: 16 Maj 2009, 16:12_________________________________________________ps. przeczytałem wszystkie posty i widzę, żę chętne są już tylko 3 osoby więc chyba nie ma sensu dzisiaj cokolwiek robić ;(

Dlatego proponuję jednak przełożyć spocik na następną sobotę

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Paulo, popieram :) ja co prawda mam ognisko za tydzień ale to po spocie :tongue4:

Opublikowano

Czyli mam nie wyjeżdżać??

Bo jak mam być w Skierkach o 17 to już bym musiał wyjechać.

Opublikowano

Ok, w takim razie oficjalnie przekładamy spocik na sobotę 23 maja.

Kto czyta niech zostaje w domu.

Opublikowano

OK. Dobrze że nie zdążyłem wyjechać, bo bym sam był na parkingu.

Opublikowano

Nie no sam byś nie bo w razie co ja bym podjechał jako, że daleko nie mam.

I w takim razie Panowie szykujemy się na sobotę za tydzień i mam nadzieje, że tym razem wszyscy będą zdrowi i się pojawią co by frekwencja była spora :)

No i oby pogoda dopisała :mysli:

Opublikowano

:wallbash: :wallbash: :wallbash: A dziś świeci :wallbash: :wallbash: :wallbash:

:evil: Ewidentnie ktoś kto nie mógł się pojawić modlił się o deszcz w sobotę :evil:

Opublikowano

Miejmy nadzieję, że w sobotę będzię dużo cieplej i że będzie można podjechać w koszulkach w nie w kurtkach :gwizdanie:

Opublikowano

"Jaki tu spokój,

Nic sie nie dzieje,

Nikt sie nie bawi,

Wszyscy sie nudzą."

To jak z tym grillem?? Będzie, nie będzie?? Brać kiełbaski nie brać??

Ja proponuje zrobić tak, że każdy z nas wpłaci komuś, np. mnie :) hehe po 5 zł. Ile się uzbiera to za te pieniążki można kupić kiełbaski, chlebek i ketchup, talerzyki, jakieś napoje (hmy chyba po 10zł by trzeba było). :)

Aha no i gdzieś trzeba znaleźć grilla wmiarę dużego :)

Nie ma w Skierniewicach jakiegoś miejsca wytyczonego na ognisko?? (o właśnie albo ognisko zamiast grilla).

PS Z tym żeby mnie wpłacać to żartowałem, bo ja nie jestem ze Skierek, więc zanim dojadę to mogą się trochę śliskie zrobić :)

Opublikowano

"Jaki tu spokój,

Nic sie nie dzieje,

Nikt sie nie bawi,

Wszyscy sie nudzą."

To jak z tym grillem?? Będzie, nie będzie?? Brać kiełbaski nie brać??

Ja proponuje zrobić tak, że każdy z nas wpłaci komuś, np. mnie :) hehe po 5 zł. Ile się uzbiera to za te pieniążki można kupić kiełbaski, chlebek i ketchup, talerzyki, jakieś napoje (hmy chyba po 10zł by trzeba było). :)

Aha no i gdzieś trzeba znaleźć grilla wmiarę dużego :)

Nie ma w Skierniewicach jakiegoś miejsca wytyczonego na ognisko?? (o właśnie albo ognisko zamiast grilla).

PS Z tym żeby mnie wpłacać to żartowałem, bo ja nie jestem ze Skierek, więc zanim dojadę to mogą się trochę śliskie zrobić :)

Kolego pomysl byl zeby Grilla zrobic w Lipcach Reymontowskich. Miejsce na niego juz mniej wiecej mamy zaplanowane teraz tylko trzeba przelozyc zamiary na czyny i juz.

Jesli chodzi o kielbaski % i tak dalej to ja jestem zdania zeby to kazdy sam sobie poprzywozil..

grilla to bysmy napewno jakiegos skombinowali.. jakis stolik i kilka krzesel tez by sie utworzyło :naughty: :naughty:

Jeszcze musze dokladnie obgadac to wszystko z moim wspolorganizatorem Sebastianem.. jak juz to zrobimy to napewno wygłosimy tutaj termin miejsce itd.

Opublikowano

no w sumie pomysł dobry tylko, że chyba dla ludzi ze Skierek bo ja np nie dam rady jechać w tygodniu żeby dowieść kasę na ogarnięcie tego więc może spotkamy się w sobotę nad zalewem i stamtąd ruszymy na jakieś zakupy małe w stylu jakaś szamka bo wieźć ze sobą chyba nie ma co bez lodówki :decayed: i mogli byśmy się spyknąc z godzinę wcześniej żeby bez stresu to ładnie ogarnąć no i po zakupolach ruszyć paradą (zahaczając o miasto) na miejsce gdzie miało by się odbyć to wszystko ja mogę na bagażnik zapakować grilla o ile mam ruszt bo tego nie jestem pewien :polew: co Wy na taką opcję??

Opublikowano

No ja się pisze na współnego grila lub ognicho.

Natomiast czy każdy przywozi swoje zaopatrzenie czy się składamy i po drodze się kupi to dla mnie nie ma różnicy, żeby się coś takiego tylko odbyło, to by było fajnie.

Opublikowano

Z tymi kilełbaskami to lepiej byłoby się jakoś dogadać i żeby moze ktoś kupił wczesniej bo w sobote o 17 czy nawet 16 będzie cięzko znalezc sklep z wedliną, no chyba że Tesco czy Kaufland.

A napoje wszelkeij maści to juz można po drodze :naughty:

Aha, ja się musze zorientować czy niedaleko naszego parkingu można zorganizować ognisko legalnie, bo jest tam takie miejsce wybetonowane (30 metrów od Parkingu) o którym zupełnie zapomniałem :embarrassed: [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 15:46_________________________________________________ps.co tu taka cisza ?

ktos bedzie w ta sobote na spociku :gwizdanie:?

Opublikowano

Nowa kolekcja odzieży klubowej

>> WIOSNA - LATO 2009 <<

Serdecznie Wszystkich zapraszam na zakupy :hi:

Opublikowano

no ja mogę mieć potężny problem z dotarciem bo w piątek mam kawalerski u kumpla a wątpię, że zdążę wrócić wśród żywych do 16 czy 17 na drugi dzień :gwizdanie:, ale jeśli się ogarnę to będę czyli jest 30/70 tak mniej więcej u mnie

Opublikowano

no ja mogę mieć potężny problem z dotarciem bo w piątek mam kawalerski u kumpla a wątpię, że zdążę wrócić wśród żywych do 16 czy 17 na drugi dzień :gwizdanie:, ale jeśli się ogarnę to będę czyli jest 30/70 tak mniej więcej u mnie

Pulpit to nie zalewaj sie tak bardzo i dasz rade :kox: :kox:
Opublikowano

no nie wiem czy to takie hop siup bo w sumie wczoraj się juwenalia skończyły :gwizdanie: i teraz to żeby mnie coś ruszyło to muszę w siebie konkretne ilości lać, a omydlać to raczej się nie da, bawimy się w mocno kameralnym gronie, a poza tym skład jest taki z którym znam się od gówniarza, ale tak jak mówię może się zjawie. może uda mi się namówić kolesia z b5 to bym przyleciał z nim jak pasażer i by była jedna fura więcej

Opublikowano

no nie wiem czy to takie hop siup bo w sumie wczoraj się juwenalia skończyły :gwizdanie: i teraz to żeby mnie coś ruszyło to muszę w siebie konkretne ilości lać, a omydlać to raczej się nie da, bawimy się w mocno kameralnym gronie, a poza tym skład jest taki z którym znam się od gówniarza, ale tak jak mówię może się zjawie. może uda mi się namówić kolesia z b5 to bym przyleciał z nim jak pasażer i by była jedna fura więcej

heeh to fakt ciezka sprawa... co jak co ale bedziemy wyczekiwac :D
Opublikowano

prosze nie sciemniac i na spociku sie pojawiac :tongue4:

jezeli nie jako driver to chociaz jako pasazer :friends:

Opublikowano

coś słabo się temat kręci chyba ...